**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Dualarımız sennle

ama korkma sonuç herşey olacağına varacak ve eskiden sezeryan vs şansıda yokmuş dşünsene ... inşallah sağlıkla kucaklar minnak bebelerimizi :82:

Ya selina sana o kiloyla nasil sezaryen diyor yaa ben hepten mahvoldum desenize obur gibi yiyorum offf gelsin tatlilar giysin meyveler pufff

gemcim ooo sevko ya masallah kocaman adam olmus yawww

det sen karadeniz uşağısın çok güzel normal bi doğumun olcak inşallah tırsma :82::82:

maşallah maşallah bugün herkes uyuyor galiba

bnm koce hastalığı bana sattı ama bu defada öksürük oldu ne o uyuyabiliyo ne ben :84::84:

bebemde bana ödül verir gibi tepik tepik :86::86:

Allah dağına göre duman veriyo derler ya :86: aha onun misal bu iş

aynen bizimkide oyle yatiyor ben anlamistim zaten son gittigimde soyledi.
valla ne zaman gelcekleri belli olmaz bizimki sanki 1 1.5 hafta sonra gelicek gibime geliyor

Günaydıınn

Hamileliğim boyunca yapmadığım şey olmasın: Bi sefer de şu topikin kepenklerini ben açayım

cigtanemcim, daha sık geel

gönülcüm, emir 3 kiloyu rahat rahat geçer

betylena, inş sorunsuz bitireceksin kalan 8 günü

ozencchcim, o kadar yerinde duramadın, bebiş de sana benzemiş işte

nevincim, senin tosun zor geçer normal yoldan :97:

kurtlu çüçüüükcüüm, bu kadar öksürüğe pırt diye çıkmasın cimcime :90::90:

ben diom zaten hepinizden önce doğurcam ben die

şakası bi yana öksürük erken doğuma sebebiyet veriyormuş soğuk algınlığı ve gripte öle ee ben hepsini sırayla geçiriyom mümkün değil vakitli doğurmam :89:

maşallah
bende kavun karpuz yiyorum... bunlar büyütmeye yetermi???
sıcaklardan dolayı eskisi gibi akşam yemeği yiyemiyorum...
sanki bebeme az besin gidiyor gibi geliyor...
büyüyebiliyor mu acep???

annemde yollarda doğurcağımı sölüyooooo
bakalım paşamız ne zaman gelecek???

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin...
İkinizde sağlıklar versin...

bebeler annelerini koruyup kolluyor şimdiden...
bende hasta olunca bebem de hep kıprardı... ben burdayım üzülme der gibi...

günaydınnnn!!!
şöyle döne döneeee öğlene kadar uyuyasım var ama ne mümkün!!!
sııı-cakkkk!!!

rüyamı anlatmayı unuttum kızlar rüyamda böle kocaman bi kız çocuğum olmuş misafir var ben emzirmeye gidiyorum bi bol süt var nasıl akıo bembeyaz hayırolsun inş...

günayddınn herkeze,çizelgeme baktımda 35 haftalık olmuşuz oğluşumla geri sayım başladı son 3haftam kaldııı..

bu arada bayb3 doğum yapmış doğum hikayesini okudum darısı bizlere sağlıkla olsun inş.

iyi hafta sonları diliyorumm:79::79:

offff potansiyel çok düşük

eskiden 1 günde 60 sayfa yazışırdık

korkma canım o geleceği zamanı bilir doktor 11 temmuza gün verdi demişşin sezeryamı olacak sen daha önce gelmesinmi istiyorsun bide kaç haftalık oldun şuan
günaydınnnn!!!
şöyle döne döneeee öğlene kadar uyuyasım var ama ne mümkün!!!
sııı-cakkkk!!!
açtım hertarafı offf püfür püfür esiyo perdeler yerinden çıkacak bende baya uyumuşum inş. ceyeranda kalmam ve hasta olmam zaten su kuşu oldum toz alıyorum banyo yapıyorum süpür banyo uyu kalk banyo ohhhh yazı çok seviyorum.
ya canım nerden okudunuz doğum hikayesini niye kendi topiğine bile yazmamış burayı açtık diyemi kızdı yoksam

canlar slm..
gem cnm benide ekle bitanem..
5/8/2011 isim yusuf normal dogum
pur denerim en azindan

kızlargeri sayım başladı kalbim pır pır yerinden çıkıcak sanki son 3 gün bebeğime kavuşuyorum dua edin benim için olurmu

kızlargeri sayım başladı kalbim pır pır yerinden çıkıcak sanki son 3 gün bebeğime kavuşuyorum dua edin benim için olurmu

canim dualarimiz seninle allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin,ne guzel azcik kaldi kavusmana bende gunler cabucak gecsin istiyorum..

İlk bebisimiz geliyor hayirlisiyla kurtarirsin ins canim dogum sirasinda bizlerinde acisiz dertsiz kurtulmamizi dua et olur mu canim habersizde birakma bizi birini tembihle bize haber versin :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…