aynen ama ben oyle yiyememki igrenc olur
YAAAA!!! bende istiyorum face deki gruba katılmak...
gizli olmayan biri bana adresini adını yollasın!!! ben arkadaslık teklif edimm!!!
yaa benıde ekleyın facedekı gruba bende ıstıyommmmmm
face yok canım ama oğlumun adına açacağım ozaman haber veririm burdan size ekleşirizen basta en cok kılo alan sendın hale bak yaaa sımdı zayıf kaldın
sende face yokmu eksıksın orda :44:
ne gusel haberler masallah
pıtırcık buyumus gecen kontrolden bu yana nekadar almıs
ohhhh maşallahhhhhhhh
ben toplam 6 kilo aldım, en son geçen hafta tartılmıştım, doktorumun hesabına göre 8 kilo ile doğumu tamamlıyacakmışım...
Geçmiş olsunnnn :94:
böğğğğ tarçınlamı ay ne biçim bişi olur o yaadr mehmet oz dıdıkı sekerlı meyvelerı(kavun,Karpuz) uzerıne tarcın ekıp yıyın kılo yapmas
Slm kizlar
bende bugun utu isini bitirdim cok sukur yarin 1.30 da nst ye gircem yine offf yine hastane olayi sikiyo beni
yaw ben daha hiç nstye girmedim
en son 16 haziranda gittim kontrole bi daha 15-20 gün sonra gel herşey yolunda dedi
hafataya gidicem ama hiç nst falan demedi
o zaman girerim haftaya belki bendebenim doktorum 36. haftada başlayacağız nst dedi.
evet erkek egemen bir forummmmyalıs saymadıysam 28 kısıde 5 kızımız var
iyisiz -vallla ben de diyet yapmasam 20 falan olurdumay en iyiniz ben miyim yoksam şuan itibariyle tam 12 kilo almış bulunmaktayım. ama bunu şeker yüzünden yaptığım diyete bağlıyorum yoksa 20 ye dayanmıştım kesin ilk 6 ayda 8 kilo alan biri olarak.
herkese merhaba,
bugün hastanede hemogram için tahlilim ve pıhtılaşma takibi için ultrason takibim vardı. ultrason iyi geçti çok şükür. sonuç kağıdında ağırlığı da yazıyordu.
2.307 gr olmuş maşallah kuzuma
c.tesi doktor kontrolümüz var bakalım 3 günde kaç gr alacak
Eki Görüntüle 217325 Eki Görüntüle 217326 Eki Görüntüle 217325 Eki Görüntüle 217326
huheyytt bebek şekerlerim kendim yaptım 2 günde 80 tane :76::76::76::76:
sepet ve kapı süsünü de yapıyım diyorum
bu sepet bnm kına sepetiEki Görüntüle 217329
Eki Görüntüle 217325 Eki Görüntüle 217326 Eki Görüntüle 217325 Eki Görüntüle 217326
huheyytt bebek şekerlerim kendim yaptım 2 günde 80 tane :76::76::76::76:
sepet ve kapı süsünü de yapıyım diyorum
bu sepet bnm kına sepetiEki Görüntüle 217329
bu arada benim lilepie yi gördünüz mü bebeğin pozisyonunu:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?