**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Hayirli olsun canim
o kadar badirelerden sonra guzel kizini kucagina saglikli bir sekilde almana cok sevindim
biran once iyilesirsin ins

amannn o da nedenki???

Teşekkürler cevabın için Kermos, bepanthene plus'ı ve yıkamayı da deneyim, inşallah geçer acılarım, bebeğimi emzirmekten korkar oldum artık

inşallah canım...

ben doyduğunu anlıyorum... memede oynamaya başlıyor. ozaman mememi alıp emziki dayıyorum. kusma olmuyor.
cok yerse kusuyor. hıckırık tutmadan önce kusuyor. bazen gaz cıkartırken bi damla kusuyor...

doktora sorsan??? fitil veriyorlar sanırım...

taze anneler aramıza hoş geldiniz...

bebekleriniz sağlıkla büyüsün inşallahhh!!!

merhaba güzel anneler ve minik kuzucuklar, uzun zaman giremedim , Allah bütün melekleri korusun inşalalh analı babalı büyütmeyi nasip etsin, bi ara bikaç kez girdim ama bizim paşa huysuzlanınca yazamadan çıktım.

Bizim yaramaz biraz aceleci çıktı ve 36+ 2 günlükten suyumun kalmaması nedeniyle apar topar sezaryana alındım tabi hiç bi hazırlık yapmadan iyiki ogün kontrole gitmişim ogünden sonra drum izne ayrılıyormuş birde, kuzumun kordonu eline dolanmış bi şekilde çıkartmışlar ,drum iyiki aldık Allah korusun sorun olurdu dedi, o anları hiç unutamıyorum hastanede sürekli ağladım bişey olacak diye, ameliyatımda ağır geçti çok kanamam olmuş tansiyonum yükselmiş fazla dikiş atmak zornda kalmışlar, ilk ayağa kalktığımda bayılmışım zaten , 2 gün sütüm hiç gelmedi beslenemediği için sarılık oldu kreatin değeri yükseldi tekrar hastanede yattık , Allahım kimseye yaşatmasın çok zor günlerdi ama şimdi çok şükür iyiyiz, benim göğüs yaralarım dışında

Bütün acılara rağmen onların mis kokusunu çekince bütün dertler bitiyor değil mi,

Benimde olmadı ya normal ( Hayırlısı buymuş :)) Senin günün dolmuş muydu?
Allah analı-babalı büyütmeyi nasip etsin.Gözününüzaydın..

Günüm dolmuştu canım. 1 hafta daha bekleyecektik ama nişanım gelince olmadı. Her yolu denedik ama sezaryen oldu yine de. Olsun oğluşum yanımda ya artık üzülmüyorum normal olmadı diye. İlk birkaç gün takıntı haline gelmişti psikolojim bozulmuştu çünkü hiç istemiyordum sezaryeni şimdi atlattım. İnşallah hepimizin bebişleri hayırlı sağlıklı sıhhatli olur. Rabbim her isteyene nasip etsin...

Benim annem gibi bi anne varsa başında iyice takıntı haline getiriyosun..Normalden sezeryana geçerken asansörde "biliyodum ben zaten böyle yapacaklarını,süründürdüler seni.Acele ettik bekleyelim dedim sana...bıdı bıdı..."diyodu.
"-Anne sus ve git " dediğimi hatırlıyorum. Hala daha söyler..
Ameliyattan çıkınca da hemşireye
-Kızımın karnında gazlı bez falan unutmadınız di mi? diyodu :))

Ben hala bazen takıyorum neden normal olmadı.Acaba beklese miydim falan diye.
Ama çektiklerimin hepsini unuttum.Kızımın dudaklarına bakınca hepsi gidiyo Çok tatlılar değil mi?
Aman sağlıklıyız neticede..Allah hepimize sağlık versin..

Ayşegülçin...Hayırlı olsun bebişin

Benim annem hiçbirşey demedi çektiğim acıdan fazlasını çektiği belli oluyordu sadece. Sanırım sezaryene girdiğimde derin bir nefes alıp rahatlamıştır.
Kesinlikle çok tatlılar oğluma bakınca mutluluktan ağlıyorum ve Allah'ın onu bize bağışlaması için yalvarıyorum,içim titriyor. Annelik insanı çok hassaslaştırıyor iyiki olmuş iyiki olmuş yavrucaklarımız Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın...

Onlar dışarda 9 doğurdular canım :))
Aminnnnnnnn....Ben acayip duygusallaştım ya..Bi eşime bakıp ağlıyorum..Bi kızıma ..Hala inanamıyorum.

Aminnnnnnnn....Ben acayip duygusallaştım ya..Bi eşime bakıp ağlıyorum..Bi kızıma ..Hala inanamıyorum.

İnan bende öyleyim sürekli ağlar vaziyetteyim oğluma bakınca zaten içim sızlıyor sürekli dua ediyorum ona sahip olduğum için.Önce herşeyim eşimdi şimdi tamamlandık

aynen ben de öyle duygusallık hat safhada.
gazı için ağlayınca gözlerim nemleniyo benim de.
Allah ım diyorum tek sıkıntımız bu olsun keşke.
nankörlüt etme diyorum kendime.
bu günleri çok bekledin
şükret
eşimle ortamızda uyuyo oğlum
ona bakıp inanamıyoruz hala
bizim olduğuna
Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin acılarını göstermesin..

Ben diyorum ki bunu biz mi ürettik??
Ortanızda mı uyuyor? Ben güvenemiyorum ya..Çok istiyorum aslında ama eşim 100 kilo
Aminnnnnnnnn.....

Herkesin Bayramı Şimdiden Mübarek Olsun..Bebişlerimizle,ailemizle,sağlıkla,mutlu mutlu bissürü bayramımız olsun..
Bu mübarek günde Allah tüm dileklerimizi,dualarımızı kabul etsin...

Herkese iyi bayramlar anneler ve minik sıpaları

Bizim kırkımız çıktı bugün

Taaa uzaklara gezmeye götürdük oğlumuzu, sonra teysesine iftara gittik, gesdik bol bol

herkese merhaba,

sanırım aramızda doğurmayan kalmadı,Allah hepimizin kuzularını sağlıkla bize bağışlasın.
hastaneden çıktıktan sonra 3 gün evimde kaldım.annem hep yanımdaydı evimiz küçük olduğu için çok rahat edemedi ve annemlere gittim. yaklaşık 25 gün kaldık cuma gününden beri evimdeyim.Annemlerde net olmadığı çok takip edemedim ara ara anneme çok yakın olan ablamdan girdim göz ucuyla baktım çıktım. (annemlerle aramızda araba ile 10 dk lık bir mesafe var ) eve dönüş anneme ve babama çok zor geldi,canım annem ilk gece 2 ye kadar uyuyamamış gitmiş gelmiş kaldığımız odaya bakmış gözleri hep Işıl'ı aramış. her gün telefonda direk Işıl'ı soruyor bizim halimi hatrımızı soran yok

prensesim çok şükür iyi sarılığı beni baya üzdü biraz uzun sürdü ama tedaviye gerek kalmadan geçmeye başladı çok şükür. göğüs uçlarımda ara ara sızlamalar var ,sütümde fena değil. doktoru kontrollerde kilo alımının iyi olduğunu söylüyor.Anne olmak dünyanın en güzel ama en zahmetli işiymiş.Ağladığında içim parçalanıyor,tatlı tatlı baktığında dünyalar benim oluyor,binlerce şükür

şimdiden bayramınız kutlu olsun. kuzucuklarımız ile birlikte sağlıklı nice güzel bayramlara. sütünüzle kalın.

Ben diyorum ki bunu biz mi ürettik??
Ortanızda mı uyuyor? Ben güvenemiyorum ya..Çok istiyorum aslında ama eşim 100 kilo
Aminnnnnnnnn.....
ayyy ben 52 kiloyum eşim 72 yatak da büyük sığıyos valla..
Herkesin Bayramı Şimdiden Mübarek Olsun..Bebişlerimizle,ailemizle,sağlıkla,mutlu mutlu bissürü bayramımız olsun..
Bu mübarek günde Allah tüm dileklerimizi,dualarımızı kabul etsin...
Aminn canımm
Herkese iyi bayramlar anneler ve minik sıpaları

Bizim kırkımız çıktı bugün

Taaa uzaklara gezmeye götürdük oğlumuzu, sonra teysesine iftara gittik, gesdik bol bol
size de iyi bayramlar canımm ohh kocamann oldu oğlusun maşallah..
sana da iyi bayramlar.. eee torun sevgisi bambaşka tabi. benim hala yara boşver sızı olsun sadece Allah başka keder vermesin bak ne güzel sarılık falan da geçmiş. maşallah ışıla büyüyo ne güzelll..
bayramınız kutlu olsun arkadaşlar... bebeklerimizle nice bayramlara.

senin ve ailenin de kutlu olsun canımmm Aminnn Allah çok bayramlar göstersin sağlıkla sıhhatle inşallah

kızlar merhaba uzun zaman oldu yazmayalı. En son doğum yaptığımı yazabilmiştim. Doğumdan 10 gün sonra taşındık. Ramazan nedeniyle de kendi evimde kalmadık annemlerdeydik onlarda da internet olmadığı için giremedim hiç. Bayramdan beri evimdeyim yeni bir eve ve anneliğe alışmaya çalışıyorum. Neredeyse 40mız çıkacak kaldı 5 günümüz. Şehir değiştirdiğim için burda doktor araştırıyorum malum 40 çıkınca doktora gideceğim doktorum öyle demişti. Smear testi yaptır ve korunmayla ilgili spirali öneriyorum demişti. Hem doktor hemde başka yöntem olabilir mi diye araştırıyorum. Size ne önerdiler yada siz nasıl korunmayı düşünüyorsunuz. Doğum öncesi ben doğum kontrol ilacı kullanıyordum çok rahattım. Ama oğlum emdiği için ilaç kullanamıyorum şimdi. İstanbul beylikdüzü tarafında önerebileceğiniz doktor tavsiyelerini de bekliyorum
Bebişlerin aşılarınızı yaptırdınız demi hatırlatalım bizimki dün yapıldı. Biraz bağırdık sonra uyumaya devam ettik

Merhaba arkadasim benimde kirkim gecen hafta cikti bayram nedeniyle gecen hafta gidemedim doktoruma 6 hafta sonra gel dedi doktorum kontrole bende nasil koruncagimi bilmiyom hamileligimdn once esim korunuyodu 2sene oyle korunduk ama simdi kazaya kurban giderim diye cok korkuyom allah korusun.beylikduzu tarafinda kadin doktoru ariyosan ordaki acibademde aylin tatlim diye bir doktor varmis forumda cok memnun olan var bwnim doktirumda floryada engin oral ben cok memnunum tavsiye ederim.

Şekeeeerrrrr...Beylikdüzü ne mi taşındın? Neeeee???? Komşu olduk yani

Ben devlet hastanesine gitmeni öneririm..Özelden mesajlaşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…