show a bakın kadındaki tipe
dun kocem bana 2 tane elbıse almıs satan kadındada suc yanı ama bırı 42 beden bırı 36
bugun kalktım erkenden degsıtırmeye gıttım ıkısınıde 38 aldım cıktım
ama uyus oldum bı tane terlık almaya gırdım 36 gıyen ben 38 nomerooo terlık aldım hatta o bıle kucukbu ayaklar eskı halıne donecekmı donmezse yatırım olarak saydıgım okadar aykkabım nolcaaak :84:
buarada Elija marka ıkı tane sutyen aldım emzırmek ıcın kalıpları coook buyuk tısortumun uustunden denemeıstım eve geldım gıydım memıkler yuzuyo ıcınde denemeden almayın benım gıbı
bıde jokerden bebeconfort marka kullan at lohusa kulotlarından aldım hastanede cok ıse yarıcak gıbı dusunuyorum
O zaman diğer aldıklarımızı eklediğimiz topiki aç eklediklerime bak
bide birazdan ordaki yarışmacılardan biri hamile sancıları tutuyo onu gösterecekler hamile hamile ne işin var yarışmada uğurkanın tip kayıyo sancısı gelince reklama geçerken özet gösterdi bakalım ne zaman göstercek
kötü teysesin sen
lohusa kilodumu yeni duydum çok pratik geliyo kulağa pedle uğraşmaktan daha iyi hemen bakıyorum internetten
Teyseye el kalkmaz taş olursun :82::82:
:76::76::76::76: teysem yarın 29 yaşına giriyon he :86::86::86::86::86::86:
o kilot varken bide ped kullanılacakmı sonradan tabi kullancaz ama hastanede pratik geldi kulağa
Kıslarrrrr, son halini eklerim diyodum ama son haline daha var, daha oyuncak ve stickerlar alacağım....
Avize halıyı oğlumuz aklı erince kendine beğendirelim dedi eşim ok dedim, çünkü içime sinen bişey bulamadım....
3 posta ütüden bir postasını bitirdim dün :81: yerleştirdim bilemçok zevkliydi
İşte odamısss
Oğlumun plaj terliği bile hazır
Eki Görüntüle 215509 Eki Görüntüle 215511 Eki Görüntüle 215512 Eki Görüntüle 215516 Eki Görüntüle 215515 Eki Görüntüle 215520 Eki Görüntüle 215518 Eki Görüntüle 215519 Eki Görüntüle 215521 Eki Görüntüle 215522 Eki Görüntüle 215497 Eki Görüntüle 215496 Eki Görüntüle 215495 Eki Görüntüle 215510 Eki Görüntüle 215508 Eki Görüntüle 215505 Eki Görüntüle 215504 Eki Görüntüle 215503 Eki Görüntüle 215500 Eki Görüntüle 215501 Eki Görüntüle 215507 Eki Görüntüle 215499 Eki Görüntüle 215523
:82::82::82:
Tabi, bu külotlar tül gibi incecik bişey, kullanıp atmalık o sebeple pratik, yoksa başka numarası yok :97:
kızlar bu arada babamız dün kararını vermiş
oğlumuzun adı kesinleşti
ege koyuyoruz.
hem egeliyiz hem egeyi severiz hemmmm deee
e eşimin baş harfi
g benim ismimin baş harfi
e oğlanın baş harfi
soyadımızla da uyumlu bi isim...
hatta başka bebek istemeyen babamız dün ilk defa ne dediiiii???
ikinci oğlanın adını da efe koyarız dedi...
tek çocuk istemiyordum bi kaç yıl sonra ikna ederim herhalde
merhaba hamişler bugün doktordaydık. Oğluşum 2.5kg olmuş doktor teyzemiz maşallah iri bir bebek olacak dedi. Bol bol su iç, meyve sebze tüket ve yürüyüşü aksatma dedi. Herşey yolunda ve oğlum çıkışa doğru dönmüş. Suratını hiç esirgemiyor bizden hemen poz veriyor küçük kuzum benim2 hafta sonraya yeni randevumuz. Çatı muayenesini de 38. haftada yapacakmış doktorumuz. Herkesten iyi haberler bekliyoruz.
doktordan geldik...
gezdik yemek yedik... evde de iş yok.
çamaşırlar yıkanıyo o sayılmaz-temziliği hiçi yapmıştım
ütü yü sabah yapmıştım...
babamız beşiki kursunda ben içini hazır edeyim...
doktor amca hiç bişi demedi çünkü hiç bişiyimis yok :)
2.868 olmusuz . gelişimimiz güzel. 15 temmuzdan sonra bekliyoruz ama gün aynı 23 temmuz.
2 hft sonra yeniden randevu aldık
gelcek haftaya nst ye ilçede bağlan dedi ama ben buraya güvenmiyorum
13 kilo aldım... bebem normal doğum pozisyonunda...
normal normal devam ediyoruz :)
Heyooo super olmus bu topik aklina getirenin ve yapanin eline emegine saglik.....
Selinacim senin dun benimde bugun dogum gunum pespese dogmusuz ogluslarimizda oyle mi olcam acep :))))))) dogum gunun kutlu olsun canim bi guncuk gecti ama olsun
bu arada artik evdesin hadi bakalim hayirlisi olsun gozun aydin
gecmisi okuyorum ama pek aklimda kalmiyor teldende zor oluyor masallah sorunsuz gidiyoruz
Bizim de randevu günümüzdü bugün..
Bu seferden hiçbişey anlamadımÇünkü tam ultrasona bakarken tansiyonum düştü
Monitörü göremedim heryer karardı sanki bi an
Dr hemen yan yatırdı beni ölçümleri o şekilde yaptı.. Neyse ki videomuz var
Bebişim bu sefer az kilo almış, 2240gr olmuş.. Sağlıklı, suyumuz iyi..
Asıl bomba şu: yanılmamışım!
Doğum pozisyonunda değil yine, tam ters değil, yan duruyor, belli zaten karnım beşgen gibi duruyor
Dönmezse 1 Ağustos sezercik tarihimiz olacak :44:
Ve şunu anladım ki, illa birşey de takıntılı olmamalıymışım.
Ben özel hastanede doğum istemiyordum.
Ama maalesef ki dr umun hastanesinde doğuma girmesi yasal olarak mümkün değilmiş, başka bir dr da olmaz.. Kaldık özele
canım maşallah cimcimene
doktorun devlet hastanesi doktoru değilmiydi neden giremiyor :44:
Saolun kıslarrrrrrrrr, Amin...
Ayşegülçin modokodan aldım mobilyaları....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?