**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

bide birazdan ordaki yarışmacılardan biri hamile sancıları tutuyo onu gösterecekler hamile hamile ne işin var yarışmada uğurkanın tip kayıyo sancısı gelince reklama geçerken özet gösterdi bakalım ne zaman göstercek

lohusa kilodumu yeni duydum çok pratik geliyo kulağa pedle uğraşmaktan daha iyi hemen bakıyorum internetten

Çok reklam kokan haraket bunlar

o kilot varken bide ped kullanılacakmı sonradan tabi kullancaz ama hastanede pratik geldi kulağa

Kıslarrrrr, son halini eklerim diyodum ama son haline daha var, daha oyuncak ve stickerlar alacağım....

Avize halıyı oğlumuz aklı erince kendine beğendirelim dedi eşim ok dedim, çünkü içime sinen bişey bulamadım....

3 posta ütüden bir postasını bitirdim dün :81: yerleştirdim bilem çok zevkliydi

İşte odamısss

Oğlumun plaj terliği bile hazır

slm kızlar ben geldim
bi haftalık bi antalya kaçamağından sonra yine yerimdeyim
yüzmek süperdi, bacaklarım ayaklarım eski haline dönmüştü
ama haftasonu yine bomba gibi oldu
36 olan ayaklarım 38 oldu, baldırlarıma kardeşim roberto karlosun baldırlarını geçti diyo
amcam 106 lık havan topum benim diye sevmeye başladı beni
tüm bu söylenenlere kocam yapmayın etmeyin nolur sonra bana çıkıyo bunların faturası diyo
kendimi acayip şişmiş hissediyorum
dün itribariyele 13 kilo aldım
tüm vücudum ödem topladı sanki
çok dikkat etmek lazım bu haftalar çok tehlikeli çok hızlı kilo alıyoruzzzzzzzzz

Ayy çok güseller
Güle güle kullanın

morgülleeerr oda çok güzell dolaplara da bayıldım çok kullanışlı nerden almıştın

oğluşun ismi çok güzel canım,adıyla yaşasın inşallah

maşallah

maşallah ege'ye

nevincim doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu nice güzel yıllara

canım maşallah cimcimene
doktorun devlet hastanesi doktoru değilmiydi neden giremiyor :44:

Eki Görüntüle 215226

işte dün itibariyle bizzzz... 36.olduk...

maşallah cnm

morgüller, odanız cicleriniz hepsi birbirinden güzel. Allah sağlıka kullandırmayı nasip etsin.

canım maşallah cimcimene
doktorun devlet hastanesi doktoru değilmiydi neden giremiyor :44:

Evet yeşilyurtun dr u..
Normal doğum için gittiğimde nöbetçi dr kimse o yaptırıyormuş doğumu :26:
İsteğe bağlı sezeryan da yapılmıyor, ki zaten herşey normal gidiyorken ben sezeyan taraftarı değilim dedi..

Sen konuşmuş muydun bu konuyu dr unla :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…