• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

sezaryen genel anestezi de sonda takılıyo mu? bilgisi olan var mı?
geçen hafta genel anestezi ile sezeryan olmuş birisi olarak evet takılıyor canım ama benim bayılttıktan sonra taktılr hatırlamıyorum çıkarırken ise hiç acı hissetmedim

evet :18: ve korkuyorum ne kadar kendimi rahatlatmaya çalışsamda...
canım hiç korkma benim dr son dk da epiduralden genel anesteziye geçirtti ameliyathanede anlayacağın ama hiç sıkıntı çekmedim hemen ayıldım sayıklama falan da olmadı hatırladığım kadarıyla

Saol canım :54:

Yediğim bişey dokunmuş olabilirmiş..
geçmiş olsun pur benimde doğumdan 2 gün önce sürekli mide bulantısı ve kusma yaşamıştım gerçi benimki normal doğum değil sezeryandı ama
gene de 1 gün boyunca istifra edip durmuştum aman dikkat et

Yok doğurmadım henüz :27::27:

Biraz hastalandım, mide bulantısı ve kusma şikayeti ile hastanelik oldum.
Sıvı kaybı devam ederse doğum sancılarını tetikler dedi dr amca, gerçi bundan sonra tetiklese de olurmuş :86:
Ama bebişime iyi bakabilmem, süt olmama sıkıntısı falan oluşmasın diye önce bulantıyı geçirmeye çalışıyorlar..
KIsacası aylar sonra yine serumlarlayım :120:

purcum çok geçmiş olsun,sıcak hava mideyi de etkiliyor,yediğin bişeyde etkilemiştir.1-2 hafta önce bende de vardı bulantı kusma.biran önce iyleşirsin inşallah.

herkese merhaba,

bugün son nst ye girdim. kan tahlillerim yapıldı,herşey yolunda çok şükür.
yarın 16,30 da hastaneye yatışım başlayacak,sonrasında benden önce acil bir doğum yoksa doğumhaneye alınacağım.
bu geceyi nasıl geçireceğim bilemiyorum,düşünmekten uyku da kalmadı. doğum önce bol bol uyu,uyku depola diyorlar ama nasıl oluyor o iş anlayamadım.

herkese merhaba,

yarın 16,30 da hastaneye yatışım başlayacak,sonrasında benden önce acil bir doğum yoksa doğumhaneye alınacağım.
bu geceyi nasıl geçireceğim bilemiyorum,düşünmekten uyku da kalmadı. doğum önce bol bol uyu,uyku depola diyorlar ama nasıl oluyor o iş anlayamadım.

cok sukur bı sorun yok...kıymetlı bebegımızın gelmesıne ne az kalmıs :31:
aksamustu dogum olcak yanı sabahtan baslardım ben dogdumu demeye saatı soylemen ıyı olmus :37:

yok bu gece uyuyamassın hıc kasma canım zaten uyuyamıyorduk bolesı bı heyecanla hııııc ıhtımal vermıyorum:49:
cok heyecanlıyım senın adına ,cok beklemıs olmanızı bılmek arttırıyor bıu heyecanı :16:

cok sukur bı sorun yok...kıymetlı bebegımızın gelmesıne ne az kalmıs :31:
aksamustu dogum olcak yanı sabahtan baslardım ben dogdumu demeye saatı soylemen ıyı olmus :37:

yok bu gece uyuyamassın hıc kasma canım zaten uyuyamıyorduk bolesı bı heyecanla hııııc ıhtımal vermıyorum:49:
cok heyecanlıyım senın adına ,cok beklemıs olmanızı bılmek arttırıyor bıu heyecanı :16:

çok teşekkür ederim gemcim,kısmetse evet akşam üstü olacak.Ben bu güzel,heyecanlı,korku dolu ( bunca yılın özlemi,bir düşük,tedaviler vs ) yolculuğun sonuna gelmek üzereyim.Rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın,cennet kokulularımızı kucaklamamızı nasip etsin.Yarın doğum sırasında hepimiz için dua edeceğim.Yarında bi göz atarım ama belki girme fırsatım olmaz.Hepiniz Allah'a emanet olun.Bebişlerini kucaklayanlara Rabbim hep güzel günler göstersin. doğumu bekleyen arkadaşlarımı da sağlıkla tamamına erdirsin.Sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin.

bu ıkı parmagı bı ben sevemedım galıba :111:

masallah dıledıgın gıbı saglıklıca olsun hersey ..kac kılo olmus

bende yarın gıdıcem bakalım
o iki parmağı ben de sevmedim
sanırım kasıyoruz kendimizi
..................
pur geçmiş olsun canım

selam kislar bende gunluk gezintimi tamamladim 2 gundur cok midem bulaniyo dun gece biraz karnim belim agrdi cok sevindim bebek geliyo diye uyumusum bi uyandim agri magri kalmadi benim sipanin bugunde gelmeye niyeti yok

selam kislar bende gunluk gezintimi tamamladim 2 gundur cok midem bulaniyo dun gece biraz karnim belim agrdi cok sevindim bebek geliyo diye uyumusum bi uyandim agri magri kalmadi benim sipanin bugunde gelmeye niyeti yok

bu gidisle en son ben dogurucam,,cok sinir bozucu

:60::60::60::60: oyun oynuolar bunlar bızle resmen

merak etme benden once dogurcan sen benım nıyet 41 haftayı gormek :10::10::10:

ne agrım var ne sancım anlamadım gıttı

bugün hiç uğrayamadım, ev temizleniyor da:27:inşallah bitecek, dr 1 ağustos dedi, yarın nst'ye girince kesinleşir her şey.

geçmiş olsun pur benimde doğumdan 2 gün önce sürekli mide bulantısı ve kusma yaşamıştım gerçi benimki normal doğum değil sezeryandı ama
gene de 1 gün boyunca istifra edip durmuştum aman dikkat et

Saol toplightcım:54:
Ahh doğumdan önce bu durumu yaşayanları duydukça heyecan yapıyorum :52::52::52:

purcum çok geçmiş olsun,sıcak hava mideyi de etkiliyor,yediğin bişeyde etkilemiştir.1-2 hafta önce bende de vardı bulantı kusma.biran önce iyleşirsin inşallah.

pırıl dersın :37:

aklıma geldıı haslanmıs patates yesene ıyı gelır :28:

Çocuuma piril derler o zaman :9::9:

Yiyecek görmek istemiyorum :120:

herkese merhaba,

çok teşekkür ederim gemcim,kısmetse evet akşam üstü olacak.Ben bu güzel,heyecanlı,korku dolu ( bunca yılın özlemi,bir düşük,tedaviler vs ) yolculuğun sonuna gelmek üzereyim.Rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın,cennet kokulularımızı kucaklamamızı nasip etsin.Yarın doğum sırasında hepimiz için dua edeceğim.Yarında bi göz atarım ama belki girme fırsatım olmaz.Hepiniz Allah'a emanet olun.Bebişlerini kucaklayanlara Rabbim hep güzel günler göstersin. doğumu bekleyen arkadaşlarımı da sağlıkla tamamına erdirsin.Sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin.

Gobusum, sağ salim kucağında olacak inşallah nazlı kızın, içim fıkır fıkır senin adına :69::69:

o iki parmağı ben de sevmedim
sanırım kasıyoruz kendimizi
..................
pur geçmiş olsun canım

Yok doğurmadım henüz :27::27:

Biraz hastalandım, mide bulantısı ve kusma şikayeti ile hastanelik oldum.
Sıvı kaybı devam ederse doğum sancılarını tetikler dedi dr amca, gerçi bundan sonra tetiklese de olurmuş :86:
Ama bebişime iyi bakabilmem, süt olmama sıkıntısı falan oluşmasın diye önce bulantıyı geçirmeye çalışıyorlar..
KIsacası aylar sonra yine serumlarlayım :120:

Geçmiş olsun canım..Nasılsın şimdi??

merhaba kızlar bugün doktordaydık bizde. Çatı muayenesi olduk korkutucu değilmiş yaw biraz basınç hissediyorsun o kadar korkacak birşey yok kızlar. Oğlum doğum kanalına doğru ilerliyormuş 2 cm açılmam varmış sancım yok ama :52: doktor herşey yolunda normal doğum yapabiliriz dedi haftaya çarşambaya kadar gelmezse bir daha gideceğiz doktorumuza. Bu arada nst de çektirdik bugün. Bakalım ne zaman gelecek yakışıklı oğlum:66:

Hadi bakalım hayırlısı..Bir normal doğum daha geliyo galiba..Bana bugün yapmadı çatı muayenesi..Haftaya yapacakmış.

bu gidisle en son ben dogurucam,,cok sinir bozucu

Merak etme bende de tık yok :)

bı tarıh daha cıktı meydana ben nzmn dogurcaaam:52::52::52:
ya çıktı da, tarih çıkınca gerildim ki ben:27:dur bakalım, nst'ye bakacak yarın, ona göre kesinleşecek.iştah sıfır, insülin vurduğum için mecburen yiyorum mıy mıy mıyyy, uyku zaten yok, bir de her şeye ağlıyorum. ev pis diye ağladım ki en önemli kısım olan koltuklar ve halılar yıkanmıştı, camlar silinmiş,tertemiz perdeler takılmıştı. halıları cumartesi sereceğiz,batmasın.:27:msn bağlantısı koptu diye neden ağlar bir insan?oysa şimdi çok mutlu olmam gerekmiyor mu yaaaa!

ya çıktı da, tarih çıkınca gerildim ki ben:27:dur bakalım, nst'ye bakacak yarın, ona göre kesinleşecek.iştah sıfır, insülin vurduğum için mecburen yiyorum mıy mıy mıyyy, uyku zaten yok, bir de her şeye ağlıyorum. ev pis diye ağladım ki en önemli kısım olan koltuklar ve halılar yıkanmıştı, camlar silinmiş,tertemiz perdeler takılmıştı. halıları cumartesi sereceğiz,batmasın.:27:msn bağlantısı koptu diye neden ağlar bir insan?oysa şimdi çok mutlu olmam gerekmiyor mu yaaaa!
hayırlısı olsun bakalım..
su gunlerde yaptıgımız hersey mubah canım dert etme ..korku endıse heyecan sapıttırıyo bızı gulerken aglıyorum aglarken guluyorum bende :111:

Saol canım..

Halsizim, ara ara iyi gibi oluyorum ara ara kafamı kaldıramıyorum.. Sabaha göre daha iyiyim ama :82:

canım çok geçmiş olsun klima yaramadı sana.
anlaşılan sadece kocan değil sen de etkilenmişsin
dikkat et biraz kendine doğum öncesi hasta olman iyi değil..
şu kızana da bi isim koyun yahuuu yoksa ebe koyacak doğumda:60::60::60:

Back