Temizliği boşverin bence son günlerimiz. Dün nstye girdiğimde karşımda bir kadın vardı. Ahlıyıp ufluyordu tüm gün temizlik yaptım çok yordum kendimi bak ne haldeyim dedi kadını acil sezaryene aldılar normalde 4 ağustos ta girecekmiş temizlik yapmaz olaydım diyordu. Demek ki neymiş temizlik çokta önemli değil
benım ev pıs :111:
ben doguma gıdınce bırılerı temısler umarım:86:
Temizliği boşverin bence son günlerimiz. Dün nstye girdiğimde karşımda bir kadın vardı. Ahlıyıp ufluyordu tüm gün temizlik yaptım çok yordum kendimi bak ne haldeyim dedi kadını acil sezaryene aldılar normalde 4 ağustos ta girecekmiş temizlik yapmaz olaydım diyordu. Demek ki neymiş temizlik çokta önemli değil
hadi bakalım purDr amcamızdan geldik
Sonunda biz de zafer işaretini tattıkO kadar möhim bişey değilmiş yahu
Dr çok soğukkanlı olduğumu rahatlıkla normal doğum yapabileceğimi söyledi :82: E hiç sesimi çıkarmadım, uslu durdum :86::86:
Kızım sapıtmış durumda 3800 olmuş
Kafasını daha kanala sokmamış, plesenta yaşlanmamış,
gayet keyfi yerinde, gelmeye niyeti yok
Geçenlerde bir kere kasılmam olmuştu onu söyledim, daha bi kere mi oldu diye güldü adam :44:
Bir dahaki kontrol haftaya, tabi doğurmazsam, ki geleceği yok şimdilik
ben sabah 7.30 kalktım,yavaş yavaş temzilik yaptım bu saate kadar
şimdilik bi problem yok
güya son 3 hafta evde dinlencektim
yaw ben iş yerinde daha az yoruluyodumkiii
ah ah duramıyorumki yerimde
rahat batıyo bana
ewet azaldı
dr um 12 saatte en az 10 hareket dedi
bir de 2-3 saatte en az 1-2 hareket
bide kaburgamın altı uyuşuyodu ya
onu da sordum
meğer benim bebişin yeri iyce daralmış
pozisyondan kaynaklı kan akımını yavaşlatıyodur ondan uyuşma oluyodur dedi
hadi bakalım pur
normal doğrabilcezmi bebeleri
ben cuma tekrar gidicem
bakalım son durum ne
ama yaklaştıkça ben hafif tırsmaya başladım
İnsan izlerken de yoruluyor canım ondandır :97:
bir adet erkek kardeşim varÇok yorma kendini sen de bul birilerini yaptır kardeşin falan yok mu canım yardım etsin sana
Bende bi deli cesareti var ya hadi bakalım :111:
Olabilir :44:
bir adet erkek kardeşim var
annemleri de daha getirmedim
doğum zamnında gelsinler kayınvalidemle
normalde temzilikçi ablam vardı ama
son temizliğini hiç beğenmedim
o sebepten kendim yaptım bugün
Benimki de erkek sağolsun her işimi yaptı. Ben evime hiç temizlikçi almadım çünkü içime sinmiyor bir başkasının eşyalarıma dokunması. Hala gündelik işlerimi ben yapıyorum ama ağırlarını sağolsunlar hallettiler.
step benım halılar bahsetmısmıydım bılmıorum kendılerı alıp temızletıolar sorunlu halılar bılseydım hııııc almazdım15 günde mi
Yenisini mi dokumuşlar
ıste kan akımı yavaslamasın dıye saga yatmıcan dene baakalım :44:ewet azaldı
dr um 12 saatte en az 10 hareket dedi
bir de 2-3 saatte en az 1-2 hareket
bide kaburgamın altı uyuşuyodu ya
onu da sordum
meğer benim bebişin yeri iyce daralmış
pozisyondan kaynaklı kan akımını yavaşlatıyodur ondan uyuşma oluyodur dedi
Son haftalarda yerleri daraldıkça anneyide rahat bırakmıyorlar.Bende de siyatik sinir sıkışması oldu 1 haftadır sekiyorum yürürken canımdan can gidiyor. Kiminde tek taraflı kiminde çift taraflı oluyormuş benim sol tarafımda kalçamda çok şiddetli ağrı oluyor. Tek çözümü de sıcak su,masaj ve dinlenme. Doktorum az kaldığı için ilaç veremiyor umarım hepimiz sağlıklı sıhhatli bir biçimde yavrularımıza kavuşuruz.
step benım halılar bahsetmısmıydım bılmıorum kendılerı alıp temızletıolar sorunlu halılar bılseydım hııııc almazdım
ben sacma bı saplantıyla 27 temmuzda dogurcam dıyordum bayaaaadır yarın 27 sıymıs
slm kıslar bişi sorcam:
lansinoh un süt saklama poşetini aldı kociş
şimdi bu poşetler tek kullanımlıkmı???
yoksa kullan yıka tekrar kullan oluyormu???
içinde bu konuyla ilgili bişi yazmıyor
ayrıca; poşete süt koy dondur. başka sefer tekrar sağ. dolapta soğut. aynı donmuş süte ekle.
diyen oldu. bilginiz var mı??? -bence pzt sağılan süte çarş sağılan sütü eklemek mantıksız ama???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?