**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

yeni başlığımız açıldı ben bir türlü yazma fırsatı bulamadım. annem ameliyat olduğum için yanıma gelmişti şimdi beni aldı evine götürüyor. konaklayarak gidiyoruz. aktarmalı. zor olmasın die. şimdi de kız kardeşime geldik ankraya bir kaç gün kalıp konyaya döneceğiz. babam bir hastane erkek kardeşim de başka bir hastane ayarlamış. iki ayrı hastanede iki ayrı doktor da tanıdık. ikisine de gidip doğum yapacağım hastaneyi seçmek istiyorum. özellerden de korkmaya başladım sezeryan meyilliler die ama ne yapayım devlet daha korkunç....

şimdi atama dönemi, tercih yapıyoruz oğluşumla atancaz.inşallah.

oooo ne güsel yine bebiklerini görenler var...

pur bebişin kilosu gayet iyi

keramos, tam ele avuca gelecek olmuş artık

Ben de bıldırcınımı gördüm geldim....

Çoookkk güseldiiii o dakikalar, çok datluydu Maşallah

Ama çok fazla göremedik, çünkü acillllllll doğum geldi, hemde 35 haftalıkkkk, ben doğuma gidiyorum, istersen bekle dedi, yok haftaya yine gelcem zaten dedim....:18::18::18:

Doktorum hemen yoğun bakım ünitesini aradı, bir bebeğimiz erken geliyor, acil ameliyathaneye yoğun bakım hemşireleri gönderin dedi.... koşa koşa gitti..... :18::18::18: panik oldum...

Kadın da, kocası da ağlıyordu, suyu patlamış, ama o kadar nişan gelir mi ki? kadının her tarafı kandı

Allah bir avazda kurtarsın inşallah...

hadi bakalım hakkında hayırlısı oollsunn

ama bunlar hastanın yanında konuşulmazkiiiii allah korusun olma olma panik olma herşey güzel olcak inşallah

hadi bakalım hakkında hayırlısı oollsunn

ama bunlar hastanın yanında konuşulmazkiiiii allah korusun olma olma panik olma herşey güzel olcak inşallah

O kadar acildi ki doktorumun ve karşı tarafın yapabileceği hiç bişey yoktu...

Sadece içimden dua edebildim... inşallah sağlıcakla doğmuştur o bebek Amin....

Günaydıınn

Nevincim, Gülçincim, Morgülcüm teşekkür ederiss

Biz yeşil rengi çok seviyos kocişlee :81::81:

İnş :81::81:

Maşallah bıldırcına

Bekleyememiş sabırsız bebişş

Doğmuştur yahu 35 hafta olmuş azcık erken sadecene

Dayanamadım doktorumu aradım, ne oldu o bebek diye

Doğdu doğdu 5 dakkada doğdu, bir kaç gün küvözde kalacak o kadar dedi

Sen nasıl oldun, panik filan olmadın dimi dedi, yok yok dedim

günaydın tatlı bebişlerin güzel anneleri ne güzel bir gün millet çalışıyo biz evde ense.
Annemdeyim eşim gece çalıştı yatıyo evde bizde anane ile atta gitcez tam ev hanımı olduk komşuya dedikoduya gidiyos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…