günaydın ayşegülçin..
yeni başlığımız açıldı ben bir türlü yazma fırsatı bulamadım. annem ameliyat olduğum için yanıma gelmişti şimdi beni aldı evine götürüyor. konaklayarak gidiyoruz. aktarmalı. zor olmasın die. şimdi de kız kardeşime geldik ankraya bir kaç gün kalıp konyaya döneceğiz. babam bir hastane erkek kardeşim de başka bir hastane ayarlamış. iki ayrı hastanede iki ayrı doktor da tanıdık. ikisine de gidip doğum yapacağım hastaneyi seçmek istiyorum. özellerden de korkmaya başladım sezeryan meyilliler die ama ne yapayım devlet daha korkunç....
şimdi atama dönemi, tercih yapıyoruz oğluşumla atancaz.inşallah.
Ben de bıldırcınımı gördüm geldim....
Çoookkk güseldiiii o dakikalar, çok datluydu Maşallah
Ama çok fazla göremedik, çünkü acillllllll doğum geldi, hemde 35 haftalıkkkk,ben doğuma gidiyorum, istersen bekle dedi, yok haftaya yine gelcem zaten dedim....:18::18::18:
Doktorum hemen yoğun bakım ünitesini aradı, bir bebeğimiz erken geliyor, acil ameliyathaneye yoğun bakım hemşireleri gönderin dedi.... koşa koşa gitti..... :18::18::18: panik oldum...
Kadın da, kocası da ağlıyordu, suyu patlamış, ama o kadar nişan gelir mi ki? kadının her tarafı kandı
Allah bir avazda kurtarsın inşallah...
hadi bakalım hakkında hayırlısı oollsunn
ama bunlar hastanın yanında konuşulmazkiiiiiallah korusun olma olma panik olma herşey güzel olcak inşallah
bende bendezaten park yatakların renklerini sevmiyorum
ayrıca geçen gün tvde bi uzman konuşuyordu renklerle ilgili ...
çocuk odasına sarı pembe mor doldurmayın dio ... elinizden geldiğince herşey yeşil olsun dio ... en basiti duvarları yeşile boyayın dio :82:
bizde kocişle karar verdik yeşil yapcez herşeyi mobilyalarıda almıcam , yaptırtcam çizcem istediğim gibi yapılcakevde bütün mobilyalar beyaz çocukumun mobilyalarınıda lake beyaz yapcam :82: soraaaaaa aksesuarlar da yeşil olcak :90: hiç heveslenmiyodumda soradan bi coştum bn :81::81::81:
yeni başlığımız açıldı ben bir türlü yazma fırsatı bulamadım. annem ameliyat olduğum için yanıma gelmişti şimdi beni aldı evine götürüyor. konaklayarak gidiyoruz. aktarmalı. zor olmasın die. şimdi de kız kardeşime geldik ankraya bir kaç gün kalıp konyaya döneceğiz. babam bir hastane erkek kardeşim de başka bir hastane ayarlamış. iki ayrı hastanede iki ayrı doktor da tanıdık. ikisine de gidip doğum yapacağım hastaneyi seçmek istiyorum. özellerden de korkmaya başladım sezeryan meyilliler die ama ne yapayım devlet daha korkunç....
şimdi atama dönemi, tercih yapıyoruz oğluşumla atancaz.inşallah.
Ben de bıldırcınımı gördüm geldim....
Çoookkk güseldiiii o dakikalar, çok datluydu Maşallah
Ama çok fazla göremedik, çünkü acillllllll doğum geldi, hemde 35 haftalıkkkk,ben doğuma gidiyorum, istersen bekle dedi, yok haftaya yine gelcem zaten dedim....:18::18::18:
Doktorum hemen yoğun bakım ünitesini aradı, bir bebeğimiz erken geliyor, acil ameliyathaneye yoğun bakım hemşireleri gönderin dedi.... koşa koşa gitti..... :18::18::18: panik oldum...
Kadın da, kocası da ağlıyordu, suyu patlamış, ama o kadar nişan gelir mi ki? kadının her tarafı kandı
Allah bir avazda kurtarsın inşallah...
O kadar acildi ki doktorumun ve karşı tarafın yapabileceği hiç bişey yoktu...
Sadece içimden dua edebildim... inşallah sağlıcakla doğmuştur o bebek Amin....
Neler almadım diye saysam
Doğmuştur yahu 35 hafta olmuş azcık erken sadecene
olmazbnde alacam snn aldıklarından :78::78::78:
Dayanamadım doktorumu aradım, ne oldu o bebek diye
Doğdu doğdu 5 dakkada doğdu, bir kaç gün küvözde kalacak o kadar dedi
Sen nasıl oldun, panik filan olmadın dimi dedi, yok yok dedim
bnm çok vaktm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?