2010 Kasım Anneleri

bafo benide yazmamışsın

bilgilerinizi verin kızlar, hemen ekliyim

doktora gittim dün ilaç verdi progeston
düşmezse 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi
tamam unut artık düşme lafını...allahın izniyle duyucaksın kalp atışını bebeğinin.

Kan tahlili almaya gittim. çıkmamış sonuç :KK43:
idrar testi yaptırmıştım pozitif.
listeye benide ekleyin :lepi:
sat : 6 şubat
t.doğum tarihi: 13 kasım
:nazar::emir_bebek::ecrin_bebek:
hoşgeldin hayırlı olsun:teytey:

herkese merhaba bende bugün doktora gittim dış gebelikten şüphelenmişti çok şükür öyle değilmiş keseyi gördük daha 4+4müş bafocum benim bilgilerimi düzenlermisin sat 12 şubat muhtemel doğum tarihi 19 kasım yaşım 20 kilom 57 ya ama düşük tehlikesi var kesenin yanında bi siyahlık daha vardı oda kanamaymış :gitme:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimde 2. kutum folik asit kullanalı. hamileykende kullanılıyor değilmi. belirli bi süre varmı.
ben şimdi doktora gidince alttanmı bakacak :kedi:

herkese merhaba bende bugün doktora gittim dış gebelikten şüphelenmişti çok şükür öyle değilmiş keseyi gördük daha 4+4müş bafocum benim bilgilerimi düzenlermisin sat 12 şubat muhtemel doğum tarihi 19 kasım yaşım 20 kilom 57 ya ama düşük tehlikesi var kesenin yanında bi siyahlık daha vardı oda kanamaymış :gitme:

tatlım hayırlı olsun..kotuyu dusunme..hayırlısı ıle atlatıcaksın cnm ...:Saruboceq:

yeni anne adayları merhaba.. ..

İşte listemiz....

eksik olanlar özelden mesaj atarlarsa çok sevinirim.

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1|bafo |29 |26 ocak |02 Kasım |52 |?? |?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
2|meybie |29|28 ocak | 04 Kasım|71,5|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalpleri:nazar:
3|barays |30|29 ocak | 05 Kasım|59|????????????? | ?????????????|cumartesi DR kontrolü...pıtırcık görünücekk
4|yasemines26 |26|29 | 05 Kasım|56|????????????? | ?????????????|?????????????
5|dalia |28|30 Ocak| 06 Kasım|68|????????????? | ?????????????|?????????????
6|erensezen|30|31 Ocak | 07 Kasım|70|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
7|yasemincevre|30|31 Ocak |10 Kasım|63|????????????? | ?????????????|pıtıcık göründü
8|Lady34|28|01 Şubat | 08 Kasım|66|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
9|hndylmz|29|02 Şubat | 09Kasım|??|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
10|birisi|27|03 Şubat | 10Kasım|45|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
11|harzemşah|??|28 Ocak | 04Kasım|55|????????????? | ?????????????|?????????????
12|Tarantula9812739|29|27 Ocak | 03Kasım|55|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
13|canah|31|01 şubat | 08Kasım|???|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
14|rady|27|07 şubat | 14Kasım|??|????????????? | ?????????????|perşembeyi bekliyoruz
15|bushra25|??|?? | ??|??|????????????? | ?????????????|?????????????
16|vesta|31|11 Şubat |7 kasım|52|????????????? | ?????????????|ikizlerimiz yolda
17|efem_esra|25|3 Şubat |10 Kasım|70|????????????? | ?????????????|???????????
18|duygussduyguss|??|?? | ??|??|????????????? | ?????????????|?????????????
19|yi8526|26|30 ocak | 6 Kasım|60|????????????? | ?????????????|?????????????
20|esrasebahattin|??|??? | 3 Kasım|???|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor 3 kalpcik :nazar:
21|Zeyn77|33|8 şubat |15 Kasım|59|????????????? | ?????????????|???????????
22|helinhivda|??|4 şubat |?????|65|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
23|rüzgarım|??|6 şubat |13 Kasım|????|????????????? | ?????????????|???????????
24|_sena|??|??????? |9 Kasım|????|????????????? | ?????????????|???????????
25|_katya_|25|1 şubat |8 Kasım|63|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
26|bijouix|30|31 ocak |7 Kasım|62|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
27|dilemma_|27|12 şubat |19 kasım|55|????????????? | ?????????????|??????????
28|begümcükk|22|25 Ocak |2 Kasım|52|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
29|ilona|28|2 şubat|9 Kasım|58|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
30|hayal1403|??|5 şubat|12 Kasım|??|????????????? | ?????????????|????
31|FınFık|??|9 şubat|???|??|????????????? | ?????????????|????
32|quenn_moneta|??|????|13 kasım|??|????????????? | ?????????????|????
33|yufusum|25|7 şubat|14 kasım|68|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
34|eftalya66|22|8 şubat|15 kasım|56|????????????? | ?????????????|????
35|bitan|26|23 ocak|30 ekim|??|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
36|_bitane_|??|4 şubat|??????????|??|????????????? | ?????????????|????
37|qwert|33|26 Ocak|2 kasım|63,5|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
38|ilke_|27|2 şubat|9 kasım|51|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
39|chileck45|33|12 şubat|19 kasım|75|????????????? | ?????????????|????????
40|meleqq_|??|4 şubat|12 kasım|??|????????????? | ?????????????|????????
41|mili_|28|28 ocak|4 kasım|68|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
42|nalan_nalan|35|31 ocak|7 kasım|78|????????????? | ?????????????|cumartesi DR randevusu var...
43|hkarsli|??|???|????|??|????????????? | ?????????????|???????????
44|bushra25|20|12 şubat|19 kasım|57|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
45|YARENn|??|???|?? kasım|??|????????????? | ?????????????|???????????
46|zehsel|??|???|?? kasım|??|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
47|basak58|??|???|?? kasım|??|????????????? | ?????????????|22 mart dr kontrolü

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

eksik yanlıs bişey varmı kızlarCADIARZU

Kızlar ben Çok kabız oluyorum yaa yok mu bunun Çaresı kayısı kompostosu ıÇıyorum su ıÇıyorum ama yok olmuyor

kimse niye konuşmuyooo

Benim bilgilerimde eksik yok valla eline sağlık. Umarım Cumartesi keseyi görürüz ama kahverengi lekenme beni çok tedirgin ediyor. Yaklaşık 10 gündür devam ediyor.

Bu kahverengi lekenmeyi yaşayanlar var mı aranızda arkadaşlar?
Neden oluyo acaba. Dr a sordum normal dedi ama ben yinede tedirginim. Folic haricinde bir şeyde kullanmıyorum nolcek böle bilemedim.

Kızlar ben Çok kabız oluyorum yaa yok mu bunun Çaresİ kayısı kompostosu İÇİyorum su İÇİyorum ama yok olmuyor

Kayısı çayı var poşet çay olarak belki o iyi gelebilir ama içebilir misin dr. a bi sorman lazım. Birde prebiyotik yoğurtlar var onları dene istersen.

Birde bi şey sorcam arkadaşlar begümcük die bi arkadaş kanama geçirmiş onun nasıl olduğu konusunda bilgisi olan var mı acaba onu çok merak ettim.
Bende ilk bebeğimi yoğun bi kanama sonucunda kaybettim onun için arkadaşımın durumu beni çok etkiledi. Umarım önemli bi durum yoktur.
Allah yardımcıları olsun ve bebişlerini onlara bağışlasın.

Benim bilgilerimde eksik yok valla eline sağlık. Umarım Cumartesi keseyi görürüz ama kahverengi lekenme beni çok tedirgin ediyor. Yaklaşık 10 gündür devam ediyor.

Bu kahverengi lekenmeyi yaşayanlar var mı aranızda arkadaşlar?
Neden oluyo acaba. Dr a sordum normal dedi ama ben yinede tedirginim. Folic haricinde bir şeyde kullanmıyorum nolcek böle bilemedim.

canım bende kasım 2009 annesiyim dr un sorun yok dediyse sıkıntı yapma ama bolbol dinlen sen yinede bolca yat bende 2.5 aylıkken kanama geçirmişdim epeybi fazlaydı ama şuanda kucagımda bişey olmaz allahın izniyle o canı verecekse rabbim....:Saruboceq:

canım bende kasım 2009 annesiyim dr un sorun yok dediyse sıkıntı yapma ama bolbol dinlen sen yinede bolca yat bende 2.5 aylıkken kanama geçirmişdim epeybi fazlaydı ama şuanda kucagımda bişey olmaz allahın izniyle o canı verecekse rabbim....:Saruboceq:

Desteğin için saol cnm ama elimde değilş işte ilk bebeği çok şiddetli bi kanamayla kaybettiğim için şimdi tedirginim haliyle. Kalp atışlarını görüp duyduktan sonra belki biraz rahatlarım. Her şey rabbimden...

Bafo ya listedeki soru işaretlerini silsen daha güzel görünür bence..

günaydin kizlar nasilsiniz ben bugün doktora gidicem cok merak ediyorum lütfen duanizi bekliyorum rabbim hepimizin gönlüne göre versin

günaydın herkese....

zeyn cim inşallah güzel haberlerle geleceksin tatlım.

listede olmayan arkadaşlar bilgilerini özelden mesaj atarsa sevinirim.

canım benimde 2 kere 1 hafta süren lekelerim oldu koyu kahve... azalarak evam etti cok sukur olmadı tekrar ama 6.haftaya kadar devam etti. dr olabilir endişelenme demişti ama elimizde değil tabi

resmine bayıldım....

az kaldı dolucak tatlım hepsi

teşekkürler :) güzel bir avatar arıyorum dünden beri bunu buldum:)
Eylül annelerinin listesine baktım da onların listesi tam dolu değil ama sadece boşluklar var soru işareti değil, onun için demiştim
.

X