2010 Kasım Anneleri

gülüm benim 1 oğlum var 6.5 yaşında onda suyum azalmıştı bide kiloluydu oğlum 4.350 gr doğdu mecburen sezeryanla doğum yaptımm ilk sezeryan olunca ikinci normal olmuyomuşş daha doğrudu türkiyede böyle bu sistemm benimde mecburen buda sezeryann

çok şaşırdım yaa ilki sezeryan olunca normal olmuo bi daa demekki

kızlar size bişey sorucam. öğle yemeğini yedikten sonra öyle bir uyku bastıki mahvoldum. uyuyamayınca mı bilmiyorum ama başım öyle bi döndüki. sekreterim ben sürekli tel bağlıom felan. rakamları bile seçemedim. bilgisayardaki yazıları okuyamadım.. yaa çok korktum ablamı aradım tansiyonun düşmüştür dedi. öylemidir sizce eyvahedigeldismile

tansıyonun düşmüştür kesin
ayran iç tatlım benneyaptımki
gülüm benim 1 oğlum var 6.5 yaşında onda suyum azalmıştı bide kiloluydu oğlum 4.350 gr doğdu mecburen sezeryanla doğum yaptımm ilk sezeryan olunca ikinci normal olmuyomuşş daha doğrudu türkiyede böyle bu sistemm benimde mecburen buda sezeryann

hım bunu da öğrenmiş oldum akannehir

hayirli cumalar hanimlar nasilsiniz siz ne zaman etrafinizdakilere müjdeyi vermeyi düsünüyorsunuz ben hersey yolunda giderse üc aylik olunca söylemek istiyorum

hayirli cumalar hanimlar nasilsiniz siz ne zaman etrafinizdakilere müjdeyi vermeyi düsünüyorsunuz ben hersey yolunda giderse üc aylik olunca söylemek istiyorum

Biz vermeye başladık bile yakınlarımız büyük bir kısmı öğrendikaydirigubbakcemile2

Bir bebeğimi görim bende ondan sonra sölicem bir kalbi atsın kuzumun pıt pıt ondan sonra.

bugün 2. kez kustum :sinifsinif:
çok kötü oluyor ilk sabah aç karnına kustum
az önce de yemek sonrası kustum halen de iyi değilim ve karnım ağrıyor
bebişim uslu durmuyor bugün :umursamaz:

evet doktorum öyle söyledii anne son hafta iyice ağırlaşıyomuş sıkıntı olmasın diyeymişş
eyvah ben ekımım o zaman

kızlar size bişey sorucam. öğle yemeğini yedikten sonra öyle bir uyku bastıki mahvoldum. Uyuyamayınca mı bilmiyorum ama başım öyle bi döndüki. Sekreterim ben sürekli tel bağlıom felan. Rakamları bile seçemedim. Bilgisayardaki yazıları okuyamadım.. Yaa çok korktum ablamı aradım tansiyonun düşmüştür dedi. öylemidir sizce eyvahedigeldismile
canm tansıyonun dusmustur bol sıvı al bırazda temız hava ıyı gelır

HAYDAAA BASLADIMI SENIN KUSMALARkafamçokkarıştı

6.haftada başlarmış senin başladı demek cnm kusmaların

kızlar felaket uykum geldi gözlerim kapanıyo ben biraz kestireyim görüşürüzz

cümle alem duydu akannehir
o ona diğeri buna söylemekten :nazar:

ay canım kıyamam kusmamaya çalışsan olur muydu acaba benneyaptımki
temiz hava alıp kusmamaya çalış diyolar yoksa bünyen alışır kusmaya diyolar kafamçokkarıştı

kızlar felaket uykum geldi gözlerim kapanıyo ben biraz kestireyim görüşürüzz

ayyy benim de hala çok uykum var. bide ben kestirebilsem. keşke hamilelere işyerinde bi saat uyuma hakkı tanınsa kaydirigubbakcemile3

bizde duymayan kalmadı valla :ecrin_bebek:
6.haftada başlarmış senin başladı demek cnm kusmaların

bende 6 haftalığım ama bende yok hiç ohaoldumsmile

X