- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
yeni topicimiz hayırlı olsun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş..kızlarr
arkadaşlar bebişlerimi gördüm.sizede göstermek paylaşmak istedim sevincimi..haftayada inş kalp atışlarını duyucaz..allahım ne kadar güzel bir duyguymuş..
ve dilerim ki rabbim isteyen her kuluna bu güzelliği yaşatsın..sizlerde iyiki varsınız..burdan çok destek aldım..allah hepinizden bin kere razı olsun..
tatlım çok güzel yaa
ikiz mi seninkiler?
ayy çok sevindimmmm
bende de birde gece yarısı tuvalete kalkma olmasabende de karin kasik ve uyku disinda hicbir degisiklik yok :umursamaz:midem sadece birkez bulandi oda hemen gecti aca normalmi?
Kızlar beta hcg testi yaptırdınız mı ?Değerleriniz ne ?Ve ne zaman yaptırnız merakettimde:)
hadi hoş geldin. hayırlısı olsun.. listeye ekleyelim detayları paylaşırmısınBende dün yaptırdım.Normalde bugün adet olmam lazımdı 259,5 çıktı.
Kasım annelerde geld ne guseelll
ALLAH saglıkla kucagımıza almak nasıp etsin.. tebrikler kızlarrrbayanssulusmile
arkadaşlar bebişlerimi gördüm.sizede göstermek paylaşmak istedim sevincimi..haftayada inş kalp atışlarını duyucaz..allahım ne kadar güzel bir duyguymuş..
ve dilerim ki rabbim isteyen her kuluna bu güzelliği yaşatsın..sizlerde iyiki varsınız..burdan çok destek aldım..allah hepinizden bin kere razı olsun..
sağol canım yaaa..
evet ikizler:))
hala çok şaşkınımm..
ee sen ne zaman gidicen canım..
sağol canım yaaa..
evet ikizler:))
hala çok şaşkınımm..
ee sen ne zaman gidicen canım..
yok cnm ben pazartesi gidicem 5+0 oluncaamin inş. canım
canım sen dr a gittin mi?
kızlar yeni topicimiz hayırlı olsunn barayscım gittinmi doktora?
yok cnm ben pazartesi gidicem 5+0 olunca
inş.gözükür bebişin cnmmyarın gidecem daha randevu almadım ama yarına plan yapıyorum
kullandığım ilaçlarım vardı bıraktım onları soracam nasıl yapayım diye?
c.tesi ankaraya gitmeyi planlıyordum iptal ettim ama yşne de bir umut soracamboshayallersmile
kağan kocatepenin sitesinde hesaplattım 4+3 üm bugünşimdi kaçsın canım?
ay ne güzel bi resimm iki tane minnacık gözüküyolar gittiğinde kaç haftalık çıktı hamişliğinevet bafocum tüp bebek formundan tanışıyoruz.aay heyecanlanmayacak gibi değil kii.çok güzel duygularmış..
ben yarın gitmeyi planlıyorum
inş. keseyi yarın görürüz:Saruboceq:
kağan kocatepenin sitesinde hesaplattım 4+3 üm bugün