- 20 Aralık 2008
- 1.815
- 0
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anaaaaammm kocaman olmuş kııız :) benim büyümüyo doktora dedim bugün. Benim dönemimdekilerin hepsinin var benim niye yok dedim :) güldü çıkar herkesin yapısı farklı dedi :)))))biraz daha bekle dediGöbişimmm:)
sevin sevin bizimki abartı sanırsam
sakın öle düşünme canım yaa bizimkide bebğin göbeği diildi iç karnın küçük olunca çıkıo falan diolar seninki normal benimki anormal zaten:)bebişim zayıf ve boysuz olacak diye korkuyorum canım benim
Günaydın Güzel kasım annelerı
valla göbişler ne güzel görünüyor hepimize maşallah
bende eklemek istedim
işte göbişimm
Göbişimmm:)
17+1 haftalık göbüğümüz bayanssulusmile
Göbişimmm:)
benden bi tane daha varmoş iyi bari :) benim de aynı şekilde sabah bişey yok kahvaltıdan itibaren başlıyor şişmeye.o şişkinlik de gaz şişkinliği cnm zaten.Yakında şişcez bizde merak etme sen :)ya kizlar benim aç karnina kuçucuk gobusum ama yemek yiyince davul gibi oluyor anlamadimki acaba buyudumu buyumedimi :) 17 haftama girdim
benden bi tane daha varmoş iyi bari :) benim de aynı şekilde sabah bişey yok kahvaltıdan itibaren başlıyor şişmeye.o şişkinlik de gaz şişkinliği cnm zaten.Yakında şişcez bizde merak etme sen :)
sevindim demek sende oylesin :)
mide yanmalarim basladi canimi sikiyor, yuruyus yapmak istiyorum ama hava çok kotu burada hep yagmur.
bazilari 7 kilo almis 17. haftada bulantisi çok yoktu demekki onlarin. Ben çok istifra ettim ya neyse
cinsiyetini hala çok merak ediyorum bu ayin sonunda gidicem doktora :)
benim hala bulantılarım devam etmesine rağmen hergün kusmama rağmen 3 ayda 6 kilo aldım doktorumda maaşallah ii almışsın diyooo:)))
bende göbeğimi çekeyim koyayım diyorum ama kızlar cidden görseniz 8 aylık dersiniz zaten çok şişkoyum:gitme::gitme:kimse hamile olduğumuda anlayamayacak toplu taşımlarda yer veren bilem olmayacak bana:gitme::gitme: yinede en kısa zamanda kocaman göbüşüm resmini görürsünüz burda....
begümcüm bende 7 kilo aldım ya