2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

Maşallah HazalÇok büyük değil göbeğin ya da duruştan kaynaklı

sagol cnm opuyorumnanaktan ay bilmem cnm bana buyuk gelio gobusum hele bu son ayda costu sanki aman incek zaten artik cokda buyuk omasin dimi

Hazal senin doğum yakında görünüyor birazcık inmiş:)

ay aso agzindan bal damlio olumunekankayizsmile gogusle gobek arsi be parmak mesafe var demekki cok yakin dogumm :lepi: :lepi:

her zaman yakından çektiğin için daha büyük duruyodu göbeğin uzaktan çekince o kadar da büyük değilmiş hazalcım ama göbiş inmiş aşağıya az kalmışş annesi geliyoo kuzucuk

saol cnm bana buyuk gelio ama ya buyumus benim tosun oglum iyice ama cikasi yok sipanin ciksin artikkkkk -tatlicadiarzu-

kızlar maşallah çok güzelsiniz, bebişler de büyümüşler aman nazar değmesin:asigim:

benim göbüş çok büyüksanırım kızlar her gören ikiz mi diyo

Eklentiler

• $Adsız.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 50
maşallah göbişlere kızlar inmiş dediğiniz göbeklere baktımda aynı benimkide o kadar indieyvahedigeldismile

bijo maşallah göbüşüne kocaman olmuş ama yarından sonra o kocaman göbüşün asıl sahibi kollarında olucak inşallah

bijoux Allah sar salim kucagina almayi nasip etsin bebegini ve tüm hamile bayanlarinda ve benimde insallah...

bijo, akça ve şekerpembe maşallah hepinize...

bebişleri de görelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…