2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

maşşallahh canım seninkide bayagı büyümüş. bizde bugun doktora gittik hepsi normal büyümeleri hatta biri önde gidiyomuş

canımmm inceciksinn maşşallahhh ufacıkta belirmiş kuzun

maşallah işallah 9 ay boyunca böyle gider.evet göbişim çıktı benim belim ince olduğu için karnım sivri şekilde çıktı.artık herkes hamile olduğumu anlıyor.

maşşallahh canım seninkide bayagı büyümüş. bizde bugun doktora gittik hepsi normal büyümeleri hatta biri önde gidiyomuş

canımmm inceciksinn maşşallahhh ufacıkta belirmiş kuzun
Canım benim teşekkür ederim :)Evet daha küçüük belirdi bi büyüsün bi tekmelere başlasın da daha çok hissedeyim sıpayı :)

Bu daha karnımın şişmiş hali sabahları daha düz kahvaltıdan sonra şişmeye başlıyor:)Herkesin çıkmış göbişleri ne güzel
seninkide şişer merak etme yapıyada bağlı aslında.
Canım benim teşekkür ederim :)Evet daha küçüük belirdi bi büyüsün bi tekmelere başlasın da daha çok hissedeyim sıpayı :)

evet ya bi hareketleri başlasaydı insan merak ediyor acaba nasıl diye.eşime dinletiyorum bak ne alemlerde bizim küçük diyorum.eşim kulağını koyuyor pıt pıt ses geliyor diyor biraz rahatlıyorum:)artık doğrumu duyuyor bilmiyorum:1rolleyes:

canim masallah cikmis göbis cokta zayifsin

canim seninde belli olmus masallah nasil eklendigini bilsem bende ekliycem ama biraz teknoloji özürlüyümbilmiyorumkismile

Evet cnm küçücük olduk artık :) mesaj yazılan yerde ataç şekli var orayı tıkla,ordan dosyanı ekleyebilirsin canım

Maşalllah kızlar
Yaban gülü çok hoşsun.
asogkl, nickin de pek zormuş, senin göbüş daha çıkmamış.Ne güzel zayıfsın da

canim masallah cikmis göbis cokta zayifsin

canim seninde belli olmus masallah nasil eklendigini bilsem bende ekliycem ama biraz teknoloji özürlüyümbilmiyorumkismile
teşekür ederim canım zayıf olduğum için çıktı hemencecik:)
Evet cnm küçücük olduk artık :) mesaj yazılan yerde ataç şekli var orayı tıkla,ordan dosyanı ekleyebilirsin canım

valla bu atacı ben göremiyorum bi türlü ya:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…