2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

buda benim 29 haftalık göbüşümmm.. pek göbüş denemez ama çok büyük dimi kızlarr :)))) bakıyorum herkesin küçücük karnı var.. benim ki almış başını gidiyo :))

Eklentiler

• $adsız3.JPG
    $adsız3.JPG
    20 KB · Görüntüleme: 48
buda benim 29 haftalık göbüşümmm.. pek göbüş denemez ama çok büyük dimi kızlarr :)))) bakıyorum herkesin küçücük karnı var.. benim ki almış başını gidiyo :))

ayy yok canım gayet normal boyutlarda maşşalh sadece göbekten almışsın
seni merak ediyordum iyi oldu gördüğüm topiğe uzun zamandır ugramıyordun
sevindm

ayy yok canım gayet normal boyutlarda maşşalh sadece göbekten almışsın
seni merak ediyordum iyi oldu gördüğüm topiğe uzun zamandır ugramıyordun
sevindm

aslında her gün bakıyorum topiğe ama sadece okuyorum.. iş yerinde pek fırsatım olmuyo yazmaya .. ne bilim her gören kocaman diyo.. bende öle benimsedim :)

aslında her gün bakıyorum topiğe ama sadece okuyorum.. iş yerinde pek fırsatım olmuyo yazmaya .. ne bilim her gören kocaman diyo.. bende öle benimsedim :)

ee 30 haftalık oldu tabi öle olacak
ne bekliyorlarmış ki
önceki hallerine bakarak öyle de diyor olabilirler canım boşver

iskender maşallah bebeğine:nazar: gayet normal boyutta,herkesin aynı olacak diye bişey yokki,belli bi ölçüsü yok bunun,sallama başkalarının dediğini

yaren ve ıskender artık ıyı ce buyudu gobekler. maşallah ıkınıze de:nazar:

yaren ve iskender masallah kizlar gobuslerinize saglikla dogsunlarda bebislerin fotolarinida ekliyelim yaa

insallah seaencim sanırım erkekler bebekler anne karnındayken baba olucaklarını idrak edemiyorlar. inşallah yüzünü görünce değişir biraz daha düşünceli olur. aksi gibi birazdan kayınpeder kayınvalide gelicek maç izlemeye.. suratın beş karış bakalım nasıl gecicek bu akşam

X