- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bu da biz :))))
maşşallahh canım seninkide bayagı büyümüş. bizde bugun doktora gittik hepsi normal büyümeleri hatta biri önde gidiyomuş
buda benim göbişim:)
maşşallahh canım seninkide bayagı büyümüş. bizde bugun doktora gittik hepsi normal büyümeleri hatta biri önde gidiyomuş
canımmm inceciksinn maşşallahhh ufacıkta belirmiş kuzun
ayyy oğlan bu :kedi:
Bu daha karnımın şişmiş hali sabahları daha düz kahvaltıdan sonra şişmeye başlıyor:)Herkesin çıkmış göbişleri ne güzelçok çıkmamış göbişin:)
Canım benim teşekkür ederim :)Evet daha küçüük belirdi bi büyüsün bi tekmelere başlasın da daha çok hissedeyim sıpayı :)maşşallahh canım seninkide bayagı büyümüş. bizde bugun doktora gittik hepsi normal büyümeleri hatta biri önde gidiyomuş
canımmm inceciksinn maşşallahhh ufacıkta belirmiş kuzun
seninkide şişer merak etme yapıyada bağlı aslında.Bu daha karnımın şişmiş hali sabahları daha düz kahvaltıdan sonra şişmeye başlıyor:)Herkesin çıkmış göbişleri ne güzel
Canım benim teşekkür ederim :)Evet daha küçüük belirdi bi büyüsün bi tekmelere başlasın da daha çok hissedeyim sıpayı :)
canim masallah cikmis göbis cokta zayifsin
buda benim göbişim:)
canim masallah cikmis göbis cokta zayifsin
canim seninde belli olmus masallah nasil eklendigini bilsem bende ekliycem ama biraz teknoloji özürlüyümbilmiyorumkismile
teşekür ederim canım zayıf olduğum için çıktı hemencecik:)canim masallah cikmis göbis cokta zayifsin
canim seninde belli olmus masallah nasil eklendigini bilsem bende ekliycem ama biraz teknoloji özürlüyümbilmiyorumkismile
Evet cnm küçücük olduk artık :) mesaj yazılan yerde ataç şekli var orayı tıkla,ordan dosyanı ekleyebilirsin canım
Maşalllah kızlar
Yaban gülü çok hoşsun.
asogkl, nickin de pek zormuş, senin göbüş daha çıkmamış.Ne güzel zayıfsın da
Evet canım göbüş daha yok piyasada 3.5 ay olduk artık zamanla başlar artık diye tahmin ediyorum:)Maşalllah kızlar
Yaban gülü çok hoşsun.
asogkl, nickin de pek zormuş, senin göbüş daha çıkmamış.Ne güzel zayıfsın da
benim çıktı da üşeniyorum foto çekmeye
pijamalardan kurtulunca çekeyim bari kaydirigubbakcemile3kiz cekte koysana merak ediyoruz isteeyvahedigeldismile