2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

21+3

1402.jpg
neren yarım dünya kız abartma sende haaaaa:eek:lmaz: o bebek bebek göbek değil bebek :) ne kadar büyümüş karnın yaaa maşallah :)

bijo nekdarn abarttın bende cidden benm kdar bişey bekliyodum :))senede su bile yokkkk bildğin bebek başka bişşey yok

bijoux maşşallah
çok güzel görünüyorrr cnm
sağol hayatımm opuyorumnanaktan

neren yarım dünya kız abartma sende haaaaa:eek:lmaz: o bebek bebek göbek değil bebek :) ne kadar büyümüş karnın yaaa maşallah :)
büyümüş di mi teyzesi. bakalım tosun mu doğacak yoksa anasının göbeği mi bu kaydirigubbakcemile3

bijo nekdarn abarttın bende cidden benm kdar bişey bekliyodum :))senede su bile yokkkk bildğin bebek başka bişşey yok
teşekkür ederim canımmmm da korkmayın diye diğer tarafları çekmedim :roflol:

bijo cum o ne guzel pantolon ole... nerden aldın bakeem
leke den şekerim. bazı kişiler hamile pantolonu diyince anlamıyolar da beli korsajlı pantolon deyince gösteriyolar. benim de çok hoşuma gidiyor bu hamile pantolonum kaydirigubbakcemile3

bijocum masallah seninde göbüs büyümüs ikimiz ayni gidiyoruz heraldekaydirigubbakcemile3

bijoux ve dilemma göbişler süper..
benimki de bijouxin ki kadar..dün otobüse bindim, yaşlı bi amca yer vermeye kalktıkaydirigubbakcemile3 çok sevindim oleey hamile olduğum belli oluyo diye...

bijocum masallah seninde göbüs büyümüs ikimiz ayni gidiyoruz heraldekaydirigubbakcemile3
evet canım valla ileriki ayları düşünemiyorum noluruz kaydirigubbakcemile3

benimki de bijouxin ki kadar..dün otobüse bindim, yaşlı bi amca yer vermeye kalktıkaydirigubbakcemile3 çok sevindim oleey hamile olduğum belli oluyo diye...
bana da veriyolar yer hayatım bi de yolda görenler bakıp duruyo ilginç oluyo :)

bana da veriyolar yer hayatım bi de yolda görenler bakıp duruyo ilginç oluyo :)[/COLOR][/B][/QUOTE]

evet dimi bi de o durum varkaydirigubbakcemile2
özellikle kadınlar baştan aşağı epeyce bi inceleyo:kedi:

ayyy dilemma canım ne güsel büyümüş göbişin gayet kibaar..hemde ikiiizzzz...
benim tek ama senden büyük gören yuh dio kaydirigubbakcemile3
E güzelim koy bir foto da bakalım,yuh denecek bir durum olduğunu da sanmıyorum

Sen de koy foto sen de.. Bijoux maşallah sana da..
Siz yakından çekiyosunuz uyanıklar,tabiki daha büyük duruyor göbişlerkaydirigubbakcemile2

Sen de koy foto sen de.. Bijoux maşallah sana da..
Siz yakından çekiyosunuz uyanıklar,tabiki daha büyük duruyor göbişlerkaydirigubbakcemile2
napalım kız kendimiz çekiyoruz ondan oluyo. eşime diyorum mantığını anlayamıyo, ona dert anlatcama kendim çeker koyarım daha iyi kaydirigubbakcemile3
teşekkürler bu arada hayatım kaydirigubbakcemile5

massaallah bıjo ve dılamma buyumus gobısler :nazar:
mersi canım..
büyütüyoruzzz, oğlum doğunca da küçültücem inşallah :1rolleyes:

bana da veriyolar yer hayatım bi de yolda görenler bakıp duruyo ilginç oluyo :)[/COLOR][/B]

evet dimi bi de o durum varkaydirigubbakcemile2
özellikle kadınlar baştan aşağı epeyce bi inceleyo:kedi:[/QUOTE]

canim evet ya bende sokakta yürürken kadinlar hamile oldugumu anlayinca ayaktan basa kadar inceliyorlarkaydirigubbakcemile3hos bende hamile olmadan önce hamileleri cok incelerdimsempatiksalakcinni

bakın kızlar sız kendı gobeklerınızı gobek zannedıosunuz dıyorum da ınanmıosunuz işte gobek boyle olur :) ayrıca yakından fln da cekmedım... hıh...
img0048ef.jpg

X