Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neren yarım dünya kız abartma sende haaaaalmaz: o bebek bebek göbek değil bebek :) ne kadar büyümüş karnın yaaa maşallah :)
sağol hayatımm opuyorumnanaktanbijoux maşşallah
çok güzel görünüyorrr cnm
büyümüş di mi teyzesi. bakalım tosun mu doğacak yoksa anasının göbeği mi bu kaydirigubbakcemile3neren yarım dünya kız abartma sende haaaaalmaz: o bebek bebek göbek değil bebek :) ne kadar büyümüş karnın yaaa maşallah :)
teşekkür ederim canımmmm da korkmayın diye diğer tarafları çekmedim :roflol:bijo nekdarn abarttın bende cidden benm kdar bişey bekliyodum :))senede su bile yokkkk bildğin bebek başka bişşey yok
Bu sabahki fotomuz kızlar
ay hepinize maşllahh.. ya sizin popolar kucuk kalmıs. benim popoda cok buyuyo yaaa :sinifsinif:
leke den şekerim. bazı kişiler hamile pantolonu diyince anlamıyolar da beli korsajlı pantolon deyince gösteriyolar. benim de çok hoşuma gidiyor bu hamile pantolonum kaydirigubbakcemile3bijo cum o ne guzel pantolon ole... nerden aldın bakeem
evet canım valla ileriki ayları düşünemiyorum noluruz kaydirigubbakcemile3bijocum masallah seninde göbüs büyümüs ikimiz ayni gidiyoruz heraldekaydirigubbakcemile3
bana da veriyolar yer hayatım bi de yolda görenler bakıp duruyo ilginç oluyo :)bijoux ve dilemma göbişler süper..
benimki de bijouxin ki kadar..dün otobüse bindim, yaşlı bi amca yer vermeye kalktıkaydirigubbakcemile3 çok sevindim oleey hamile olduğum belli oluyo diye...
E güzelim koy bir foto da bakalım,yuh denecek bir durum olduğunu da sanmıyorumayyy dilemma canım ne güsel büyümüş göbişin gayet kibaar..hemde ikiiizzzz...
benim tek ama senden büyük gören yuh dio kaydirigubbakcemile3
bijoux ve dilemma göbişler süper..
benimki de bijouxin ki kadar..dün otobüse bindim, yaşlı bi amca yer vermeye kalktıkaydirigubbakcemile3 çok sevindim oleey hamile olduğum belli oluyo diye...
massaallah bıjo ve dılamma buyumus gobısler
napalım kız kendimiz çekiyoruz ondan oluyo. eşime diyorum mantığını anlayamıyo, ona dert anlatcama kendim çeker koyarım daha iyi kaydirigubbakcemile3Sen de koy foto sen de.. Bijoux maşallah sana da..
Siz yakından çekiyosunuz uyanıklar,tabiki daha büyük duruyor göbişlerkaydirigubbakcemile2
mersi canım..massaallah bıjo ve dılamma buyumus gobısler
bana da veriyolar yer hayatım bi de yolda görenler bakıp duruyo ilginç oluyo :)[/COLOR][/B]
canım maşallah göbiş büyümüş :CüvCüv: