- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
annişleerrr..cevizi nasıl veriyorsunuz..ben yeni başladım ek gıdaya erkenmi daha ceviz vermem
keçiboynuzu pekmezi marketlerde var mı? yada hangi markette? aktardansa buradaki 50li yıllardan kalmış gibi de...
kızlar ben kahvaltı falan vermıyorum meyve ve sebze puresı bıde babymıx yogurt verıyorum.kahvaltı bende versem dırekmı baslıyosunuz yanı hemen cıcı bebe peynır yuymurta falanm nasıl baslıycam ya...off ekgıda seruvenı banacok zor geldı ne rahatmısım ben ya.neyı nasıl yapcam sasırdım.bıde cıcıbebe falan kaboız yapıyomu sonucta hıc okadar katı bıse yemedı.bıde ne kadar koyuyosunuz.
kızlar ben kahvaltı falan vermıyorum meyve ve sebze puresı bıde babymıx yogurt verıyorum.kahvaltı bende versem dırekmı baslıyosunuz yanı hemen cıcı bebe peynır yuymurta falanm nasıl baslıycam ya...off ekgıda seruvenı banacok zor geldı ne rahatmısım ben ya.neyı nasıl yapcam sasırdım.bıde cıcıbebe falan kaboız yapıyomu sonucta hıc okadar katı bıse yemedı.bıde ne kadar koyuyosunuz.
keçiboynuzu pekmezi marketlerde var mı? yada hangi markette? aktardansa buradaki 50li yıllardan kalmış gibi de...
1 aydır ek gıda olayından iyice gerilmiş biri olarak sana önerim sıkma kendini çünkü sıksanda bir işe yaramıyor zorlamayla yemiyor ben her seferinde tamam deyip biberonu getiriyorum ama pes etmiyorum kaşığı her gün dene şimdilik kahvaltıyı doktorun tarifini falan bırak ilk hedefin kaşığa alışması olsun yediklerine bakma 1 aydır uğraşıyorum ben her çocuk kolay alışmıyor 1 ay daha böyle gider gibi duruyor çünkü hiç yol alamadım :S şu ana kadar sadece pirinç unu ve meyveli yoğurt sevdi (babymixin var meyvelisi) bir gün alışacak rahat ol kilo alımı az olabilir benimkide öyle evet çok canım sıkılıyor sinirden oturup ağlıyorum ama ne yapalım çocuklar ne derse o oluyor kahvaltı karışımını yemedi bende kahvaltıda yanıma oturtup krem peynir labne pekmez arada püre veriyorum 1 er kaşıkta olsa bir süre öyle dene daha yolun başındayız olacak
yer annesi inşallah seninki naz yapıyor sana.
ben de kusan bebekmişim. dr. adımı öyle koymuş. annem mama veriyormuş yiyip ardından kusuyormuşum. her taraf batıyormuş sonra tekrar baştan.
benimki armutun yarıma yakının yemiş ama babası bilgisayardan şirinleri açmış öyle tıkmış ağzına diliyle ittirmiş hep. sonra şapur şupur yemiş.
dedim öyle alışmasın. ben ona mama yesin diye tv. filan izletemem.
melodıcım yemese ole bı ızletırsın kıı.buyuk konusma canım..bak bana oyle ızletıyorumkı ıkıde oynıya oynıya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?