dün gece ilk defa yoğurt mayalamayı denedim pastörize sütten yaptım ne çaok kötü nede çok güzel oldu çok koyu değildi yani ama aşırı suluda değildi öyle ilk denemeye döre iyiydi yani anneme bugün bi kaç kaşık ver bakalım beğenicekmi dedim inşallah sever bundan sonra meyveleride katarım içine severse
bizde yedirirken şekilden şekile giriyoruz resmen görseniz halimizi eşim kızım maymun ettin bizi deyip duruyo :) her tarafta bi güzel batıyo aman yeterki yesin biz temizlemeye razıyız valla
Dün annem beblac kahvaltıdan vermiş sade vermiş ilk denediğimiz için çok sulu oldumu bu pek sevmedi diyo bende üzerinde yazandan bi kaçık fazla koy ozaman pekmez peynir falanda koy belki öyle sever dedim inşallah yer evde olupta kendim vermek isterdim ama ne yazıkki çalışmak zorundayım
çay bardağında mı mayaladın? Ben hep makinada mayalamıştım kendimize ve 1 gece dolapta bekletiyordum. Bebeklere mayaladıklarımız da bekletiliyor mu yoksa tutunca hemen mi veriyoruz? Henüz yoğurt vermedim ben mayalayıp da. 1-2 sefer babaymix verdim ama sevmemişti...
yeterki yesinler temizlemesi kolay olur. Bakalım benimki yiyecek mi? Yoğurdu yarın vereceğim. Yarın evdeyim. Sevmezse meyve püresiyle veririm.
Bimde dost yoğurdun meyveli olanları var. Ben arada alıp yiyorum ve çok güzel. Acaba bebişlerimize verebilir miyiz? Doktora çok sorum olacak bu sefer.
öyle canım dediğin gibi yeterki yesinler oh ne güzel yarın evdesin bize tatil yok ne yazıkki:) bende eve dost yoğurt alıyorum ama meyvelisini görmedim ben ya sor bakalım ne diycek dr on göre bende veririmBizim kız kıyameti koparıyo muaynede doğru düzgün bişey soramıyorum sorucaklarımıda unutuyorum zaten burda sizden bilgi alıyorum valla
ben sürekli yemek hazırlamaktan daraldım valla, hazırlıyorum, yetmıyo, bı daha hazırlıyorum, bu sefer cok gelıo, fazlasını cıkartıyo, sureklı bır yemek halı sureklı kaseler doluyo boşalıo. ayyy gına geldi :)
Bence de ..Bu aralar mızmız yemek konusunda benimkiler ..Arayı açtım öğün aralarında.Zaten toplam 5 öğün yiyolar..Bıkmasınlar da..neyseki burcu yiyorlar maaşallah diyelim yemeyen bebe daha zor
tüm bebeler itirazsın yesinler:)))
bende umnutuyorum eşime tembihliyorum. bu sefer kağıda not alıcam. peynirlerin orada var canım. bir dene tadı harika ve içinde meyve parçaları var. dapne hazır pudingin yanında oluyor.
bizim küçük hanım yoğurdu beğenmemiş annemi aradım merak ettim yedimi diye suratını ekşitti bi kaşık bile vermedim diyo
bugün bende kızıma bebe bisküvisi aldım
fakat neyle ıslasam bisküvileri diye düşünüyorum
tarife göre süt diyo ama bir yaşına kadar inek sütü yasak diye biliyorum
o yüzden ne yapacağımı bilemedim bana yardımcı olun ne olur arkadaşlar
çünkü çok kararsız kaldım
milupanın kereviz tavuk havuç oirinç çorbasını sevdi :) evde yaptıklarımı yememişti bu kız anası gibi dışardan yemeyi sevecek anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?