2010 İşletme Mezunları Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi 94049
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

94049

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
3.117
1
0
İstanbul
Haydi kızlar bütünleme sonuçlarına göre mezun olanlar buraya , eller havaya kaydirigubbakcemile2:lepi:

nihayet mezun olabildim.2 dersim vardı 1 inden kalacağım diye korkuyordum ama geçmişim,artık mezunum :)

kızlar diplomaları ne zaman alırız?

Mezun olan öğrencilerin diplomaları, sınav sonuçlarının açıklanmasından 20 (yirmi) gün sonra hazır olmaktadır.

sonuç açıklama sayfasında yazan yazı

kızlar merhaba benım 2 dersım vardı gecmısım artık bende mezunum.:lepi: fakat aklıma bişey takıldı kpss önlisans sınavına giricem ama mezun oldum bir problem olurmu acaba?

yok canım bişe olmaz bende senin gibi ön lisanstan basvurdum.bu arada bende yeni mezun oldum seni ve kendimi tebrik ediyorum:)

bende mezun oldum kızlar:))) 3 dersim vardı geçmişim hepsinden. sabah 10 da öğrendim
şu an hala elim ayağım titriyo sevinçten. çok şükür bitti artık. hepimize hayırlı olsun:)))

yok canım bişe olmaz bende senin gibi ön lisanstan basvurdum.bu arada bende yeni mezun oldum seni ve kendimi tebrik ediyorum:)

canım bende seni tebrik ediyorum .bide kpss yi kazansak varya süper olacak.

ya canım vala ben bundan önce girdim önlisans olarak 73 aldım hiç bi işe yaramadı.pek umudum yok yani:sm_confused:

canım ya 70 le adliye ye giren arkadaslarım var bende adlıye ıstıyorum katıplık sınavı varya 3 dk da 90 kelıme yazarsan gecıyosun 70 alman yeterli.tabı daha yuksek alırsan sansın dahada cok ama hiç çalışmadım aöf derslerımden dolayı (

ben de bende bendee.. ohh bee göz açıp kapayana kadar bitti walla sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…