Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ncakir89 aa canım tesadüfe bak ikimizde süper heyecanlıyız bugün kaydirigubbakcemile3
buarada heraaa nerde kızlar bugün işi mi vardı yoksa ben mi kaçırdım
yaaaa ben birazdan doktora gidicem kızlar. Heyecandan ölmek üzereyim eyvahedigeldismile
ben burdayım canım nasılsın
bende iyiyim hazırlıgım olsada kostursam diyorum günler geçmek bilmiyor
haklısın canım koşturunca zaman çabuk geçiyor. ben de yarın kuaföre gideceğim ama 2 kuaför arasında kaldım hangisine gitsem karar veremiyorum, prova da yaptıracağım yarın
gerçekten hangisne güvveniorsan ona git
ikisindede prova sansın varsa ikisinide dene hangisi sana daha ii secenek sunuyorsa ona git resimleri eklersin görürüz
canım aslında ikisi de aynı kuaför yani aynı kişiye ait ama biri daha merkezi bir yerde bağdat caddesinde o yüzden iyi olur diye düşünüyorum, yarın makyaj için de prova yapmama gerek var mı acaba
kıyamam yaa herkes üzülmüş evden ayrılacak diye
var cnm benim bir sürü hemde en son iç çamaşırlarımın olduğu sandığı çıkartıcam evden:)
nişanlım versin ona parasını artık
iyiyiz canım pek bişey kaynatmadık :) kıslar iç çamarı aldınızmı evlendikten sonra giyebilceğinizz :jeyyar:
hayır yaa ben almadımkaydirigubbakcemile3 üşengeç olduğum tek konu bu galibasempatiksalakcinni