Düğün 2010 haziran gelinleri düğüne hazırlanıyoruz :)

çok romantik ve soft bi duruşu var nçakırrr çokkk çokk mutlu olursunn inşallh o gün cnaımcım :)
 
gelinlğinn çok güzell canımmm, masal kitaplarından fırlamış gibii :))) ben bayıldımmmm :))))
 
teşekkürler mucizeee hemn bakınıorum ama netden almkda tereddüt ediyorumm :) kızlar bu arada baharat takımlarınızı nasıl aldınz merk ettim cam porselen metal plastik ?

heraaa cım ben baharatlıklarımı henüz almadım ama sanırım cam alıcam çünkü daha hoş geliyolar gözüme :))) esse ye bakmanı önderirim güzel modeller var.
 
702R3.gif


davetiye siparişimizi verdik bugün alıcaz kısmetse
 
selam organiksheker eksiklerimizi tamamlamaya çalışıours sen neler yapıosun senn nasıl gidio hazrlklar
 
teşekkürler brezep bn bi bakım esseye yakında subeside var alırım :) organikçim davetiyen güzelmiş ne zamn sipariş vermişdin bugun geldi ? n çkırr ohh snen gelinlik içinde aradan cıkdı bnde daha o olaya girmedim bilee yarın bakmaya gidicem inşallh beğenirim :KK70: artık beğeneyim ama amaa yaa :KK43:
 
sağol canım valla tam gaz devam ediyo ben bu ara çok stresliyim adetimde 1 hafta erken oldu davetiyeyi beğenmek zor oldu açıkcası neyseki o aklımızdan çıktı gelinlik için cumartesi ilk provaya gittim o gün içerisinde tv ünitesi ve masa sandalyemizi aldık.
Yarın akşam mutfakçıya gidicez onuda netleştircez.
Cuma annem ablam falan karşıya geçicez eksikleri tamamlicaz
Gene haftasonu yatak odasını halledicez kısmetse

Siz neler yapıyosunuz bakalım?
 
teşekkürler brezep bn bi bakım esseye yakında subeside var alırım :) organikçim davetiyen güzelmiş ne zamn sipariş vermişdin bugun geldi ? n çkırr ohh snen gelinlik içinde aradan cıkdı bnde daha o olaya girmedim bilee yarın bakmaya gidicem inşallh beğenirim :KK70: artık beğeneyim ama amaa yaa :KK43:

valla canım 1 gün sonra veriyolar önemli olan beğenmek ve dizaynıymış dün akşam hazırladı adam yalnız yazı şöyleydi:

"Yaşam boyu sürmesini dilediğimiz beraberliğimizin bu ilk gününde biz evet derken sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız"

biz evetleri 3 gün önceden söyleyeceğimiz için sabah aradım matbaayı "biz evet derken"kısmı sildirdim. Kınayıda yazdırmadım çünkü kapının önünde veya evde yapıcaz abimde ben kartvizit kağıdına kına tarihini yerini basarım dedi davetiye rengine uygun davetiye il birlikte yakınlara verirsiniz dedi.
 
heraa gelinlik beğenmekde benim işkence gibiydi netten beğendiğim modelle gittim gelinlikçide bu senin modelin tam dedi biraz daha kabarık yapcak ama genede içimde heyecan var nasıl olcak etcek diye inşallah içine sinen bi model bulursun tatlım
 
bende mobilyamı beyaz eşyalarımı aldım mutfak masamı mutfak eşyalarım hepsi tamam oturma odama ve yatak odama halıları aldım gelnlk ok.
alıncak olanlar perdeler misafir odasına ve salona halılar duşakabin ve yerlere kaplama olucak he bide unutmayalım damatlık var
 
kızlarr az kalmıs işde organikççim sende haftasonu çoğu işini halletmişin bnde tv ünitesini masa sandalye otrma grubumu eğenip aldık sonunda :KK70: salon ve araya da halılarımız alındı muıtfak banyo dolpları dün takıldı boyacıda boyaya başlıcakdı işde :) gelinlik, kına , perde , eksik halılar , küçük odaya kanepe , tv, oocak , fırın , bide mutfk için plastik ıvır zıvır kalıo :KK70:
 
X