- 26 Ocak 2010
- 3.957
- 2
Yok sanmam etmezler korunma için değil mi sonuçta bide düğün günü gelmesin yeterrr:lepi:
doğum kontrol ilacına ara vermeden kullanırsan düğün günü gelmez canım merak etmeyerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sanmam etmezler korunma için değil mi sonuçta bide düğün günü gelmesin yeterrr:lepi:
Kızlar ben de özele gidicem..Aile planlaması da bu iş için zaten Geçen yaz evlenen bi ark sordum sadece ultrasonmuş o kadar kızlar korkmayın...Annemle gideceğim ben de.Bi de doğum kontrol ertelemek için yeterliymiş ayrıca hapa gerek yokmuş zararlıymış zaten.o da 10 gün fazla içmiş.Bu ay sonu gidem ben de
evet cnm karnından..Kist var mı die..canımsın kıyamam sana :) korkmayınn:)
kıslar korkmayın aslında eslerinzle gitmeniz en güzeli benm eşimde burda olsa onla beraber giderdik cunku bilgi acısından onunda bilgili olması gerek
nişanlım bu konuda gayet bilgili canım, hatta askerliğini yedek subay olarak hastanede yapmıştı ordaki erlere bu konu hakkında ders vermişkaydirigubbakcemile3
ooo süper ozmannnn daha ne istiyon en azından bilgiliiii sırnaşık şey
tabi canım çok şanslıyım:roflol:
şebnemm benim de buaya kadar hep 18 inde oluyodu hastalığım buay 8 inde oldu şaşırdım stresten filan heralde nikahımda ayın 6 sında böyle devam ederse napıcam ben de hap mı kullansım bende :kedi:
iyi akşamlar kıslar nasılsınız hazırlıklar nasıl gidiyo geçmiş sayfalara azcık baktımda korunma hakkında konuşmuşunuz bende gidicem ablamla ama daha gidemedik
mrb cnm nasılsınmerhaba cnm opuyorumnanaktan
iyi akşamlar kıslar nasılsınız hazırlıklar nasıl gidiyo geçmiş sayfalara azcık baktımda korunma hakkında konuşmuşunuz bende gidicem ablamla ama daha gidemedik
mrb cnm nasılsın
iyim cnm sen nasılsın ??
yarenka da bana bi hoşgeldin demedi kırıldım :umursamaz:
kıslar hepinize ii gecelerrrr öpüyorum sizleri güzel gelin adayları Allahım bizede bu mutlulugu yasattı ya cok şükürler olsun
iyi geceler canım görüşmek üzereboshayallersmile