Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah cnm çok sağol opuyorumnanaktan
GulPembecnm hayırlısı olsun ayakkabıların
ooo süpperrrr :))) güle gülee giy ayakkabılarınıı :))
peki bişey sorucamm, gelin buketini nasıl düşünüyosun yapay çiçek mii yoksa canlı mıı??
merhaba kıslarr yine yeni yeniden benn :) gülpembecimm bakdım resimlere cok tesekkür ederim çok hos olmus arkdasın Allah bi ömür mutlu etsin :)
sebnem eklicekdim resmi ama kabul etmedi neden acba eskiden yukluyodumm cok snir oldumm... ben gercek gibin duran yapay çiçek isityom :)
yaa bilmiyorummm puff anlamdım :S şimdi resmi secıom ekle diom yüklenıyo gibi görnüyo sonunda sf görüntülenemio diyo alsanaalsanasmile sebnemcim gercek cicek hem hatrası olark saklanamaması acısından hemde içindeki tohumları gelinliği kirletiyormus o yuzden dedim gercek görünümlü sahtee :lepi:
iyi akşamlarrrrrrrrr :) kendinize ciic bakın :)
gunydınn kızlarrrrrr gülpembe cok tesekkür ederim resmi göndermişsin üst kısmı cok hos duruyor gercekdenn :)
esracım yiğenin doum gunu kutlu mutlu umutlu olsun cadının
şebnemcim sennde az kalmıs eksiğin masallh
yarenka düğündas oo senn hazrlıklar bitmiş ben hala tın tın bakalım hersey hayrlısıyla hallolcakkk :1shok:
sosyologtrendy hos geldin ne gtrdinnn bize maşşalh sne hazrlıklarda bitmiş sayılır ayy ne güzell kızlarr yaa cok mutlu oluyorum bole yolunda giden mutlu haberleri aldığımdaa darısı başımaa
ben cok zor beğenirim haftasonu gelinlik bakıcam bakalım hangi sekıllere giricek ben ve yanımdakiler
Kızlar bugün 2. gelinlik provama gittim.Bidahaki provaya ayakkabıları istiyolar.Baya bir gezdik annemle ama işte bu diyebileceğim bir şey bulamadım.Neyse bidahaki prova 8 mayısta.Ozamana kadar bulurum sanırım.Hangi ayakkabıcıya sorsak 10 güne kadar çeşitlerinin geleceğini söylüyorlar ben de erteledim zemuszemuszemuszemus Buarada gelinlik modeli arayan arkadaşlara benden tavsiye ne kadar arasanız arayın alakasız bir model beğeniyor insan.Çünkü gelinliğe karşıdan bakmakla üzerine denemesi insanın çok fark ediyor.Kişiye hangi gelinlik yakışırsa güzel odur bence.Her model her vücut yapısına gitmiyor kızlar o yüzden gidip bir yere denemek en güzeli.Modaevlerini tercih edin derim modacılar satış elemanlarına nazaran daha iyi yönlendiriyor.Bizim girdiğimiz yerde kadın bana karşıdan bir baktı sonra gelinliklere bakmaya başladı buarada düğünün nerede olacağını ve mesleğimi sordu iki tane verdi denemem için 2. aldım
selam kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan bugün benim doğum günüm diyebilirim çok mutluyum:lepi: arkadaşım lenf kanseriydi 9 aydır kemoterapi görüyordu bugün sonuçlarını aldı ve her şey temizlenmiş kanseri yendik yani kızlardelikafadulden o kadar heyecanlıyım ki yerimde duramıyorum valla. aylardır ilk defa telefonda konuştuk yasaktı çünkü, zavallım iki saat beni sakinleştirmeye çalıştıkaydirigubbakcemile3 sesi o kadar güzeldi ki hep gülüyordu
geçen sene mayısta evlendi temmuzda kanser olduğunu öğrendik ve bütün dünyamız yıkıldı ama bugün bütün acılar bitti artık:Saruboceq:
hayırlısı olsun cnm gelinliğini erkenden almışın diğer hazırlıklar nasıl gidiyoyarenkaaa çok sevindim cnm gözünüz aydınn...Kızlar yaklaşık 1 aydır benim de gelinliğim evde 26 haziran geliniyim
selam kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan bugün benim doğum günüm diyebilirim çok mutluyum:lepi: arkadaşım lenf kanseriydi 9 aydır kemoterapi görüyordu bugün sonuçlarını aldı ve her şey temizlenmiş kanseri yendik yani kızlardelikafadulden o kadar heyecanlıyım ki yerimde duramıyorum valla. aylardır ilk defa telefonda konuştuk yasaktı çünkü, zavallım iki saat beni sakinleştirmeye çalıştıkaydirigubbakcemile3 sesi o kadar güzeldi ki hep gülüyordu
geçen sene mayısta evlendi temmuzda kanser olduğunu öğrendik ve bütün dünyamız yıkıldı ama bugün bütün acılar bitti artık:Saruboceq:
esracııım sağol cnm..evimizi tuttuk bi kaçufak tadilat var.sonra temizlik olup eşyalar gelecek. Yemek odamı salon takımımı beyaz eşyalarımı yatak odası takımımı aldım.Kahvaltı seti günlük ve misafirlik yemek ve tencere takımları,çatalbıçak takımları tamam.Oturma odas koltukları,halılar perdeler ve mutfağın küçük ayrıntıları kaldı bakalım.Mutfak eşyalarını mobilyalar gelince alcaz.haftaya oturma grubunu alır halı perde bakarız sanırım.kına kıyafetlerim gelinliğim ayakkabılarım çamaşırlarım hazır...