Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin modelin de çok güzelmiş canım hatta buna benzer bir gelinliği denedim ama nerde olduğunu hatırlamıyorum o kadar gezmiştim ki kaydirigubbakcemile3 gittiğim yeri özelden yazabilirim canım tanıdık olduğu için ben çok güveniyorum daha önce diktirenler de çok memnun kaldı inşallah ben de memnun kalırımcok güzelmiş canımm Allah güle güle giymek nasip etsin demek benden bihafta önce gelin olcan cok heyecanlı opuyorumnanaktan bende gelinlkçi arıyorum gittiğin yer önerirmisin cok kararsızımda dur bende istediğim gelinliği ekliyim
kızlar tost makinesi için tefali önerebilirim. ben versatilis modelini aldım 140 liraya çok ucuzdu, ızgara olabiliyor ve plakaları da teflon değil döküm yani daha sağlam. yenisahradaki optimumda ve şirinevlerde tefal outlet var her şey çok ucuz, ben optimumda aldım üstelik çeyizlik olarak yazdıkları için garantisi de düğünden sonra başlayacak
kızlar tost makinesi için tefali önerebilirim. ben versatilis modelini aldım 140 liraya çok ucuzdu, ızgara olabiliyor ve plakaları da teflon değil döküm yani daha sağlam. yenisahradaki optimumda ve şirinevlerde tefal outlet var her şey çok ucuz, ben optimumda aldım üstelik çeyizlik olarak yazdıkları için garantisi de düğünden sonra başlayacak
senin modelin de çok güzelmiş canım hatta buna benzer bir gelinliği denedim ama nerde olduğunu hatırlamıyorum o kadar gezmiştim ki kaydirigubbakcemile3 gittiğim yeri özelden yazabilirim canım tanıdık olduğu için ben çok güveniyorum daha önce diktirenler de çok memnun kaldı inşallah ben de memnun kalırım
bunalımdayım 2 mayıs
pinsur 14 mayıs
drearines 5 haziran
sea.1013 6 haziran
dtes 1312 6 haziran
vildan 12 haziran
yarenka 13 haziran
heraaa 13 haziran
minito 17-18 haziran
yağmur 19 haziran
gülpembe 20 haziran
ndrcan 26 haziran
şebnem - - temmuz
sedaemra -- eylül
Günaydın kızlarr ayy hazrlıklarınızı paylaşmısınz cok mutlu oldum sebnem aynı bizde ole evde boya var daha bişi seçmedik bnde gecen hafta ve bu hafta gelinliklere bakınıorum :) ama tembel kontejanından olduğumuz için balayımızı belirledik siz nereye gidiormusunz yada gitmeyi düşünüyormusunz gelincikler :) bnde mutfağı altı gri üstü beyaz istiyorum :) salonu da beyaz ama temizlik derdi var onunda ne yapsam şaşrdım akannehir