Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada pazar günü biz bütün eşyalarımız aldık sayılır.
halılar ve perdeler kaldı.
onlarda ev belli olunca alıcaz
geldimm geldimmm :) :) :)
istanbul bağcılarda özden gelinlik var ben orda yaptırıyorum, arkadaşımın ve kardeşimin arkadaşının gelinliği orda dikildi. kendi tasarımcıları var çok farklı ve güzel modelleri var tavsiye ederim. internet sitesi de var. ama sitede ki modeller 2009 modelleri, 2010 modelleri henüz siteye yüklememişler yeni modelleri için eğer yolunuz düşerse bi uğrayın derimm :))
brezep tesk :) kızlarr etek bolumune bayıldımm sizce nasıl eğer göremiyorsanız resim kucuk ya özden gelinlik var nosu faln yok ama
kesin kararlıydım kafamı karıştırdılar ya onlar çok spor duruo ki ben eşyalarımı hep öyle aldım. şimdi diğer halılar hiç yakışmazki bilmiyorumkismile
ayyy bnde yükleidm ama göremiyorummm yükleyemedim omuyo tesk ederim mucizem tesettürlü yada tesettür uygulanbilecek modelelr gözünüze carprsa paylasrsanz sevindrk olurum kuzu hayrlı olsun canımm ohh ne güzel insan evine bişeyler alındıkca daha cok benmsiyo :)
brezep tesk :) kızlarr etek bolumune bayıldımm sizce nasıl eğer göremiyorsanız resim kucuk ya özden gelinlik var nosu faln yok ama
kızlar
resim işini ne yaptınız dış çekim yaptırıcak olan varmı aranızda ?
fiyat konusunda bilgilendirme yaparmısnız
bn geldim oklavayla beklıo beni sebnemm yandım
yaa migrenim tutu yineee fenalrdayım :s hmen akay gelinlike bakıorum :) ayy bizmkilerde rahat anacım neyse hallolur
bizim de alacak eşyalar bittikçe canım sıkılıyorum yapacak bir şey bulamıyorum kaydirigubbakcemile3 pazar günü yatak odamızı aldık, bu hafta sonu da kına için elbise bakmayı düşünüyoruz, ayrıca bindallı giysem mi giymesem mi kararsızım.
sen elbise aldın mı canım ve bindallı giyecek misin
kesinlikle katılyorum bnde dıs mekan istyorum bide kızlar gelinlikle evden cıkarken yukardan balonlar istyorum bide tam kapıya geldiğimde iki güvercin istyorum ( güvercinler terbiyesizlik yapmaz inşallh tam gelinliğin üstüne yada başıma ) bide kzılar evden cıkrken davul faln caldırmayı düşünüyormusunuz
hımm demek shagyy halı onlar iyi oldu öğrendiğim
mahalle uyansın canım o gün senin günün olacak inşallah hebardar olsun herkes kaydirigubbakcemile2
kızlar acaba gelin arabası olarak cip filan kiralasakmı ?kaydirigubbakcemile3
sebnemcim bişi yapmıorum ole vakit gecirmeye calısorum 7 olsun cıkım die aklinialirimsmile sne ne yapıyorsun canım :) ayyy bi forum var oraya bakınıyordum birde evlendıkden sonra el öpme muhabbeti :) siz ne yapcaksınz bakım