- 5 Şubat 2010
- 4.919
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napım şebnemcim ole yarın kı sınavı düşünüyorum kara kara sen ne yapıyorsn :) hafta sonu yatak odası banyo dolbı ve mutfak dolbı için keisn karart vercez hayrlısyla yapılck inşallh zemuszemus ben bakdımm süpers-87 mutluluğunuz daim olsunnnn inşallah :)
[/B]iyim cnm napim hiç bir gelişme yok ortada beklemedeyim :lepi:
sınavı takma kafana ii geçicek ben inanıyorum opuyorumnanaktan
ohh sizin evde bitiyor yavaş yavaş ayy ne güzel hihoyyyt
[B]super87 cnm burdanda yapayım yorumumu çok güzel olmuşsun allah bozmasın mutluluğunuzu
işte en problem yapığım o inşallah en kısa zamanda buluruz yaa:gitme:
bnde bole cafe gibi biyer tutmayı düşünüyorum ama siz bnm soruma cvb vermemişsiniz hangi sarkıları seciceksiniz düğünde :)
bnde bole cafe gibi biyer tutmayı düşünüyorum ama siz bnm soruma cvb vermemişsiniz hangi sarkıları seciceksiniz düğünde :)
kına için 600 çok değil mi yahu :)
kına için 600 çok değil mi yahu :)
cnm bende salon istiyorum benimde nişanlım ilgileniyor işte daha bir haber yok
kaç kişilik yere 600 dediler super87
benim müziklerim belli değil nişanda hastalıkta sağlıktayla dans etmiştik şarkı çıkalı 1 hafta olmuştu ee düğün kalmadı bişi hiç bilmiyoruz heraaaacım senin bellimi
bence de kına için 600-700 çok arkadaşlar :) en fazla 400 verebiliriz diye pazarlık yapmay açalışın bari ne kadar indirebilirseniz sizin için o kadar kardır..