- 6 Şubat 2010
- 940
- 131
kızlar boyaların rengini seçtim başlıyorlar badanaya ohhh üstümden yük kalktı . zemuszemus
hayırlı olsun sebbnemm , ne renk sectin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar boyaların rengini seçtim başlıyorlar badanaya ohhh üstümden yük kalktı . zemuszemus
hayırlı olsun sebbnemm , ne renk sectin?
hayrlı olsun sebnmcim boya renkleirmiz yakın :)
bizde salon ve hol vanilya çiçeği küçük oda babmu yeşili ytak odası seker pebme
merhaba nasılsınız kaderdaslarım :) bugun fatihe gittim kıslarrr 2 gelinlikçiye girdim ve ikiside aynı fiyatı biçti bana biri 100 lira fazla söle ama ben hangisine gidicem karar veremedim biride görümcemn gittiği gelinlikçi
merhaba canım, eğer görümcen memnun kaldıysa onun gelinlikçisine git tanıdık olunca daha iyi olur yani güven konusunda sorun olmaz gibi
o memnun kaldı ama ben cok kararsızım gittiğim diper yerde güzel seyler söledi ne zormus bu işler eyvahedigeldismile
merhaba nasılsınız kaderdaslarım :) bugun fatihe gittim kıslarrr 2 gelinlikçiye girdim ve ikiside aynı fiyatı biçti bana biri 100 lira fazla söle ama ben hangisine gidicem karar veremedim biride görümcemn gittiği gelinlikçi