Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ticker yanlış galiba benimcanım bak tickerinde yazıyor senin
25 + 5 qünlüksün yani 26 haftandan 5 qün almıssın
elhamra alınmış alınmıştır boşver. hem halında güzelmiş güle güle kullan
siz ay hesaplarken 1 ayı 4 haftadan hesaplıyorsunuz. o hesaba göre 1 ay 28 gün ediyor.
şimdi sen kaç haftalık hamilesin diyelim ki 25 + 3.
25 x 7 :175 gün eder + 3 gün : 178 gündür hamilesin
1 ay 30 gün
178 / 30 :5,93 aylık hamile olursun tamam mı?? yani 6. ayı bitirmene az kalmış oluyor
ben hesaplarımı internet üzerinden yapıyorum cnaım
ben yarın 7. ayıma qirecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aklinialirimsmile
Ticker yanlış galiba benim
SAT 22 Ağustos ama bir hafta geç döllenme var bende aman neyse ne iştekafamçokkarıştı 6,5 diyim bitsin
Ticker yanlış galiba benim
SAT 22 Ağustos ama bir hafta geç döllenme var bende aman neyse ne iştekafamçokkarıştı 6,5 diyim bitsin
tebrik ederim, çözdün olayı. bencede siz haftayı sööleyin soran hesaplasın kaç aylık olduğunu!
bu hesaplamayı belki 500 kere yazdım buraya ama değişen bir şey olmadı gene kimse hamileliğini bilmiyor delireceğimsempatiksalakcinni
huni getirin kafama takayım
bu hesaplamayı belki 500 kere yazdım buraya ama değişen bir şey olmadı gene kimse hamileliğini bilmiyor delireceğimsempatiksalakcinni
huni getirin kafama takayım
:roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin..
Yalnız bişi dicem
7. Ayı dolduruyoz demiyolar zaten nan
7. Aya giriyoruz diyolar
yani 6 ay dolu dolu bitiyo annamında herhalde bilmiyorumkismile
:roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin..
yalnız bişi dicem
7. ayı dolduruyoz demiyolar zaten nan
7. aya giriyoruz diyolar
yani 6 ay dolu dolu bitiyo annamında herhalde bilmiyorumkismile
olsun canım yokmuş bak korkulcak bişey bende yaptırırım bu yakınlarda bakalım bizimki kaç gram olmuş
ayy bayılacam az kaldıııı içim daraldı. cleopatra hangi siteden bakıyosan linkini gönder o siteye bir mail atayım. yalan yanlış hesaplama yapmasınlar diye.
![]()
sağol cleopatraaklinialirimsmile