Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bende cnm yaaa normal dogum olur ıns bızmkıde saglıklııı
ben kaçtım kızlar öpüldünüz
yarın çarsamba malum yokum
dr gidicem bakalım neler olcak
amın!!!! Eger sezeryanlik durum varsa amenna
ama cok duyuyorum ya sezeryanlik durum olmadigi halde sezeryana aldiklarini bu da beni urkutuyor.
Doktorum soz verdi eger normal dogum durumum olursa, normal doguma alacagina dair
ama en ufak birseyde acilma biraz yavas olsun bilmem ne hemen sezeryana yoneliyorlar.
Bu da simdiden beni endiselendiriyor, gereksiz yere bicak altina yatmayi hic istemiyorum. :1no2:
efet haklsn benm saglam bı doktor bulmam lazım
aman iste kumar oynamak gibi bisi ya, ben hala guvenemiyorum doktoruma bu konuda.
Cok ilgili alakali bir doktor ama oda biraz sezeryandan yana iste.
Aman iste kumar oynamak gibi bisi ya, ben hala guvenemiyorum doktoruma bu konuda.
Cok ilgili alakali bir doktor ama oda biraz sezeryandan yana iste.
Benim doktorum normal doğumdan yana sonuna kadar. Hatta genelde mecburi sezeryan olacak hastalarına bile randevulu sezeryan yapmıyor doğum başlayınca sezeryana alıyor o konuda içim çok rahat
Ayyy ne guzel keske bende bu konuda guvenebilsem doktoruma. :1no2:
Ayni hastanede birtane doktor var oda normal dogumdan yana son ana kadar diretiyor,
acilman az ise bekletiyor acilman yeterli olana kadar falan ama oda erkek oldugu icin esim istemiyor.
arkadaşlar küçük meleğim için dua edin olur mu, benim kızım pırpır ederken canlandı, ellerim artık boş![]()
saol stella, umarım sizler güzel kuzularınızı sağlıklıca kucağınıza alırsınız.)ben de gelecek kuzularımı inşallah...( canım benim başın sağolsun
Rabbim sabır versin
saol stella, umarım sizler güzel kuzularınızı sağlıklıca kucağınıza alırsınız.)ben de gelecek kuzularımı inşallah...
arkadaşlar küçük meleğim için dua edin olur mu, benim kızım pırpır ederken canlandı, ellerim artık boş![]()