2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiç bilmiyom canım dünden beri girmedi yine daemoş
hastanede de kavga etmiş dün
doktorla görüşmeden cıkmış
belki bugün başka dr.a gitmiştir ya da uyuyordur

bu daemon un sinirleri ne zaman yatışacak acaba
kendine zarar bu kadar sinir valla

evt canımöyle yapıcam ben de ptsi kesin alırım da salıyı alamam sanırım.annem gelecek o yerleştirir zaten coğunu.3 gün yeter herhalde.umarım yanibilmiyorumkismile

kızlar dısardan geldim simdi yürüyüşe cıktık kızlarla hava mis gibi yaa süper yani fırsatınız varsa 15-20 dk cıkıp yürüyün..bu arada aksam 5-6 km yürüdük eşimle o kadar iyi geldiki hava da çok güzeldi zaten..bundan sonra haftanın en az 4 aksamı bu sekilde yürüyüş yapıcaz

Ya şu şeker olayı takılıyoo benim kafama.. Hepiniz yaptırdı bi ben kaldım... Benim doktorum gerek yok dedi yaptırmaya ama neden öyle dedi ki acaba... Tekrar arayıp sorsam mı acaba?
25.haftada yaptırılıyor belki haftan gelmemiştir. Ama herkes yaptırdığına göre gerek vardır heralde.

ay ne bileyim canım ya
hepsi birbirinden farklı yöntemle yapıyor demekki

efet bana pazar gunu gelın yaparz demslerdı gıttım kadın dedıkı sımdı anck parmktn yaaprz onuda doktorunz kabul etmez cumartesı yada hafta ıcı gelın dedı yanı parmak guvenılr olmuyrmus sanrm

pek bi hoşşiksiniz bugün kızlar ha
bu ne sus pussempatiksalakcinni

efet kımse konsmuyor
sen gelince sustuk bilmiyorumkismile

bilmiyorumkismile

merhabalar kızlarrr..nasılsınız..ben daha iyiyim düne göre..:))

benimde şeker yüklemem yapılmadı geç kalıyorum ..

dün tetenoz aşımın 2. dozu yapılınca ebe göğüs uçlarına masaj yapmaya başla artık hergün bir defa dedi..size de sölediler mi yada yapan var mı?? yaa ben hiç hoşlanmadım öle hergün oyna dur...

evet artık havalar güzelleşti
şu yürüyüş işini rutine bindirmek lazım..
ben de akşam arabayı bizim oraya parketmesini ve annelerine yürüyerek gitmemizi teklif edecem..
kocam üşengçtir biraz ama bakalım

yoksa sonsuzhayal senin acanın mı?
okudun mu geçmişi

delikafadulden

şuan sustum dedektif titizliğinde tüm yazılar okunuyor.bir ara baya bi kopma yaşandı.şimdi birazcık arayı ısttılar.soru sorma zamanı daha gelmedi

Son düzenleme:
aa yapma yaa nedenmiş o sempatiksalakcinni

elhamrayı geçmişte kaybettik sanırım arkadaşlar..

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kocana söyle o yapsın
seve seve yapar herhalde -tatlicadiarzu-

Bana doktorum 28. haftada yaptır dedi 50 lik şeker yüklemesini. Geç kalmazsın yani. masaj falan da bana bişey denmedi valla ne o öyle ki neye yarıyor acaba? Tek takip edeceğim hareketleri bebeğimin günde 10 dan az olmamalıymış

Bazı kadınların meme başları, çıkıntı yapmak yerine meme içerisine gömülmüş durumdadırlar. Eğer içe çekinik meme başınız var ve anne sütüyle bebeğinizi beslemeyi düşünüyorsanız, doktor ya da hemşireniz size meme başlarını daha çıkıntılı hale getirecek masaj yapmayı önerebilirler.Meme başının etrafına, nazik bir şekilde basınç da uygulayabilirsiniz. Zamanla bu meme başlarının çıkıntı yapmasını sağlayacaktır.

Gebeliğin yaklaşık 12-14 haftalarından sonra göğüsleriniz kolostrum yapmaya başlayacaktır. Kolostrum doğumdan sonra süt akımı oluşuncaya kadar ilk birkaç gün bebeğinizi besleyecek sıvıdır. Bu , her kadında olmamaktadır. Dolayısıyla doğumdan önce kolostrum üretilmemişse endişeye kapılmamalısınız. Kolostrum; su,protein, mineraller ve bebeği hastalıktan koruyan antikorlar içermektedir. Gebeliğin erken döneminde kolostrum muhtemelen sarı ve daha yoğun bir yapıda iken gebeliğin sonuna doğru daha soluk hatta nerdeyse renksiz bir yapıda olacaktır. Kolostrum göğüslerinizden kendiliğinden sızabileceği gibi masaj yaptığınız taktide de sızabilir. Cinsel uyarılma anlarında da sızıntı oluşma eğilimi vardır.

alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…