2010 HALKLA İLİŞKİLER buraya

anelia

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
644
74
323
bölümümüzle ilgili başlık bulamadım bende buraya toplanalım dedim:icecream:aslında benim kaygılarım var kızlar...bu bölümü seçmekle doğrumu yaptım bilemiyorum, önümüz açıkmı iş bulabilirmiyiz sorular sorular sorular....... keşke diyorum ilk sıraya insan kaynakları bölümünü yazsaydım acaba dahamı iyi olurdu( hadi herkes buraya destek ve paylaşımlarınızı bekliyorum.....

sectınız artık bunları dusunmeyın derım
su da var kı ben ıktısat okyuorum 3.sınf ama ıs bulamıyorum aöf den bence hangı bolum olursa olsun kendınıı yetıstırmeye bakar ıngılızce bılmek deneyım vs

bende halkla ilişkileri okuyorum kendini geliştirmek de önemli bence artık yabancı dil şart oldu umarım hayırlısıyla bitiririz:)

ben bitirdim arkadaşlar hem çalıştım hem bu bölümü okudum ..onur belgesiyle bitirdim ..size morel olsun diye yazıyorum sadece murat yayınlarından yararlandım birde aöfnin kendi kitabındaki sorulardan..çalışınca başarılmıycak ders yok..şimdi 3.sınıf işletmeden devam edicem..kolay gelsin hepimize...

bende bu bölümü 2.üni olarak okudum
hiç korkmayın kızlar dersler acayip kolay
hele 2. sınıf dersleri daha da kolay
ben sadece verdikleri kitaplardan son hafta çalışıp geçmiştim

Ben de 2008 mezunuyum aöften..İş imkanı kpss alımlarında çok çok az.3001le tercih yapabiliyoruz.
Özel sektörde de deneyim ve dil istiyorlar genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…