Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, iyiyiz sen nasılsın?Merhaba arkadaşlar nasılsınız bugün?
herkese mrb lar.
hanne cim adaşım sağol kpss ile ilgili güzel dileklerin için.78 puan aldım.ama bölüm içinde sıralamam ne öğrenmeden ne işe yarar bilemicem.ilk atama olmasa bile 2 atamada fln olur diye düşünüyorum.hayırlısı oolsun.
bu arada zuzucum sevgilinden ayrılmıssın okudum.üzüldüm kulum.ama sen beni pek ciddiye almıosun amabu merkür geri gidiyor ya bak ama ciddiyim bu arala böle çok gerginlikler olur.yanlış anlaışılmalar iletişimsizlik.hep başıma gelir biliyorum.bi de sıcaklar fln gerginlik had safhada.inşallah yoluna koyarsınız
hoşgeldin canım benim uykum varr sen nasılsınMerhaba arkadaşlar nasılsınız bugün?
herkese mrb lar.
hanne cim adaşım sağol kpss ile ilgili güzel dileklerin için.78 puan aldım.ama bölüm içinde sıralamam ne öğrenmeden ne işe yarar bilemicem.ilk atama olmasa bile 2 atamada fln olur diye düşünüyorum.hayırlısı oolsun.
bu arada zuzucum sevgilinden ayrılmıssın okudum.üzüldüm kuşum.ama sen beni pek ciddiye almıosun amabu merkür geri gidiyor ya bak ama ciddiyim bu arala böle çok gerginlikler olur.yanlış anlaışılmalar iletişimsizlik.hep başıma gelir biliyorum.bi de sıcaklar fln gerginlik had safhada.inşallah yoluna koyarsınız
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bugün?
hehehe pericim işte bu merkürün geri hareketi 1 ay fln sürüo 10 eylüle kkadar.bu dönemde ciddi anlamda iletişimde sorunlar oluyor.bilgisayar gibi böle elektronik şeylerde aksamalar oluyor.öle yani.gerginlikten uzak durun diyorlar
Hımmm ben oyüzden çok sinirliyimm yaa hep bu merkür suçuu sevgilime söyliyeyimdee bana kızmasın artık
ya jean cim yok öle çok ilgili deilimdir de bu mynet in astroloji sayfasında ayazanlar benim bi dönem hep tuttu.astrolojiye bakışım değiştibi de bu merkürün geri hareketinin sonuçlşarının etkiledeğini ciddi anlamda düşünüyorum
bak şimdi aradım ben öylesine konuşmak istedimm sadece işim var dedi sonra konuşalım dedi acil bişe yoksa şimdi ben çok üzülfümm sorumlusu kim MERKÜRRR OOOFFF YAA
bak şimdi aradım ben öylesine konuşmak istedimm sadece işim var dedi sonra konuşalım dedi acil bişe yoksa şimdi ben çok üzülfümm sorumlusu kim MERKÜRRR OOOFFF YAA
hehehe pericim işte bu merkürün geri hareketi 1 ay fln sürüo 10 eylüle kkadar.bu dönemde ciddi anlamda iletişimde sorunlar oluyor.bilgisayar gibi böle elektronik şeylerde aksamalar oluyor.öle yani.gerginlikten uzak durun diyorlar