• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

herkese mrb lar.
hanne cim adaşım sağol kpss ile ilgili güzel dileklerin için.78 puan aldım.ama bölüm içinde sıralamam ne öğrenmeden ne işe yarar bilemicem.ilk atama olmasa bile 2 atamada fln olur diye düşünüyorum.hayırlısı oolsun.

bu arada zuzucum sevgilinden ayrılmıssın okudum.üzüldüm kuşum.ama sen beni pek ciddiye almıosun ama :D bu merkür geri gidiyor ya bak ama ciddiyim bu arala böle çok gerginlikler olur.yanlış anlaışılmalar iletişimsizlik.hep başıma gelir biliyorum.bi de sıcaklar fln gerginlik had safhada.inşallah yoluna koyarsınız

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bugün?
Merhaba, iyiyiz sen nasılsın?

herkese mrb lar.
hanne cim adaşım sağol kpss ile ilgili güzel dileklerin için.78 puan aldım.ama bölüm içinde sıralamam ne öğrenmeden ne işe yarar bilemicem.ilk atama olmasa bile 2 atamada fln olur diye düşünüyorum.hayırlısı oolsun.

bu arada zuzucum sevgilinden ayrılmıssın okudum.üzüldüm kulum.ama sen beni pek ciddiye almıosun ama :D bu merkür geri gidiyor ya bak ama ciddiyim bu arala böle çok gerginlikler olur.yanlış anlaışılmalar iletişimsizlik.hep başıma gelir biliyorum.bi de sıcaklar fln gerginlik had safhada.inşallah yoluna koyarsınız

Merhaba tatlım,Allah gönlüne göre versin, inş. sıralaman iyi gelir adaşım.Hayırlısı olsun.
Ben de senin gibi düşünüyorum, zuzum oluyor böyle şeyler.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bugün?
hoşgeldin canım benim uykum varr sen nasılsın

herkese mrb lar.

bu arada zuzucum sevgilinden ayrılmıssın okudum.üzüldüm kuşum.ama sen beni pek ciddiye almıosun ama :D bu merkür geri gidiyor ya bak ama ciddiyim bu arala böle çok gerginlikler olur.yanlış anlaışılmalar iletişimsizlik.hep başıma gelir biliyorum.bi de sıcaklar fln gerginlik had safhada.inşallah yoluna koyarsınız

canım tebrik ederim inşallah istediğin atama gerçekleşir :))ayy bi zahmet banada söyleyiver bende neler var :)))

ya jean cim yok öle çok ilgili deilimdir de bu mynet in astroloji sayfasında ayazanlar benim bi dönem hep tuttu.astrolojiye bakışım değişti :D bi de bu merkürün geri hareketinin sonuçlşarının etkiledeğini ciddi anlamda düşünüyorum

hehehe pericim işte bu merkürün geri hareketi 1 ay fln sürüo 10 eylüle kkadar.bu dönemde ciddi anlamda iletişimde sorunlar oluyor.bilgisayar gibi böle elektronik şeylerde aksamalar oluyor.öle yani.gerginlikten uzak durun diyorlar

bak şimdi aradım ben öylesine konuşmak istedimm sadece işim var dedi sonra konuşalım dedi acil bişe yoksa şimdi ben çok üzülfümm sorumlusu kim MERKÜRRR OOOFFF YAA

ya jean cim yok öle çok ilgili deilimdir de bu mynet in astroloji sayfasında ayazanlar benim bi dönem hep tuttu.astrolojiye bakışım değişti :D bi de bu merkürün geri hareketinin sonuçlşarının etkiledeğini ciddi anlamda düşünüyorum

bende etkilendiğimizi düşünenlerdenim canım hatta tarot falına da inanıyorum opuyorumnanaktan

hahahahaaaaa ben de öle diodum bi ara pericim.bi kavga ettiğmizde merkür mü geri gidiyo gene gene mi suçu ona atıyosun diyodu :D

hehehe pericim işte bu merkürün geri hareketi 1 ay fln sürüo 10 eylüle kkadar.bu dönemde ciddi anlamda iletişimde sorunlar oluyor.bilgisayar gibi böle elektronik şeylerde aksamalar oluyor.öle yani.gerginlikten uzak durun diyorlar

bizim çamaşır makinası bozuldu,sevgilimim pc bozuldu :1:

Back
X