• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

h.b canim..nasilsin?moraller nasil?insallah daha iyisindir canim..
ayrica nisanlininda gelmesine az kaldi diil mi...zaman cok cabuk geciyor canim buaralar

bugun daha iyiyim tatlım sen nasılsın evet nişanlımın gelmesıne 33 gün kaldı inşş ama saymak ıstemıyorum saymayınca daha cabuk gecıo mesela su son 1 ayın nasıl gectıgını hatırlamıyorumm

bugun daha iyiyim tatlım sen nasılsın evet nişanlımın gelmesıne 33 gün kaldı inşş ama saymak ıstemıyorum saymayınca daha cabuk gecıo mesela su son 1 ayın nasıl gectıgını hatırlamıyorumm

iyi olmana sevindim tatlim..
ben iyiyim canim..geri saymaya basladim..bizde haftaya kavusucaz insallah..
dogru diyosun saymayinca daha cabuk geciyor..ama bende öyle avutuyorum kendimi napim:asigim:

iyi olmana sevindim tatlim..
ben iyiyim canim..geri saymaya basladim..bizde haftaya kavusucaz insallah..
dogru diyosun saymayinca daha cabuk geciyor..ama bende öyle avutuyorum kendimi napim:asigim:

ben alıstım ama:D bız uzun süredir öyleyiz cnm önce üni peşinden amerıka gecen sene nişanda geldı 1 ay kaldı gitti daha anlamamıstım geldıgınden bişi gittti

ben alıstım ama:D bız uzun süredir öyleyiz cnm önce üni peşinden amerıka gecen sene nişanda geldı 1 ay kaldı gitti daha anlamamıstım geldıgınden bişi gittti

canim bizdede ayni durum yillardir..
senlerdir hasretlik cekiyorum..zaman zaman alisir gibi oluyorum ama eksikligi hep hissediliyo..neyseki az kaldi tatlim..cektigimiz bu hasretlerin mükafatini alcaz insallah

slmmm ben geldim.bugün mobilyalarım ve beyaz eşyalarım geldi.perdeler ve halılar da geldi mi tamamdır

slmmm ben geldim.bugün mobilyalarım ve beyaz eşyalarım geldi.perdeler ve halılar da geldi mi tamamdır

hoşgeldın cnmm hayırlı olsun esyaların

tatlim ben almanyadayim..aslinda gelebiliyordum..staj dönemimi falan tr de gecirdim..fakat bu benim son senem (bir aksilik cikmazsa) bu yüzden yogunluktan dolayi fazla gidemedim:sinifsinif:

anladım tatlım hayırlısı olur inşş ya gelırsın bıran önce düğünün hangı gündü senin

Back
X