• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ulen iyiki bekarım heee yani aman atma bana hiç kıskanmadım:dilcikar:

ay burdan mı versem ismini :D özel mesaj 600 sn de birmiş ya :D
atamıyorum ismini herkese hehehe zuzucummmm senin evlilik tarihi belli değil ya henüz cnm şmdiden öle kafanı karıştrmasın diye şeyettim :Dopuyorumnanaktan yok saaşkolsunn gönlümüzün eylül ekim gelini zuzucumuz :D

ya sorun oluyomu burdan verince?

forum yöneticileri için belki sorun olmaz da şeker ne bileyim ben böle ilaç konusunda pek hassasımdır sen ben sromadan kullanmayız da olur ya dışarıdan gelir okuyan olur kullanır bişi olur ben öle tırsıyorum o yüzden :D

sağol canım bende bu ay başlayacağım amcamın kızı hemşire aile planlamasındaki doktorla görüştü ismini sordum çünkü doktorun bana önerdiği ile aynımı diye merak ettim amcamın kızı yan etkisi az olan bir ilaç dedi de canım

forum yöneticileri için belki sorun olmaz da şeker ne bileyim ben böle ilaç konusunda pek hassasımdır sen ben sromadan kullanmayız da olur ya dışarıdan gelir okuyan olur kullanır bişi olur ben öle tırsıyorum o yüzden :D

bu konuda sana katılıyorum canım herkeste ilaçlar farklı etki gösteriyor

sağol canım bende bu ay başlayacağım amcamın kızı hemşire aile planlamasındaki doktorla görüştü ismini sordum çünkü doktorun bana önerdiği ile aynımı diye merak ettim amcamın kızı yan etkisi az olan bir ilaç dedi de canım

aynı mıyımış peki şeker?

Formda gezinmekten bizim forma fırsat olmadı... Noldu yawww ozzy doktora gittin herhalde bende gitmek istiyorum ama bi yandan da çekiniyorum...

Amma kaynatmışınız yaa... Okuyamadım bile sayfada oluyorum ama fırsat bulamıyorum 600 sayfayı bile geçmişiz daha dün 500 deydik... opuyorumnanaktan

ay burdan mı versem ismini :D özel mesaj 600 sn de birmiş ya :D
atamıyorum ismini herkese hehehe zuzucummmm senin evlilik tarihi belli değil ya henüz cnm şmdiden öle kafanı karıştrmasın diye şeyettim :Dopuyorumnanaktan yok saaşkolsunn gönlümüzün eylül ekim gelini zuzucumuz :D

ay ay ayyyy şımartın beni böl ihtiyacım var valla şımartın beni azıcık cicişlerim yaaaaklinialirimsmile

Son düzenleme:
Kızlar öğlen ankastre ürünlerine bakmaya gittim de... Fiyatı daha uygun olduğundan üçlü set araştırdım... Frankenin kampanyası yokmuş teka da var sizin önerebileceğiniz model yada marka varmıdır???

Back
X