2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bu arada gelinlik provm vardi bugun,bitmis gelinligim cok sukur sadece arkaya bi fermuar takilcak bi de utulencek...Yarin antalyaya donuyorum vakit bulursam sac aksesuarimi almak icin eminonune gidicem..

tatlım gelinliğin çok güzel sanada çok yakışacaktır bitince resmini çekde üstünde görelim:))

günaydın kızlar...
günaydınnnnnnnn

kimsecikler yok bugün... her geçen gün daha bi azalıyoruz... (

hakkaten cnm ya oyle oluyo..Kosusturuyo sanirim herkes..Ben de cikicam,bi mrb diyim dedim..Koli hazirlamaya devam.....aksam antalyaya donuyorum o yuzden yetistirmem lzm..
opuldunuz..opuyorumnanaktan
kolay gelsinnnnn

Günaydın kızlar. Dün baya yorucu geçti. Evimizi temizledik artık eşyalar gelebilir durumda ev. Bugün beyaz eşyalar geliyor montajları yapılacak. Bir de öğleden sonra gelinlik provam var.

günaydınnn gelinlikler yavaş yavaş bitiyoo resimlerini çekinde görelim üstünüzde :)))

Günaydın desemmmm:)
günaydınnnnnnnnnnnn

Nasılsın canım?Dün, ondan önceki gün de pek kimse yokmuş, azıcık konuşmuşsunuz.

evet canım kaç gündür böyle hep. Zaman azaldıkça yapılacak işler artıyor dolayısıyla millet kayboluyor =))

maviperi bugün fotograf makinemi getrdim şarj ediyorum. Mutlaka fotografını çekecem.buraya da koyarım. Bugün duvağı seçecekmişiz.

selam kizlar naber?
insallah hepiniz iyisinizdir ve islerini rast geliyorduropuyorumnanaktan

kizlar gecen gelinligimi eklemistim..
ama duvak la ilgili kafam karisik..sizce nasil bir duvak secmeliyim?ben kisa ve düz düsünmüstüm ama siz ne dersiniz?
ayrica gelinlikcim "krem" duvak yok demisti..gelinligim kirik beyaz..acik krem gibi..ne dersiniz?ama beyaz duvakda cok tuhaf duruyor yaaa
tekrar ekleyim gelinligi görmeyen arkadaslar icin.
http://[URL=http://www.yukleresim.com/]
[/URL]
dün gece 2 ye kadar yatakda düsündüm ama hala karar veremedim eyvahedigeldismile

Son düzenleme:

canım model çok hoşmuş ..Benım gelinliğim de kırık beyaz ,duvak konusunu henuz görüşemedim moda eviyle..Aynı renk olmasa da beyaz duvakın da kötü duracağını zannetmıyorum canım

peri kızı canım gelinliğin kırık beyazsa duvak tam beyaz olunca güzel durmaz dediğin doğru... bence gelinliğin tonuna yakın duvak bulabilirsin...

canım model çok hoşmuş ..Benım gelinliğim de kırık beyaz ,duvak konusunu henuz görüşemedim moda eviyle..Aynı renk olmasa da beyaz duvakın da kötü duracağını zannetmıyorum canım

tskler canim..ya aslinda hakli olabilir bayan..yani kirik beyaz duvak bende görmedim..bana vermek istedigi pullu bisey di..ama hic begenmedim..inanirmisin gelinligimi secerken bile bukadar zorlanmamistim

Günaydın kızlar. Dün baya yorucu geçti. Evimizi temizledik artık eşyalar gelebilir durumda ev. Bugün beyaz eşyalar geliyor montajları yapılacak. Bir de öğleden sonra gelinlik provam var.
fotografcı işini naptınız şeker

Günaydın desemmmm:)

günaydın derim :)
insallah bulabilirim canim..moda evinin sahibi yok diyo ama isine gelmiyodur ondan bence kaydirigubbakcemile3

ya bnm de kırık beyaz gelinlik ama duvak hatırlayamadım şimdi ama gelinliğe uyyodu bembeyaz değildi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…