Günaydın desemmmm:)
günaydın canım bugün kimsecikler yok burda.
bu arada gelinlik provm vardi bugun,bitmis gelinligim cok sukur sadece arkaya bi fermuar takilcak bi de utulencek...Yarin antalyaya donuyorum vakit bulursam sac aksesuarimi almak icin eminonune gidicem..
günaydın kızlar...
günaydınnnnnnnn
kimsecikler yok bugün... her geçen gün daha bi azalıyoruz...(
kolay gelsinnnnnhakkaten cnm ya oyle oluyo..Kosusturuyo sanirim herkes..Ben de cikicam,bi mrb diyim dedim..Koli hazirlamaya devam.....aksam antalyaya donuyorum o yuzden yetistirmem lzm..
opuldunuz..opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar. Dün baya yorucu geçti. Evimizi temizledik artık eşyalar gelebilir durumda ev. Bugün beyaz eşyalar geliyor montajları yapılacak. Bir de öğleden sonra gelinlik provam var.
günaydınnnnnnnnnnnnGünaydın desemmmm:)
tatlım gelinliğin çok güzel sanada çok yakışacaktır bitince resmini çekde üstünde görelim:))
kolay gelsinnnnn
günaydınnn gelinlikler yavaş yavaş bitiyoo resimlerini çekinde görelim üstünüzde :)))
günaydınnnnnnnnnnnn
hoşbulduk hannecim nasılsınnn
Nasılsın canım?Dün, ondan önceki gün de pek kimse yokmuş, azıcık konuşmuşsunuz.
tatlım gelinliğin çok güzel sanada çok yakışacaktır bitince resmini çekde üstünde görelim:))
Tamam tatlım bugün fotograf makinemi getirdim şarj ediyorum. Mutlaka fotografını çekecem. Buraya da eklerim. Bugün duvağa karar vermemiz gerekiyormuş.
kolay gelsinnnnn
günaydınnn gelinlikler yavaş yavaş bitiyoo resimlerini çekinde görelim üstünüzde :)))
günaydınnnnnnnnnnnn
benim yarın işte son günüm oyüzden bugün faturaları keseyimde çok işim klamasın
selam kizlar naber?
insallah hepiniz iyisinizdir ve islerini rast geliyorduropuyorumnanaktan
kizlar gecen gelinligimi eklemistim..
ama duvak la ilgili kafam karisik..sizce nasil bir duvak secmeliyim?ben kisa ve düz düsünmüstüm ama siz ne dersiniz?
ayrica gelinlikcim "krem" duvak yok demisti..gelinligim kirik beyaz..acik krem gibi..ne dersiniz?ama beyaz duvakda cok tuhaf duruyor yaaa
tekrar ekleyim gelinligi görmeyen arkadaslar icin.
http://[URL=http://www.yukleresim.com/][/URL]
dün gece 2 ye kadar yatakda düsündüm ama hala karar veremedim eyvahedigeldismile
canım model çok hoşmuş ..Benım gelinliğim de kırık beyaz ,duvak konusunu henuz görüşemedim moda eviyle..Aynı renk olmasa da beyaz duvakın da kötü duracağını zannetmıyorum canım
peri kızı canım gelinliğin kırık beyazsa duvak tam beyaz olunca güzel durmaz dediğin doğru... bence gelinliğin tonuna yakın duvak bulabilirsin...
fotografcı işini naptınız şekerGünaydın kızlar. Dün baya yorucu geçti. Evimizi temizledik artık eşyalar gelebilir durumda ev. Bugün beyaz eşyalar geliyor montajları yapılacak. Bir de öğleden sonra gelinlik provam var.
Günaydın desemmmm:)
insallah bulabilirim canim..moda evinin sahibi yok diyo ama isine gelmiyodur ondan bence kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?