2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

yaa kızlar doğum kontrol hapın ilk kutusundan sonraki 7 günlük dönemde ne zaman adet oldunuz???

p.tesi sonuncuyu içtim ben... bugün mü yarın mı olur bilemedim hiçç belirtisi de yok gibi...

bir ay sora 12 günlük evli olacam aman Allah ım :S

opuyorumnanaktan
Bizde davetiyeye karar vermedik daha... o gün koza davetiyeye baktık çok güzel şeyler var ama çok pahalı o yüzden farklı yere bakalım dedik...
canım ya bende baktım kozanın sitesinden ama banada pahalı geldi okadar para vermek açıkçası istemiyorum

yaa kızlar doğum kontrol hapın ilk kutusundan sonraki 7 günlük dönemde ne zaman adet oldunuz???

p.tesi sonuncuyu içtim ben... bugün mü yarın mı olur bilemedim hiçç belirtisi de yok gibi...
cnm ben de pztsi sonuncuyu ictim..Bakalim ne zaman olcaz..ben genelde 4-5 gun sonra oluyorum cnm..

canım jean hatırladığın için sağol :) artık EVLİYİMMMMM sözümde giydiğim elbisemi giydim :) bugün yoğunum yarın veya bu akşam evde resimleri eklerim kızlar....

canım jean hatırladığın için sağol :) artık EVLİYİMMMMM sözümde giydiğim elbisemi giydim :) bugün yoğunum yarın veya bu akşam evde resimleri eklerim kızlar....

Tebrik ederim canım hayırlısı olsun taze gelin :1hug:

tamam canım bekliyoruz

mutluluklarrr opuyorumnanaktan

yoklama alıyorum

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
zuzu44, *DaMla*+, delicious_77, mavi_peri_86+, meltem_d83+, miss_curious+, sirkencubin+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…