• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

:)))))
olur tabi tatlımnasıl bişe resmi varmı elbisenin valla ben nişandaki kıyafetimi giyicem zaten 1-2 saat sonra kaftanımı giyiceğim için tekrar masraf olmasın almıcam bişee :))) akşamki yemeğiniz nasıl geçti canım :))

çok güzeldi canımbu da fotomuz :) ordan bize geçtik bire kadar bizim güsel evimisde oturdukk :D burası arkadaşımın evi o da bir ay önce evlendi

elbisenin fotosu yok
nişanlımı da götüreceğim beğenirse eklerim buraya canım 270 lira etiketi peşin 180 e düşüyor kampanya var abiye de dedi sonra kendi kendine 150 ye düştü :)

Son düzenleme:
dilşad canım bencede abiyen olur gibi hem fiyatı da çok uygunmuş...

iftardamıydınız ne güzel yaa kalabalık olmak... sol taraftakiler sizsiniz değil mi??

evet canım iftara çağırmıştı arkadaş. bildin soldakiler biziz. :)abiye hoşuma gitti bakalım nişanlımda baksın beğenirse alcam .

bana yılbaşında da size geliriz :) ramazan ı kurtardın hadi iisin falan diyorlar:)
öle yapcaz artık :)

sağol meltemcim.sen bastırmadıysan ankarada hacı bayram caminin orda liza davetiye var bi bak istersen çeşit çok

canım daha evvel luxxor da orayı tavsiye etmişti not ettim kendime... o gün koza davetiyeden sonra gidelim bakalım dedik adı aklıma gelmedi :1:

artık başka sefere kaldı avizeciler çarşısının içi sanırım avizeler felan vardır herhalde çarşı da hazır onlara da bakarız... kaydirigubbakcemile4

o çarşı süper zaten.almadıysan avizeni kesin bak.bi odam abajur diye bi yer var.odalara oaradan düşünebilrisin orijinal şeyler var

peki ozzyy canım fiyatları nasıl... liza davetiyenin kendi sitesinde fiyat yok... ben bi ara beğendiğim davetiyelerin fiyatlarını istedim mail olarak göndermediler... diğer sitelerde fiyatlara baktım ama lizadaki fiyatları bilmeyince karşılaştıramadım... kafamçokkarıştı

yani meltemcim o kdr çok çeşit var ki her trlü fiyat da mevcut.100 tanesi 150 de olan var 100 tanesi 60 liraya da var.o kdr çok ki çeşit

yaa Allahım o günde bakındık tabii ben davetiyecinin ismini hatırlayamayınca pek bakmadıkta...

o zaman pazar günü ilk işimiz bu olur... c.tesi gelinliğe vaktimi ayırmak istiyorum...

Back