2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

meltememrecim gelinliğimi beğenmişsin çok tşk ederim hep söylüyorum sadelikten yanayım daha zarif geliyor bana çok sağol canım

beraber bakarız meltemcimmm

bakarız tabi canımm ben aradan sohbetinize katılmak için şımarıklık yapmıştım azcık:kedi:

ayyy gulseciimm nasıl desem çook bayıldım evine
nazar değdiricem diye korktum valla maşallah maşallah
Allah güle güle huzurla mutlulukla oturmayı eskitmeyi nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan
darısı bi an önce başımaa:kedi:

bi de kızlar size 2şey sormak istiyorum
1. gelinlikçim bana mideli korse almamı söyledi sizde de var mı böyle bi durum
2. kıyafetleri çeyizle mi çıkarttınız nasıl yaptınız been bavullara koyup bavulları kurdelalamayı düşünüyorum olur mu öyle :uhm:

amin cnm iyi dileklerin için çok teşekkür ederim cnm benimmm.......ben kıyafetlerimi çeyizle birlikte yolladım kazaklarımı kazak hurçlarına koydum o şekilde yolladım

canım bence kıyafeti çeyizle çıkarmak uygun değil çeyizinin yarısı kıyafetti olur ilerde. ben çeyizden bir müddet sonra hepsini götürdüm yerleştirdim ama götürürken biraz kırışmışlar astım hep tekrar ütüleyeceğim.

amin cnm iyi dileklerin için çok teşekkür ederim cnm benimmm.......ben kıyafetlerimi çeyizle birlikte yolladım kazaklarımı kazak hurçlarına koydum o şekilde yolladım

sağol canım a.s.
bu arada kazak hurcu ayrı bişey mi bildiğimiz hurç mu oluyo

iyi geceler kızlar ben çıkıyorummm opuyorumnanaktan

iyi geceleerropuyorumnanaktan

doğru diyorsun canım o yönünü düşünmemiştim
cidden baya bi kalabalık yapar kıyafet bi de kitaplarım da var kaç kutu uygun olmaz ben de senin gibi yaparım sanırım sağol
opuyorumnanaktan

meltememrecim gelinliğimi beğenmişsin çok tşk ederim hep söylüyorum sadelikten yanayım daha zarif geliyor bana çok sağol canım

bu yazdığını yeni gördüm canım ya kusura bakma
evet ben de hep öyle düşündüm sonra gittim gelinlikçide en acayip modelleri beğendim kaydirigubbakcemile3
ama sanırım o gün aldığım gaz burdaki kızların da yardımıyla geçecek ve ben yine klasik sade gelinliğime dönücem

ben kitaplarımı çeyizle yolladım 3 koliydi

Allah iiliğini versin kız bari kıyafetleri de atsaydın arada sırnaşık şey
ben kayınvalideme sorarım en iyisi hani arada kıyafetleri de atayım mı sonra arabayla atarız mı diye hem böylece çeyizi kıyafetle kalabalıklaştırmaya çalışıyomuş gibi olmam vereliniortak

bu arada kızlar ben de mobilyalarımın resimlerini eklicem şimdi
burası çok sessizmiş ya konuşacak bişey çıkar
ama önce açıklamalarını yapayım
öncelikle yemek odası beyaz-gümüş değil siyah-gümüş olacak sadece koridora koyacağım için dresuar beyaz gümüş kalacak, portmantonun kapısı da beyaz lake olacak çünkü
tabi bu durumda orta sehpa da siyah-gümüş olacak
koltukların rengi ve ayakları değişecek. hani sehpa olan resim var ya orda başka koltukların ayakları gözüküyor o, bu takıma geçecek renkse mora benzeyen bi renk olacak ne renk olduğunu tam olarak anlayamıyorum da ifade edemiyorum o yüzden kaydirigubbakcemile3
son olarak yatak odam benim ve berjerlerin olduğu resimde arkada görünen takım o beyaz-gümüş kalacak
ha bi de son olarak aynalar ve gardrobun çerçevesi haricinde görünen gri şeritteki deseni kaldırttım yakından güzel durmuyordu sadece gri şerit bıraktım
umarım beğenirsinizz opuyorumnanaktan

bide bide alıntı yapmazsanız sevinirim son halleri olmadığı için kaldırıcam yarın akşam resimleri :kedi:
inşallah evimdeki son hallerini eklerim o zaman istediğinizi yaparsınız

meltem yaak odanın başlığı nekadar gzzel
çok hoş şeyler seçmişsin canım
güzel günlerde kullan herşeyini inşallah

giysiye gelince benim kuzenler çeyizle gönderdiler herşeylerini
ki onlarda öle çeyize önem verirler benim gibi değiller:))
öyle sırf giysiden ibaret çeyizi diyen ya giysilerin giderken gelmiştir oraya
ya kördür
yada içi fesattır
ben de göndercem giysilerimi bi iki parça bırakcam okadar kışlıkları topladım bile

gülsecim seninkileri görmüştüm sennkilerde çok güzller
ben vitrin almadım ama bu sene vitrin modelleri birbirine çok yakın meltem ve seninkiler model olarak vitrinde çok benziolar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…