ben kına ve düğün için 450 liraya anlaştım cnm
iyiymiş fiyat canım..
Kızlar düğünde eldiven takmayı düşünüyor musunuz??
peri nbr ne durumda hazrlıkların opuyorumnanaktanbende düşünmüyorumm
peri nbr ne durumda hazrlıkların opuyorumnanaktan
geçmiş olsun cnm bende aynı durumdayım mafoldumben ben andaştan aldım cnm mobilyalarımı. bu aralar bende vimde misafir ağırlıyorum gelen giden oluyor hemde çok kaydirigubbakcemile3 . cnm sana inegölle ilgili bi fikir vereyim yanıltmak istemem ama bilmen iyi olur. inegölden alınan mobilyalarda illa bi sorun oluyor ya rengi farklı geliyor ya modelde bi değişiklik oluyor geçen yıl arkadaşım aldı istediği değişikliği yapmamaışlar artı rengi de değişikti, ablam koltuk almştı farklı kumaş geldi dayımın oğlu evlendi onunda modelinde değişklik yapıp getrmişler. bide uzak olduğu için her sorunda ilgilenmiyorlar. artık çoğunlukla ihracat çalıştıkları için pek bi özen göstermiyorlar. buda aklında bulunsun sırf bu yüzden ben hiç gitmedim inegölegulsecim ben pek iyi değilim adet oldum çok ağrım var hazırlıklarda dün inegöle gittik mobilya bakmaya biraz fikir edindim fiyatları çok geldi bide buralardakine bakalım dedik sen nerden almıştın mobilyalarını canım gelinliğe de baktım neşemde ve aysirada model beğendim bide annemlerle bakıcaz canım şimdilik bunlar sen neler yapıyosun?çeyiz bakmaya gelen giden oluyodur
sagol cnm gittim geldim,virus yokmus gozumde kuruluk varmis..Damla verdi cnm..miss geçmiş olsun canım
ben de kina+dugun icin 500 tl ye anlastim..ben kına ve düğün için 450 liraya anlaştım cnm
ben dusunmuyorum cnm..
iyiymiş fiyat canım..
Kızlar düğünde eldiven takmayı düşünüyor musunuz??
evet cnmcm ya sorma bazen diyorum dertsiz basima dert mi actim die..bekarlik daha mi iyiydi ne..Bugun istanbula gidiyorum zaten 3 gun yokum calissin artik doya doya...kader ortağım gelmiş benim missicim seninki yine iş yüzünden tartışmışınız galiba sorma bizde dün az kaldı giriyoduk birbirimize dün evimize gittik odalrın ölçüsünü alalımda mobilya bakmaya gidicez ya sonra uymaz dfalan diye ama ölçü alıyoruaz hiç konuşmadan halimize gülsem mi ağlasam mı bielmedim ?? 2 gün yine yok benimki
gelinliğim bitiyor die sevinirken bi yanlışlık oldu ve şimdi tekrara dikiliyor çokkk canım sıkıldı yaaakafamçokkarıştısanada geçmiş olsun gülsecim anladım canım benim çevremdekilerinçoğu inegölden aldı bi sorun olmadı ama dedim ya canım bakıcaz artık burdakilerede bakayım gelinliğini naptın .?
oyle bi de surat yaparlar yorgunum falan bizde de cok oluyo aynisi..rahat rahat çalışır işte ya belli bişe yok beni almaya geldiğinde pek suratsızdı zaten sordum bişemi var falan yorgunmuş dün bütün gün çalıştım falan filan bende çok fazla üstelemedim ya sanki ben çalışmıyorum
gelinliğim bitiyor die sevinirken bi yanlışlık oldu ve şimdi tekrara dikiliyor çokkk canım sıkıldı yaaakafamçokkarıştı
hayirdir cnm ya ne yanlisligi yapmislar..gelinliğim bitiyor die sevinirken bi yanlışlık oldu ve şimdi tekrara dikiliyor çokkk canım sıkıldı yaaakafamçokkarıştı
üst kısmı biraz daha sadeleştirip değişiklik yapmıştım onlar daha beter karışık hale getirmik arkası ipliydi fermuarlıya çevirmişler ve nerdeyse 2 beden büyük olmuş kesin siparişler karıştı :çok üzgünüm: ilk denemek için giydiğim benm ölçülerimle yapılmamış olmasına rağmen çok güzel oturmuştu üzerime. acaip stres yaptırdılar şimdi bana durduk yere şimdi baştan dikiliyorallah allah nasıl bi yanlışlık oldu canım ya ?
üst kısmı biraz daha sadeleştirip değişiklik yapmıştım onlar daha beter karışık hale getirmik arkası ipliydi fermuarlıya çevirmişler ve nerdeyse 2 beden büyük olmuş kesin siparişler karıştı :çok üzgünüm: ilk denemek için giydiğim benm ölçülerimle yapılmamış olmasına rağmen çok güzel oturmuştu üzerime. acaip stres yaptırdılar şimdi bana durduk yere şimdi baştan dikiliyor
evt cnm dikiyorlar ama şimdide acaba nasıl olucak istediğim gibi yapabiliceklermi korkusu yaşıyorum mafoldumben inşallah yolunda gidercnm dikilir hemen sıkıntı yapma bi kac gunde bile dikiyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?