sultan gelinlik cnmgülsecim onların yanşılığı mecbur dikecekler sen sıkıntı yapma olur nereye diktiriyosun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sultan gelinlik cnmgülsecim onların yanşılığı mecbur dikecekler sen sıkıntı yapma olur nereye diktiriyosun?
sıkıntı yapma cnm sen istedigin gibi olur insallah..Olumlu dusunmeye calis..evt cnm dikiyorlar ama şimdide acaba nasıl olucak istediğim gibi yapabiliceklermi korkusu yaşıyorum mafoldumben inşallah yolunda gider
ay bende hiç bişi dert etmedim ama bunu çok taktım ya :çok üzgünüm:gülse canım
benimde kalıbım tam olmuştu
glop koyulacaktı sonra beğenmedim gloplarını onların hatası idi baştan göstermeliydiler
sütyenle giydim olmadı istediğim gibi
benimkide tekrar dikilio
sıkıntı yapma arada git kontrol et sen yeter canım
bak ben okadar dert edinen bi tipimdir bunu edinmedim tekrar yapıyorlar diye:))
inş cnm yasıkıntı yapma cnm sen istedigin gibi olur insallah..Olumlu dusunmeye calis..
ben aldım cnm yani annem dikti peçeteleriyle runner yla birlikte benim masamın kapalı halide normalden az büyük zaten kenarlardanda sarkıyor ya açılsada sorun olmuyor tam oluyor yinekizlar yemek yemek icin masa ortusu aldiniz mi..Merak ettigim hani masa buyuyor ya,onun olcusune gore aliriz di me ortuyu..
ulen ozyyyy niye topiğimde cvp vermedin zilli
üst kısmı biraz daha sadeleştirip değişiklik yapmıştım onlar daha beter karışık hale getirmik arkası ipliydi fermuarlıya çevirmişler ve nerdeyse 2 beden büyük olmuş kesin siparişler karıştı :çok üzgünüm: ilk denemek için giydiğim benm ölçülerimle yapılmamış olmasına rağmen çok güzel oturmuştu üzerime. acaip stres yaptırdılar şimdi bana durduk yere şimdi baştan dikiliyor
kizlar yemek yemek icin masa ortusu aldiniz mi..Merak ettigim hani masa buyuyor ya,onun olcusune gore aliriz di me ortuyu..
guzel gorunuyo cnm,afiyetle yemecikler yiyin misafirlerinle ben siyah alicam gibi bernardoda begenmistim bi tane gidince ona bakiim barim..
kızlar birazdan albüme resim koyucam bakarsınız
aminnnnn cnm :)guzel gorunuyo cnm,afiyetle yemecikler yiyin misafirlerinle ben siyah alicam gibi bernardoda begenmistim bi tane gidince ona bakiim barim..
ben yemek takımımın rengine göre karar verdim cnmkızlar benim de masa örtümü annem dikti ben kumaşını seçtim. Ancak runnerlarımı seçmedim sonra bir ara hallederim nasılsa diye. Seçenler neye göre kombine ettiler?
kızlar benim de masa örtümü annem dikti ben kumaşını seçtim. Ancak runnerlarımı seçmedim sonra bir ara hallederim nasılsa diye. Seçenler neye göre kombine ettiler?