Şimdi doktoru aradım, haptan değil dedi ishal. Gastroentolojik bir şeydir dedi, mikrop girmiştir vücuda dedi. Allah allah.
kizlar merhaba..
Jean kolay gelsin sana cnm..Ben pek sevmiyorum cnmcm test hazirlamayi ya...
Hanne gecmis olsun tatlicim ya..Sende de bazi yan etkiler gorulmus galiba..Bulanti gibi..Onu duymustum cnm yan etki olarak ama ishali bilmiyorum cnm..
Meltem cnm evin hayirli olsun...
Şimdi doktoru aradım, haptan değil dedi ishal. Gastroentolojik bir şeydir dedi, mikrop girmiştir vücuda dedi. Allah allah.
kizlar merhaba..
Jean kolay gelsin sana cnm..Ben pek sevmiyorum cnmcm test hazirlamayi ya...
Hanne gecmis olsun tatlicim ya..Sende de bazi yan etkiler gorulmus galiba..Bulanti gibi..Onu duymustum cnm yan etki olarak ama ishali bilmiyorum cnm..
Meltem cnm evin hayirli olsun...
Çiğ köfte yedim dün akşam canımcım, ama 2 sıkım falan ya fazla değil. Ondan mı ki acaba? Dur bakayım yoğurdu deneyeyim. Sağ ol tatlım.hımm ne oldu kiçiğ köfte flan mı yedin kokoreç flan aklıma ilk o geldi hannem bol bol yoğurt yemeni tavsiye ederim canım
ben de bi yandan ucak bileti bakiyorum kizlar bu hafta istanbula gitmem gerekecek..İlişigimi kesmek icin..
Maşallah diyeyim ben de sana canım.
maaşallah şanslısın canım opuyorumnanaktan
Sağ ol tatlıcım benim.
Çiğ köfte yedim dün akşam canımcım, ama 2 sıkım falan ya fazla değil. Ondan mı ki acaba? Dur bakayım yoğurdu deneyeyim. Sağ ol tatlım.
canım yediğin birşeyden olabilir tatlım :)) sen hangi hapı kullanıyosunnn??
napıyonuz kızlarrrrrrrrrrrrrr
Ben de dışarı çıkacağım, hazırlanıyorumnapıyonuz kızlarrrrrrrrrrrrrr
Bilmiyorum ki canım ya, umarım çabuk geçer.güvenilir biyerse sorun olmaz ama belki sana yaramamışta olabilir eğer hassassan canım benim yoğurt iyi gelir
tskler tatlim..insallah canim sizinde hersey yolunda gitsin..bende daha cok zorlanirim diyordum ama 2 günde buldum gelinligimi..
bana dün facede arkadaslik gönderen sensin dimi tatlim?
canım sıkma cannını olur herşey merak etme sen yeterki onları çok boş bırakma arada git kontrol etttir gerekirse yapay çim falan bişe yapsınlar..selam kızlar
ufff çok moralim bozuk. az önce düğünümüzün yapılacağı yere gittik şöle bi bakmaya ve resmen kır düğünü yapacağımız yer çamur içinde.. uff ya 28 gün kaldı düğüne ve nasıl çim olucak orda hiç bilmiyorum....
ben düğün salonun bikaç kuaförü var onları gidip gezicem olmassa arkadaşıma gidicemkızlar kuaförle anlaştınız mı ? saç + makyaj 200 diyorlar
günaydııınnnnnnn
günaydınn şekerrrgünaydınlar şekerlerr
günaydınnGünaydın kızlar....
zaman yaklaştıkça koşturma artıyor haliyle de formda pek fazla kişi kalmıyor...
bende 2 gündür yoktum... c.tesi evimi temizledik annem ablam ben ve k.validem... aslında pek temizleme değilde inşaat pisliğini temizlemiş olduk pek ince ayrıntısına giremedik... temizlik sonrası küçük bi mangal planladık iftarda çok da güzel oldu...
pazar günü de perde işini hallettik en çok perdeleri merak eder oldum... adam çok güzel anlatıyor inşallah dediği gibi de olur... bayram öncesi gelecek ama epey vakit var...
sonra evimize tekrar gittik boyacının yaptığı ve beğenmediğimiz yerleri nişanlımla ikimiz tekrar boyadık :))
biraz komik oldu ama boyacıdan sonra boya yapan bizim halimiz ama öle de hoşumuza gitmemişti...
zaten canımız çıktı h.sonu da böle geçti bugün de mutfak dolabı banyo dolabı ve vestiyer gelecek... iş çıkışı bakmaya giderim artık nasıl olacak diye merakımdan çatlıyorum zaten...
günaydınnnnnnngünaydın kızlarr
Hayırlı olsun canım.
günaydınn sanda iyi haftalarrgünaydın kızlar, iyi haftalar :))
günaydın zuzuuuuummgünaydın cicişlerrrr
anammmm herkes gidiyo:))))))))))))) avonunda güzel saç bakım yağı ben kullanıyom bitti sipariş vericem
onu ben denemedim canım aktardan alıyordum ben bitkisel yağlar flan bayanssulusmile biraz kötü kokuyordu ama kaydirigubbakcemile3
hannecim önce halı bak halıda model daha az perde den. perdeye uygun halı bulman zor olacaktır ama halıya uygun perde bulursun mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?