2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bende kendim hazırlasam sevmem ama kitaptan kopyalıyorum güzel soruları bir parça ordan bi parça burdan karışık test yapıyorum kaydirigubbakcemile3 sınav flan değil ya alıştırma için o yüzden rahatım olumunekankayizsmile

Sağ ol tatlıcım benim.
hımm ne oldu ki çiğ köfte flan mı yedin kokoreç flan aklıma ilk o geldi hannem bol bol yoğurt yemeni tavsiye ederim canım
Çiğ köfte yedim dün akşam canımcım, ama 2 sıkım falan ya fazla değil. Ondan mı ki acaba? Dur bakayım yoğurdu deneyeyim. Sağ ol tatlım.

Sağ ol tatlıcım benim.

Çiğ köfte yedim dün akşam canımcım, ama 2 sıkım falan ya fazla değil. Ondan mı ki acaba? Dur bakayım yoğurdu deneyeyim. Sağ ol tatlım.

güvenilir biyerse sorun olmaz ama belki sana yaramamışta olabilir eğer hassassan canım benim yoğurt iyi gelir

anammmm herkes gidiyo:))))))))))))) avonunda güzel saç bakım yağı ben kullanıyom bitti sipariş vericem

tskler tatlim..insallah canim sizinde hersey yolunda gitsin..bende daha cok zorlanirim diyordum ama 2 günde buldum gelinligimi..
bana dün facede arkadaslik gönderen sensin dimi tatlim?

evet tatlım :)

canım sıkma cannını olur herşey merak etme sen yeterki onları çok boş bırakma arada git kontrol etttir gerekirse yapay çim falan bişe yapsınlar..

kızlar kuaförle anlaştınız mı ? saç + makyaj 200 diyorlar
ben düğün salonun bikaç kuaförü var onları gidip gezicem olmassa arkadaşıma gidicem

günaydııınnnnnnn

günaydınnn

günaydınlar şekerlerr
günaydınn şekerrr
Günaydın kızlar....
günaydınn

meltem yavaş yavaş hazırlıkların bitiyooo heyecanda artıyoo galibaa :)

günaydın kızlarr
Hayırlı olsun canım.
günaydınnnnnnn

günaydın kızlar, iyi haftalar :))
günaydınn sanda iyi haftalarr

günaydın cicişlerrrr
günaydın zuzuuuuumm

tüm gelinciklerime günaydınnnnnnnnnnnn

dün mobilya bakmaya gittik çok pahalı diyolar bakalım biraz daha gezicez...

hannecim önce halı bak halıda model daha az perde den. perdeye uygun halı bulman zor olacaktır ama halıya uygun perde bulursun mutlaka

onu ben denemedim canım aktardan alıyordum ben bitkisel yağlar flan bayanssulusmile biraz kötü kokuyordu ama kaydirigubbakcemile3

bak ben sana bir link vereyim hatta bu sitede de reklamını veriyolar ben iki kutu kullandım hem saçlarımı uzattı hemde süper iyi geldi kullanan biri olarak öneririm
http://www.sacbakim.com/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…