- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
evet öle canım bilmiyorum valla karışığım
canım bizim konumuz izmir istanul konusu biz bu konuda anlaşamıoruz biz yan yana değiliz ayrı şehirlerdeyiz sonrada beni kırıcı bir şey yaptı işte....ya senin face varmı bu arada
dur bakalim gun bitmedi ki daha kutlar belki cnmcm..Sen aramiyosun galiba hic..napmayi planliyosun peki cnm...
anladim cnmcm peki bunun yikamasi nasil oluyo rahat mi bi de butun evi mi stor yaptirdin,bi de perde almaya giderken koltuk takiminin kumasini vs. goturuyo muyuz..bi de daha mi pahali stor perde..
ay ne cok soru sordum..kaydirigubbakcemile3
anladim cnm umarim cozulur o zaman..benim face var efet hatta eylul-ekim gelinlerine uyeyim...sen de uye misin..
anladim cnm kendi evim olursa degisiklik olmasi icin bi odaay dusunebilirim ben de çok şık duruyor gercekten cnmcm..canım benm annemde kayınvalidem de yıllardır bundan kullanıyorlar biz çıkarıp seriyoruz banyoya balkona neresi uygunsa araba fırçasıyla köpürte köpürte 10 dk yıka tamam tertemiz oluyor. sonra da rulo yap kurusun tak bu kadar basit fiyat farklı oluyor ama ben dediğim gibi bin liraya yaptırdım tüm evi ama annem yatak odamı yaptırdı yani nişanlım bin liraya salon mutfak ve oturma odası yaptırdı salonda 4 parça stor 4 parça perde var mutfak 2 parça zebra stor oturma odası stor+yere kadar perde çok da pahalı değil.hem şık hem kullanışlı normal güneşlik yaptırsan ütü yapman gerekecek hem ayda hadi bilemedin 2 ayda yıkaman gerekecek bunu 6 ayda bir yıkıyorsun.rahatlık yani.ben koltuk kumaşı götürmedim canım zaten aklımdaydı nasıl model yaptıracağım orda baktım içime sineni nişanlıma gösterdim zaten erkekler geri geri duruyor malum. geçti oturdu ben bu güzel mi dedim olur dedioldu.
evet üyeyim şimdi bana ordan slm ver bakam hangiisin:)
sevinirim cnm ya..opuyorumnanaktanben birazdan evime gidicem fotoları çekiyim akşama eklerim canım :)
slm ruzgarcim..selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?