2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

valla tatlım ben yaptım çünkü bu hataları oyüzden sanada söyledim sinirlenmek şuan için bi çözüm değil bu günler geçsin elimizden çekecekleri varklava:

emelcim bizim düğünler aynı gündü dimi yanlış hatırlamıyosam :)) canım bizde sonra tutucaktık ama bulunca ttutuk zaten eylül kirası vericektik işte şimdi tutunca bu aydanda biraz vericektik ama emlakçı eylülden başlatalım bu ayı almayalım hediyemiz olsun dedi :)) valla iyi de oldu canım darısı senin başına emelcim
slm kızlarr nbr sinizzzzz

valla tatlım ben yaptım çünkü bu hataları oyüzden sanada söyledim sinirlenmek şuan için bi çözüm değil bu günler geçsin elimizden çekecekleri varklava:
evet cnmcm aklimdan gecenleri okudun ben de tam diyodum sinirlenme bu defa gun bosa gidicek..Neyse aradi para cekiyomus bankada esyalari almak icin..boshayallersmile

evet canımm aynıı gün artık nette flan araştırcam not edicem bakıcaz tabi gezeriz ama vakit kaybetmememz lazım zaten bi pazarımız boş aminn canım

darısı daha işlerini bitirememiş olanların başına opuyorumnanaktan

aminn gülsecim, ya o kadar çok ayrıntı ufak tefek iş var kiii insan sinir oluyor. Başta tatlı telaş filan diye düşünüyordum ama bitse de gitsekkaydirigubbakcemile3

ay kızlar işim çıkınca kapatmak zorunda kaldım:)
misscim sen hala gitmemişsin aman işte erkek milleti napcan canım:)

kızlar bugün izne ayrılıyorum çok şükür 1 hafta arada uğrayabilirsem uğrarım evimi yerleştirecem artık bu hafta bakalım:))

evet cnmcm aklimdan gecenleri okudun ben de tam diyodum sinirlenme bu defa gun bosa gidicek..Neyse aradi para cekiyomus bankada esyalari almak icin..boshayallersmile

ayy neyse affet sen onu şimdii a.s.
evet canımm aynıı gün artık nette flan araştırcam not edicem bakıcaz tabi gezeriz ama vakit kaybetmememz lazım zaten bi pazarımız boş aminn canım

emelcim bende öyle yaptım sahibinden.com,hürriyet emlak,milliyet emlak,mynet emlak hepsine bakıyodum hergün :)) sende şimdiden bak bazen uygun bişeler çıkabiliyo canım şimdiden araştır belki bayram sonu teslim olucak daire falan bulursun

aminn gülsecim, ya o kadar çok ayrıntı ufak tefek iş var kiii insan sinir oluyor. Başta tatlı telaş filan diye düşünüyordum ama bitse de gitsekkaydirigubbakcemile3
evt cnm haklısın ayrıntılar beyin yoruyor zaten az kaldı biraz daha sabır zemuszemus

kızlar bugün izne ayrılıyorum çok şükür 1 hafta arada uğrayabilirsem uğrarım evimi yerleştirecem artık bu hafta bakalım:))
hayirlisi olsun cnm dinlenmeyi ozlemissindir simdi sen..Ben de bosluktan patladim artik okullar acilsin da gidiyim geliim der oldum..
ayy neyse affet sen onu şimdii a.s.
napalim elimiz mahkum perim..

canımm ev alma dururmumz var ama kesin değil satılıklara flan bakıyorum artık ramazanın sonuna kadar kesinleşmezse alıp alamıyacağımz kiralık dairelere bakıcamm vakit kaybetmden bulurz öle inş.

bolcum arada girip ne yaptığını yazarsın şuan önemli olan evin :)) yerleştir rahatla canım :))
evt tatlım inşallah hayırlısıylaalkisalkisalkis

hayirlisi olsun cnm dinlenmeyi ozlemissindir simdi sen..Ben de bosluktan patladim artik okullar acilsin da gidiyim geliim der oldum..

napalim elimiz mahkum perim..

ay evt canım hemde nasıl özledim ama pek dinlenebilceğimi sanmıyorum tabi tatlı yorgunluklarkaydirigubbakcemile5

canımm ev alma dururmumz var ama kesin değil satılıklara flan bakıyorum artık ramazanın sonuna kadar kesinleşmezse alıp
alamıyacağımz kiralık dairelere bakıcamm vakit kaybetmden bulurz öle inş.

emelcim inşallah ev alırsınız tatlım ya allah kendi evine gelin gitmeyi nasip eder ama olmassada olmıcak

ben de bakiyim bari oralara pericim..

tabi canım sende bak güzel bişe denk gelir belki ben bizimkine bıraksaydım düğün gecesi arabada kalırdık yani :))))))) bir sürü buldum beğendiklerimi sonra beraber baktık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…