2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bolcum benimki de yeni olamiycak bu gidisle esimin baktigi yerlerde yeni daire yok malesef..Napalim hayirlisi..Bu arada ben hala esimi bekliyorum gelcek de mobilya bakcas daha..Omrum beklemekle geciyo.....

tuyacımm evinn çook güzel zevkli döşenmişş allah huzurla otrmayı nasip etsinn
slm bu aradaopuyorumnanaktan
bende kızlık soyismimi kullanmak istiyorum ama nişanlımın soyismi 15 harf oluncaa olmuyolmaz:

saol canım benim inş hepimiz mutlu oluruss..
yaa senin de baya zormuş ben de napsam karar veremedim.

geçmiş sayfalarda var albümde var paşa gönlünüz nerden bakmak isterse bakın şekerler

Çook güzel canımm yaa çok zevklisin maşallahopuyorumnanaktan Albüme nası foto yüklüos Tuyacım bana da tarif eder misin ev az daha şekillendi ben de koycam dazemuszemus

Bu arada ben evlenince soyadımı kullanmicam yeter 27 sene kullanmışım zaten biraz değişsinkaydirigubbakcemile3

ay tşk ederim çok sevindim beğendine daha süs eşyaları tv filan bazı eksikler var ama hemen paylaşmak istedim sizinle. valla ben de bugün karıştıra karıştıra öğrendim foto eklemeyi. önce resimlerin çok büyükse küçültmen gerekio miss cim yardım etti saolsun. ben de bi program yükledim foto küçültmek için ama paint den de yaplıomuş ama ben beceremedim.sonra kullanıcı paneline gir solda resimler albümler e gir ordan yüklüosun cnm gözat tanşakkıdı

tuyacımm evinn çook güzel zevkli döşenmişş allah huzurla otrmayı nasip etsinn
slm bu aradaopuyorumnanaktan
bende kızlık soyismimi kullanmak istiyorum ama nişanlımın soyismi 15 harf oluncaa olmuyolmaz:

benim nisanliminda 11+5de benden sizinki biraz daha uzun oluyormus yahu

ya sevilince ne kadar şımarıom fark ettin mii:icecream: sen de beni hiç bozmuon bitanem

yasasiin simar tabi ben severim sevdiklerimi simartmayi canim benim aklinialirimsmile
ama cidden zevkimiz bazi noktalarda benzesiyomus cok cok begendim evini o yuzdenalkisalkisalkis

albume yuklemek istiyorsan boyutla ugrasmana hic gerek yok album olustur de gozattan resimleri yukle o cook buyuk degilse otomatik boyutlandiriyor zaten canimm yerimseniben

ay bilmem ki ne desem. ben senin bildiğin kızlardan :dilcikar:diilim

:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…