2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ben sanırım daha evvel denediğim modeli alacağım... zaten diktirmek istemiyorum o konularda biraz şansızım... aslında bikaç model daha bakmak istiyorum o yüzden diğeri nasıl olsa elimin altında diye biraz uyuşuk davranıyorum...

Merhaba kızlaar, dilsadönder canım kına mekanına bayıldım çok güzel, perdelerin hayırlı olsun

Ozy tatlım süper görünüosun çok yakışmış gelinliğin:1hug: kendin de pek sevimlisin

lepi beni arkadaş eklesene seninkini de göreyim?

teklifimi kabul edersen olucaz mavi peri:))

sen bak siliyim zati öle çok bişi yok
tekrar yapılcağı için...
göğüs bunda bastı baya benimm hatam var oyüzden bişi demiyorum:))
gloptan vazgeçtim sütyene geçincede böle oldu

valla meltem ben nişanlığımı diktirdim ama hep bi kuşku vardı içimde nasıl olucak falan diye gelinlikte bikaç model denedim en azından sonunda nasıl olucağını gördümm bende denediklerim arasından alıcam

teşekkürler luxxor cum.o senin sevimliliğin

teşekkürler kızlar
gloptan sütyene geçince biraz kötü oldu
umarım tekrar diktiğinde daha iyi olacak
straplez istemediğimden böle yaptık umarım istediğim gibi bişey alırım elime
yorumlarınız için saolun sildim foto yu
artık bittiğinde eklerim:)

teşekkürler luxxor cum.o senin sevimliliğin

ehe saol canım ama ölesin, benim de 4 eylülde son provam var inşallah bu akşam biraz evimden foto çekmeyi planlıyorum 4 eylülde de son halimle gelinlik fotomu koycağım albüme, geçen sefer işlemelerim tamam diildi ve duvağım yoktuu

Lepii güzelmiş canım üstün sadece drape sanırım dimi? işlemelerini fazla mı koyduracaksın? bu arada glop ne bilmiyorum onu benbilmiyorumkismile

luxxor ben de bilmez olaydımD
glop gelinlik içine yerleştirilio iç çamaşırı gymiosun bu sayede

üstü drape ama biraz işleme gelcek öyle kalmicak çok boş geldi bana öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…