2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

canım sende çok da ucuza yaptırmamışsın ben bi evi yaptırdım bin liraya sadece çocuk odası yok içinde sen sırf misafir odana vermişsin o parayı

doğrudur ama salonumda 3 cam var. salona hem katlamalı mekanizmalı tül, stor ve fon da kullandım. sen sadece tül kullanmışsın. ondan dolayı olabilir bir de linens. bir de biraz pahalı tülleri seçtik yani tüller 40 tl idi. fon da o tutar kadardı. yani daha ucuza mal edilebilirdi. ayrıca diğer arkadaşların söylediği 3000 lira diyorlardan uygun.

bir de bahsettiğin yerler nerede mesela "cia perde" ben de yatak odasına sadece katlamalı tül yaptırmayı düşünüyorum bir de stor orası uygunsa onu da oraya yaptırayım :)

Son düzenleme:

öyledir no stres aklinialirimsmile internete bakarsın cia perdenin yerine ben amasyalıyım burda yaşıyorum. küçük şehirde aynı şeylerin daha hesaplı olduğunu anlatmaya çalıştım ama sinir yapmışsın biraz galiba. sen linens yapmışsın ben cia yaptım biraz pahalı 40 tl demişsin benm birazcık daha pahalı 90 tl ama toplam bine çıktı anlatmaya çalıştığım küçük şehir=küçük maliyet canım yerimseniben

yok canım benim ben stres yapmıyorum ben de aynı şeyi anlatmaya çalıştım. istanbul bayağı pahalı insanlar 3000 tl dan bahsediyor. doğru olabilir wallaa tutturabildiklerine. çok saol bi internetten aratayım tavsiye önemli tabii. kaydirigubbakcemile5

düğün olacak nikah düğünde olcak kına gecem 13 eylül de bu mekanda olacak tüllerle ve mumlarla süslenecek

günaydın kızlar...

perde fiyatlarına yenisi ekleyeyim bulunduğumuz semtten ölçü aldırıp perdeleri beğendik dün adam fiyatlarını çıkartmış ve 4.200 tl diyor indirimide 3.900 olur diyor...

valla biz kaç yere sorduysak böyle dedi... artık en makul ve istediğimiz gibi yapana yaptıracağız... benim beğendiğim tül de 72 tl idi metresi ama bence tülün yada storun fiyatından ziyade adamların eklediği işçiliği fiyatı arttırıyor... yoksa herkes benzer şeyleri yaptırıyor...

Hoşbulduk

ben de perdelerimin resmini çekip koyacağım inşallah. ben de söylüyorum ama inanamıyorlar bana dilsadonder cım yaa ... mafoldumben

canım sende istanbuldasın sanırım nerelerden alışveriş yapıyorsun?bu kadar ucuz istanbulda bulmak büyük maarifet kutluyorum seni

düğün olacak nikah düğünde olcak kına gecem 13 eylül de bu mekanda olacak tüllerle ve mumlarla süslenecek

Dilşad'cım süper süper süper :1hug:

Çok güzel... 2 kelime çok ve güzel zemuszemus

canım sende istanbuldasın sanırım nerelerden alışveriş yapıyorsun?bu kadar ucuz istanbulda bulmak büyük maarifet kutluyorum seni

işte daha önce de bahsetmiştim. kadıköy den ve üsküdar dan yapıyorum. Ama ümraniye acayip derecede ucuz. yani bir gelinlik modeli beğendim. çıktısını aldım.

kadıköy de sordum modeli göstererek ; 3000 dediler
üsküdar de sordum modeli göstererek ; 1500 dediler
ümraniye de sordum modeli göstererek ; 800 dediler

farka bak ya sonuçta aynı model. dikim için sordum. bugün ikinci provaya gidicem ümraniyedekine.

valla cnm bunlara kalsa dugun hazirliklari son bi kac gunde yapilir..napiim large bi kocam var,ben de oyle olmaliyim galiba baksana..seninki ne is yapiyodu tatlim..
canım kendi işini yapıyoo ya sorma valla zor işimiz :))

kızlar kimse kalmamış bugün beyaz eşyalarım geldi ama ben hala evimde göremedi, işten çıkınca direk evime gidicem

güle güle kullan damlacım

canım perdelerin çok güzell güle güle kullan :))

canım çok beğendim kına mekanını bayıldım hatta allah gönlüne göre versin canım :))

günaydın meltemm

günaydın kızlar, hayırlı cumalar..

günaydın hatige sanada hayırlı cumalarrr

gelincikler günaydınnnnnnnnnnnn zemuszemus

dilşad cım bayıldım kına yerine.süpermiş.
meltem cim iş görüşmesi ne oldu merak ettim?

bu arada kızlar gelinlik albümü yaptım baksanızaaaaaaaaaa
ama şey ufak tefek değşiklikler olacak.yaka daha bi V şeklinde gelecek.drapelerin bittiği yere taş eklenecek.öle düşünün yani.o fotolarda yaka makasala kesilmiş hali de

ozzyy bzim gelinlikler etek yaka baya benzer olacak canım:))
ben beğendim gelinliğini
yaka açıklığı falan gayet güzel
senin kollar hafif kayık gibi gelio benimkide askı şekline olacak neredeyse en belirgin fark bu
çok da yakışmış sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…