- 28 Nisan 2008
- 171
- 7
- 118
- 39
canım sende çok da ucuza yaptırmamışsın ben bi evi yaptırdım bin liraya sadece çocuk odası yok içinde sen sırf misafir odana vermişsin o parayı
doğrudur ama salonumda 3 cam var. salona hem katlamalı mekanizmalı tül, stor ve fon da kullandım. sen sadece tül kullanmışsın. ondan dolayı olabilir bir de linens. bir de biraz pahalı tülleri seçtik yani tüller 40 tl idi. fon da o tutar kadardı. yani daha ucuza mal edilebilirdi. ayrıca diğer arkadaşların söylediği 3000 lira diyorlardan uygun.
bir de bahsettiğin yerler nerede mesela "cia perde" ben de yatak odasına sadece katlamalı yapmayı düşünüyorum bir de stor orası uygunsa onu da oraya yaptırayım :)
öyledir no stres aklinialirimsmile internete bakarsın cia perdenin yerine ben amasyalıyım burda yaşıyorum. küçük şehirde aynı şeylerin daha hesaplı olduğunu anlatmaya çalıştım ama sinir yapmışsın biraz galiba. sen linens yapmışsın ben cia yaptım biraz pahalı 40 tl demişsin benm birazcık daha pahalı 90 tl ama toplam bine çıktı anlatmaya çalıştığım küçük şehir=küçük maliyet canım yerimseniben
kaydirigubbakcemile5
Hoşbulduk
ben de perdelerimin resmini çekip koyacağım inşallah. ben de söylüyorum ama inanamıyorlar bana dilsadonder cım yaa ... mafoldumben
düğün olacak nikah düğünde olcak kına gecem 13 eylül de bu mekanda olacak tüllerle ve mumlarla süslenecek
canım sende istanbuldasın sanırım nerelerden alışveriş yapıyorsun?bu kadar ucuz istanbulda bulmak büyük maarifet kutluyorum seni
canım kendi işini yapıyoo ya sorma valla zor işimiz :))valla cnm bunlara kalsa dugun hazirliklari son bi kac gunde yapilir..napiim large bi kocam var,ben de oyle olmaliyim galiba baksana..seninki ne is yapiyodu tatlim..
kızlar kimse kalmamışbugün beyaz eşyalarım geldi ama ben hala evimde göremedi, işten çıkınca direk evime gidicem
günaydınnn kızlar perde fiyatlarınızı okudum da inanamadım ben cia perde ve home art karışık yaptırdım mesela storu home art ın katoloğunda beğendiysem perdeyi cia nın katoloğunda beğendim yatak odamda 1 pencere 1 kapılı pencere var buraya 2 stor ve 2 katlamalı perde yapıldı oturma odama stor ve yere kadar inen perde yapıldı misafir odası pencerelerim çok. stor yapıldı bunların üstüne boncuk işlemeli tül yapıldı kruvaze. ve mutfağıma zebra stor yaptırdım balkon kapısı da var burda o yüzden 2 parça oldu. hepsi 1000 tl tuttu hem de öyle ucuzlarını seçmedik mesela zebra stor da mt 60 lira olan ve 90 lira olan 2 seçenek vardı biz 90 lira olanı yaptırdık küçük şehirde yaşamak maddi yönden cazip yani kızlar
foto çekmedim ama internetten en benzerlerini ekliyorum (oturma oda perdem spor bir perde kırmızı siyah beyaz benzerini göremedim eklemiyorum o yüzden. evime gidince hepsini çker eklerim)
salon perdem bu tip ama boncuk işlemeli tül
mutfak perdem zebra stor gri
yatak odası katlamalı
canım çok beğendim kına mekanını bayıldım hatta allah gönlüne göre versin canım :))
günaydın meltemmgünaydın kızlar...
perde fiyatlarına yenisi ekleyeyim bulunduğumuz semtten ölçü aldırıp perdeleri beğendik dün adam fiyatlarını çıkartmış ve 4.200 tl diyor indirimide 3.900 olur diyor...
valla biz kaç yere sorduysak böyle dedi... artık en makul ve istediğimiz gibi yapana yaptıracağız... benim beğendiğim tül de 72 tl idi metresi ama bence tülün yada storun fiyatından ziyade adamların eklediği işçiliği fiyatı arttırıyor... yoksa herkes benzer şeyleri yaptırıyor...
günaydın kızlar, hayırlı cumalar..
hg mavi peri
hg mavi peri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?