valla bole giderse doyamiycam ben ona,az gorucem..:1no2:kaydirigubbakcemile3 hep iş hep iş be yavrum azıcık kaldı neysekikaydirigubbakcemile2
valla sorma guzelim ya,su dukkani tasiyim bize zaman ayiricam dio evi bulucam,guzel yapcam falan ama gorcez doru mu diil mi..henuz diil cnm,sevgili esim dukkan tasiyo su anda firsat bulamadi henuzboshayallersmile[/QUOTE
canım ya zaten ikimiz kalıcazz sonunda hiçbişeysiz bukadar çalışan kocalar sonucunda fırsat bulup bişe alamıcazz yaaaaa
jean hoşgeldin canımmm
valla bole giderse doyamiycam ben ona,az gorucem..:1no2:
valla sorma guzelim ya,su dukkani tasiyim bize zaman ayiricam dio evi bulucam,guzel yapcam falan ama gorcez doru mu diil mi..
ay canım benim merak etme öyle olmaz :1hug:
valla bole giderse doyamiycam ben ona,az gorucem..:1no2:
ay canım benim merak etme öyle olmaz :1hug:
ay ne biliyim gerci isime geldi aksam arkadasimin kina gecesi var,oraya goturcekti beni hazirlanirim rahatcana..
merhaba perim naber a.s.
benim kocis aradi bugun gidemiyomusuz mobilyaya..sasirmadim..kaydirigubbakcemile3
valla cnm bunlara kalsa dugun hazirliklari son bi kac gunde yapilir..napiim large bi kocam var,ben de oyle olmaliyim galiba baksana..seninki ne is yapiyodu tatlim..ayyy kendimi gördümmm sendee valla
HOSBULDUK CNM GECMISI OKUCM dıye takıldm da gec gördm yazdgnı ne güzel canım buyrun inşallah bayram zamanı artık telaşlar son noktaya ulasacakopuyorumnanaktansen nasılsın cnm nasıl gıdıyo
kızlar kimse kalmamışbugün beyaz eşyalarım geldi ama ben hala evimde göremedi, işten çıkınca direk evime gidicem
hosgeldin cnm,ne guzel laminatlarin da dosenmis..selam kızlar ben geldim. İşyerimde hala internet bağlantım yokAz önce evii gördüm; laminatlar döşeniyordu.
hosgeldin cnm,ne guzel laminatlarin da dosenmis..
gule gule oturun insallah cnm..Evet canım. Bu haftasonu temizliğimizi yapabilirsek pazartesiden itibaren eşyalar gelmeye başlayacak.
benim herşeyim bitti cnm sadece gün sayıyoruz artık27 gün sonra evleniyorum bende.. bugün gelinlik provasında bayıldım mafoldumben gören de zorla evleniyorum sanır. Herşeyi hazır olan var mı? benim daha hiç bişeyim hazır değil kafamçokkarıştı
iyi geceler kizlar...
selamlar gelinciklerim sipirit hoş geldin
günaydınnn kızlar perde fiyatlarınızı okudum da inanamadım ben cia perde ve home art karışık yaptırdım mesela storu home art ın katoloğunda beğendiysem perdeyi cia nın katoloğunda beğendim yatak odamda 1 pencere 1 kapılı pencere var buraya 2 stor ve 2 katlamalı perde yapıldı oturma odama stor ve yere kadar inen perde yapıldı misafir odası pencerelerim çok. stor yapıldı bunların üstüne boncuk işlemeli tül yapıldı kruvaze. ve mutfağıma zebra stor yaptırdım balkon kapısı da var burda o yüzden 2 parça oldu. hepsi 1000 tl tuttu hem de öyle ucuzlarını seçmedik mesela zebra stor da mt 60 lira olan ve 90 lira olan 2 seçenek vardı biz 90 lira olanı yaptırdık küçük şehirde yaşamak maddi yönden cazip yani kızlar
foto çekmedim ama internetten en benzerlerini ekliyorum (oturma oda perdem spor bir perde kırmızı siyah beyaz benzerini göremedim eklemiyorum o yüzden. evime gidince hepsini çker eklerim)
Hoşbulduk
ben de perdelerimin resmini çekip koyacağım inşallah. ben de söylüyorum ama inanamıyorlar bana dilsadonder cım yaa ... mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?