2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kaydirigubbakcemile3 hep iş hep iş be yavrum azıcık kaldı neysekikaydirigubbakcemile2
valla bole giderse doyamiycam ben ona,az gorucem..:1no2:

kızlar kimse kalmamış bugün beyaz eşyalarım geldi ama ben hala evimde göremedi, işten çıkınca direk evime gidicem

HOSBULDUK CNM GECMISI OKUCM dıye takıldm da gec gördm yazdgnı ne güzel canım buyrun inşallah bayram zamanı artık telaşlar son noktaya ulasacakopuyorumnanaktansen nasılsın cnm nasıl gıdıyo

Evet canım ya aynen öyle şaka maka çok az kaldı. iyiyim bende işte nasıl olsun koşturmaca devam
:sinifsinif:
kızlar kimse kalmamış bugün beyaz eşyalarım geldi ama ben hala evimde göremedi, işten çıkınca direk evime gidicem

Damlacım geçmişi okuyordum da, hayırlı olsun canım hangi markadan aldın b.eşyalarını?

27 gün sonra evleniyorum bende.. bugün gelinlik provasında bayıldım mafoldumben gören de zorla evleniyorum sanır. Herşeyi hazır olan var mı? benim daha hiç bişeyim hazır değil kafamçokkarıştı
benim herşeyim bitti cnm sadece gün sayıyoruz artık :asigim:

günaydınnn kızlar perde fiyatlarınızı okudum da inanamadım ben cia perde ve home art karışık yaptırdım mesela storu home art ın katoloğunda beğendiysem perdeyi cia nın katoloğunda beğendim yatak odamda 1 pencere 1 kapılı pencere var buraya 2 stor ve 2 katlamalı perde yapıldı oturma odama stor ve yere kadar inen perde yapıldı misafir odası pencerelerim çok. stor yapıldı bunların üstüne boncuk işlemeli tül yapıldı kruvaze. ve mutfağıma zebra stor yaptırdım balkon kapısı da var burda o yüzden 2 parça oldu. hepsi 1000 tl tuttu hem de öyle ucuzlarını seçmedik mesela zebra stor da mt 60 lira olan ve 90 lira olan 2 seçenek vardı biz 90 lira olanı yaptırdık küçük şehirde yaşamak maddi yönden cazip yani kızlar
foto çekmedim ama internetten en benzerlerini ekliyorum (oturma oda perdem spor bir perde kırmızı siyah beyaz benzerini göremedim eklemiyorum o yüzden. evime gidince hepsini çker eklerim)

salon perdem bu tip ama boncuk işlemeli tül

mutfak perdem zebra stor gri

yatak odası katlamalı

Son düzenleme:
selamlar gelinciklerim sipirit hoş geldin

Hoşbulduk

ben de perdelerimin resmini çekip koyacağım inşallah. ben de söylüyorum ama inanamıyorlar bana dilsadonder cım yaa ... mafoldumben

Hoşbulduk

ben de perdelerimin resmini çekip koyacağım inşallah. ben de söylüyorum ama inanamıyorlar bana dilsadonder cım yaa ... mafoldumben

canım sende çok da ucuza yaptırmamışsın ben bi evi yaptırdım bin liraya sadece çocuk odası yok içinde sen sırf misafir odana vermişsin o parayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…