2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

mavi pericim ettiysende diline sağlık canım hakediyorkaydirigubbakcemile5

canım ya sana yazarken yanlış yazmışım daa kızlar onu diyoo yinede öyle düşünme canım sen şimdi çok sinirli olduğun için öyle diyosun şöyle düşün herzaman sen onun oğluyla evleniyosun ve her zaman görüceksin bukadar şeyleri görmee biraz vurdumduymaz olursan üzülmezzsin ccanım boşverr de gitsinnn ama sen yiende yağıcağını yap çaktırmadanyerimseniben

Canım adaşım, bakamadık ya çok sıcaktı dayanamadım ben oruçluydum, sahurda da su içip yatmıştım. Kaldı yani o iş. Siz ne yaptınız?

canım biiz de cmt alacağız davetiyeleri bakalım.bi fotocu kaldı.o da kafam karıştı.bizim şahhane de olacak.orası 50 fotoluk albüm veriyormuş ama nası bi albüm bileemdim.böle bahçesinde falan da çekilecekmiş ama sora misafirler fln da çakelecek.bi de stüdyodan birilerini getirip dış çekim lazım mı kafam karışıt.benim uyuz nişanlımda bi gidip bakamadı örnek albüme.hani nası bişi o salonun çektiği diye.sürekli dır dır ediosun diyı bana.alalalalaaa napim kendim gidip baksam bi ton laf eder.kendi de gidip bakmıyor

kızlar bende birazdan çıkarım bi iş görüşmesine gideceğim ama hiçç gitmek istemiyorum semti bile kötü de önyargılı olmak istemedim... zaten şimdi düğün öncesi bi yere kıpırdamak istemiyorum ama aracı olanlar var kırmak istemedim mecbur gideceğim....

sopalik bu erkekler...:mymeka:

bi de miss cim.ben ki açık renk takım diye ölüyordum.bliyorsun belki otrma odama da uçuk yeşil aldım neredeyse beyaz gibi.ya silimi çok kolay antilop ama gerçekten pislenişyor.annemlere sırf haklı çıktık demsinler diye bişi demiyorum da bunu da düşün.salona gir daha çok yakışır diye düşünüyorum.bilmiyorum salonda mı oturacaksınız ama elinden bez düşmez bu durumda haaa ama uyar mı uyar çok da yakışır salonuna bu takım da.ama bembeyaz olacak.aksesuarla ve de deidğim gibi berjer gibi tekliileri farklı kumaşla kaplat derim bunu alcak bile olsan

tam sopalık yaaaaaaaaaaaa bi de ne dio var ya.herşeye netten bakıosun aç bak erkekler kadın dırdırından nasıl nefret eder dio ya gülim mi ağlım mi.çene pabuç gibi oldu herşeye cvp veriyo sanki özel şeylerim için söyleniyorum.Allah ım sana geliyorum çok kızdım

dogru cnm temizligi gercekten zor oluyo..Bizim oturma odasi ayri olucak tatlicim..Bu spor bi modeldi,gri takim biraz daha klasik sankim..

oy oy suna da baksen..bosver gerilmeyin de fazla,siz bitirdiniz isleri kuzum ya ne gerginligi bunlar..Bunlar ufak tefek seyler..

ayyy bu çok komikmiş yaaa....

hımm eğer burda oturmayacaksanız salonda beyaz olabilir.bak o zaman.kafan karışık belli şöle yapalım.fiyat konusunu da düşün.içine sineni de.gri takım da öle klasik bi model değil.ve bence fikrimi sorarsan gri ve mor kombinasyonuyla o salon şahane olur.
bu beyaz takım daha uygunsa bunda da şöle yapabilrisin.tüm salonun bembeyaz olacağı için renk lazım.iki tekli koltuğunu krılentinin deseninden yaptırısın.odana da kırmızı turuncu gibi akseuarlar hatta kırlentler alırsın.perde ve halıda da biraz ama çok değil renk kullandın mı herşey oturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…