ayyy bende okuyunca anamm dedim bolun k.valide küfür yemiş...
benimde sankim içim fesat.... aklinialirimsmile
hanne cim davetiyeyi naptınız dün?
mavi pericim ettiysende diline sağlık canım hakediyorkaydirigubbakcemile5
Canım adaşım, bakamadık ya çok sıcaktı dayanamadım ben oruçluydum, sahurda da su içip yatmıştım. Kaldı yani o iş. Siz ne yaptınız?
baktim cnmcm..Yaw kafam allak bullak tatlim ya aslind griden vazgecmedim de ama bu modeli de gormustum nasi die soriyim dedim.Artik siparis vermem lzm da..miss cim attım özel mesaj.
miss_curious .!.:
Duuu kizlara da soriyim,kizlar bu takimin beyazini da begenmistim burda yimek odama spor mu kacar ya da nasi durur..
canım biiz de cmt alacağız davetiyeleri bakalım.bi fotocu kaldı.o da kafam karıştı.bizim şahhane de olacak.orası 50 fotoluk albüm veriyormuş ama nası bi albüm bileemdim.böle bahçesinde falan da çekilecekmiş ama sora misafirler fln da çakelecek.bi de stüdyodan birilerini getirip dış çekim lazım mı kafam karışıt.benim uyuz nişanlımda bi gidip bakamadı örnek albüme.hani nası bişi o salonun çektiği diye.sürekli dır dır ediosun diyı bana.alalalalaaa napim kendim gidip baksam bi ton laf eder.kendi de gidip bakmıyor
bi de miss cim.ben ki açık renk takım diye ölüyordum.bliyorsun belki otrma odama da uçuk yeşil aldım neredeyse beyaz gibi.ya silimi çok kolay antilop ama gerçekten pislenişyor.annemlere sırf haklı çıktık demsinler diye bişi demiyorum da bunu da düşün.salona gir daha çok yakışır diye düşünüyorum.bilmiyorum salonda mı oturacaksınız ama elinden bez düşmez bu durumdahaaa ama uyar mı uyar çok da yakışır salonuna bu takım da.ama bembeyaz olacak.aksesuarla ve de deidğim gibi berjer gibi tekliileri farklı kumaşla kaplat derim bunu alcak bile olsan
oy oy suna da baksen..bosver gerilmeyin de fazla,siz bitirdiniz isleri kuzum ya ne gerginligi bunlar..Bunlar ufak tefek seyler..tam sopalık yaaaaaaaaaaaa bi de ne dio var ya.herşeye netten bakıosun aç bak erkekler kadın dırdırından nasıl nefret eder dio yagülim mi ağlım mi.çene pabuç gibi oldu herşeye cvp veriyo sanki özel şeylerim için söyleniyorum.Allah ım sana geliyorum çok kızdım
tam sopalık yaaaaaaaaaaaa bi de ne dio var ya.herşeye netten bakıosun aç bak erkekler kadın dırdırından nasıl nefret eder dio yagülim mi ağlım mi.çene pabuç gibi oldu herşeye cvp veriyo sanki özel şeylerim için söyleniyorum.Allah ım sana geliyorum çok kızdım
bitti canım işte ama ben de ufak da olsa bişiler olunca rahat edemiyorum.bende de var az delilik ama cevaba bak yaoy oy suna da baksen..bosver gerilmeyin de fazla,siz bitirdiniz isleri kuzum ya ne gerginligi bunlar..Bunlar ufak tefek seyler..
ayyy bu çok komikmiş yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?