kızlar iki gun sonra işi bırakıyorummmmmmm sonunda ev kızı olcammmözleyecekmısınız benii elımden geldıgınce gırmeye calısırım nete fursat buldukca malumm 11 gün sonr ebnımle konusmayan nişanlm gelioo 26 gun sonrada evlenıyoruzzzzzzz
nişanlılık da bir süreç aslında.insanlar o dönemde de anlaşamazsa ayrılabilir daha zor olur tabi ki ama.hani dönülmez bir yol değil onu demek istiyorum.nişanlandıktan sora belki seninki aileler araya girdiği için seni kırmaktan daha çekinir ne dersin?valla ozzy ne bilim canım ya kafam karışık ben eylül gibi nişan yapmayı düşünüyordum ama şu an içimden gelmiyo.....bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim amin bitanem benim
özlicezzzzzzz tabi ama muhakkak gir tamam mı canım?mail fln atarım ztn ben sana.kızlar iki gun sonra işi bırakıyorummmmmmm sonunda ev kızı olcammmözleyecekmısınız benii elımden geldıgınce gırmeye calısırım nete fursat buldukca malumm 11 gün sonr ebnımle konusmayan nişanlm gelioo 26 gun sonrada evlenıyoruzzzzzzz
kızlar sızlere davetıyemı gösterıyımm
nişanlılık da bir süreç aslında.insanlar o dönemde de anlaşamazsa ayrılabilir daha zor olur tabi ki ama.hani dönülmez bir yol değil onu demek istiyorum.nişanlandıktan sora belki seninki aileler araya girdiği için seni kırmaktan daha çekinir ne dersin?
özlicezzzzzzz tabi ama muhakkak gir tamam mı canım?mail fln atarım ztn ben sana.
ozzym benim yaa yerim seni
ya jean sen benle ilgilenmiyon bugün ya
perim bitanem benim güzel evin rahat ol
enimse ben özlicem en çok:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ne sansız bı ınsanım yaaabaktıgım butun davetıyelrr var nette fakat benım sectıgım yokk ala ala sınır oldum sımdı neyse
zuzucumm cnmmm sen 24 saat ırtıbattasın özledıgın zaman ara olurmu
banane yaaa ilgilenmiyon sen beni sevmiyon:sinifsinif::sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?